Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 02:48:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pomoc! pocinjem da ludim!  (Pročitano 20904 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Alcatel One Touch
Eto ti iskusnog saveta... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Bez sveg zezanja ako ste od početka veze živeli zajedno nije čudo da nije trajalo. Očito da je kod nje počela da se javlja želja da te napusti još mnogo pre nego što ste raskinuli. A onda je samo našla način da svu krivicu za raskid svali na tebe. Ne fantaziraj jer si sam napisao da ste imali krizu, da nisi paranoisao bez razloga i da te je ostavila bez objašnjenja. Ako je nisi pretukao (a nadam se da nisi) onda takav poostupak dokazuje da joj nije bilo stalo do tebe.

Nemoj da lažeš sebe, ne voli te. Sve je gotovo.
nisam ju nikad ni taknuo,ali sigurno nije gotovo nemogu to da pustim tako lako,sta mislite da joj se nakon svega ipak javim i preuzmem inicijativu,jer ju stvarno volim...ko zna kako ce ona da reagira na sve to,a ako ima drugog ispast cu totalni kreten
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Ovdje ti niko nije rekao da se boris i da je pokusas vratiti... A siguran sam 100% da ti se nece vratiti zato sto si bio control freak i pomalo psiho... Pratio si je, spiunirao itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Motorola V3i
ti tvrdis da sigurno nije gotovo.... i ko jos to tvrdi? Smiley

Samo pogledaj malo sa zemlje Smile
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
kad  smo kod control freaka ona je meni treci dan veze ukrala mob i procitala sve poruke i kasnije me napala ko ti je ova??branila mi je izlaske sa mojim drustvom jer je mislila da lose utjecu na mene,ja se nisam bunio nego sam joj popustao zato sto sam ju volio i zelio biti samo sa njom,tako je bilo i sa njene strane.non-stop smo bili zajedno cak i na zadnji dan kad smo se vidjeli kad je rekla da treba vremena da razmisli o svemu cijeli dan smo se grlili i ljubili i onda nakon jednog dana prekid i to preko poruke..zato sam toliko zbunjen i neznam sta da radim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Eto ti jos jednog dokaza da niste jedno za drugo... ja mislim da se iz svemira vidi da od te ljubavi nema nista...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Eto ti jos jednog dokaza da niste jedno za drugo... ja mislim da se iz svemira vidi da od te ljubavi nema nista...
mislim da si u krivu jer ocito nepoznajes ni mene ni nju,smatram da je dobro kad je zena ljubomorna jer to dokazuje da te voli,bolje da je nego da ju boli k.. za tebe,meni se svidjalo sto me provjerava,dok smo bili u vezi neka cura mi je non-stop slala poruke i htjela je kavu,ova moja je toliko poludila da ju je nazvala i  pocela prijetit tucnjavom,ja sam stajao sa strane i smijao se jer mi to inponira
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
 Smile
Dobro je da je zenska ljubomorna? Ono, patoloski?  Smile
Hoce da bije devojku koja te zvala na kafu?  Smile
Svidjalo ti se da te neko proverava?  Smile

Au, bokte...  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
Koliko vi godina imate?15,16... nije bitno al' tako mi to sve zvuci... ako je bila ljubomorna dok ste bili u vezi to ne znaci da sad crkava za tobom... jednostavno receno koliko sam ja uspio ukapirati "odbio si curu od sebe svojim ponasanjem ili joj nikad nije ni bilo stalo do tebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Koliko vi godina imate?15,16... nije bitno al' tako mi to sve zvuci... ako je bila ljubomorna dok ste bili u vezi to ne znaci da sad crkava za tobom... jednostavno receno koliko sam ja uspio ukapirati "odbio si curu od sebe svojim ponasanjem ili joj nikad nije ni bilo stalo do tebe...
ovak ona ima 23 a ja 26,zena me je strasno voljela rekla je da cu biti njezin muz i gotovo,upoznao sam cijelu familiju i njeno drustvo,svi me obozavaju,jako joj je bilo stalo do mene,rekla je da me sa svijecom trazila da nebi boljeg nasla da si nikad nebi oprostila da me ostavi...itd,zato nemogu vjerovat da me ostavila..i jos nesto,kada smo se upoznali prvi put ona je mislila da kod mene nema sanse i na kraju je skupila hrabrosti prisla do mog stola i dala mi broj..rekla je da se nikad u nikog nije tak zaljubila i nikad nije tako  prisla frajeru...zato mislim da me jos voli samo je ljuta i nezeli se javiti,a stvari moje koje mi nije htjela vratiti samo su osiguranje da ja prvi nazovem ili ima opcija da su moje stvari  zavrsile u smecu
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 20:53:36 od njasvi2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 02:48:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.