Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 15:09:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: pomoc! pocinjem da ludim!  (Pročitano 20892 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K610i
Cekaj, stani...  Smile
Je l' vi to hocete da kazete da ljudi stvarno, ali stvarno raskidaju i mire se preko Fejsbuka, ili me samo zajebavate?  Smile

jbg, sve je moguće...  Smile

Mada takav način mirenja često dokazuje nezrelost i površnost (ili čak kukavičluk) tih ljudi. I ne samo facebook, lično smatram površno bilo koji način mirenja putem interneta, SMS poruka, pa čak i telefonskog razgovora... Ako je nekima zaista stalo da se pomire, oni će se naći negde gde će oboje moći iskazati svoja osećanja, bez skrivanja iza slova na monitoru...

Njasvi2

Ako je opet sretneš, iskuliraj je... nije vredna, ma kolika bomba bila Smile
I poslušaj Simijon ovo što ti je rekla.:
Nema baš mnogo šta da ti se savetuje osim da moraš poštovati njenu odluku i da treba da se naučiš samokontroli. Ako si zbog male nesuglasice bio spreman da mnogo povrediš osobu za koju sam kažeš da ti je do nje stalo onda ti nju ne voliš zaista. Jer zaista branimo osobe koje volimo i od drugih i od sebe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Izgleda da preko face-a, komuniciraju. Po meni je to loše, ali ako nema drugog načina, da stupi u kontakt nek proba. Bar da sazna zašto je ostavljen.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
slusajte drugovi.zivjeli smo zajedno cetri mjeseca,strasno se voljeli,bilo je presavrseno,oboje smo bili malo ljubomorni,ja znam da sam pogrijesio kada sam ju ostavio preko poruke,jako sam ju povrijedio.priznao sam pogresku i ponizio se do crne zemlje.ona mi je kao oprostila i sa namjerom da me spuca takodjer preko poruke jer je jako ponosna i neda se zajebavati..zvao sam njenu best frendicu da pokusa sa njom razgovarati jer mi se ona nije htjela javiti.frendica je rekla da ona zna da sam ja jako dobar decko al da sam zasro do bola i da je ona jako jaka zena i nizakim neplace i da je najbolje da dignem ruke od svega jer nema povratka...par dana prije prekida bivsa mi je govorila da sam najbolji kojeg je ikad upoznala i da si nikad nebi oprostila da me ostavi..najgore mi je od sveg sto nema hrabrosti da me pogleda u oci i kaze mi da je gotovo.proslo je vec 7 dana nema apsolutno nikakvog kontakta izmedju nas,znam gdje zivi ali nezelim se vise spustati jer me jako povrijedila,ja sam napravio sve sta sam mogao smatram da je sad ona na potezu.molim vas kazite svoje misljenje

ovak da vam se iskreno povjerim: tjedan dana prije prekida bila je nekako hladna prema meni nije bilo sexa i cudno se ponasala,onda ode van ugasi mob i nema je do pet ujutro sta bi vi mislili da vam to cura napravi?nakon nedeljnog rucka i pomirenja veli da mora bit sama par dana da razmisli o nasoj vezi i da sam na ledu.ona je bik po horoskopu i puno spava,ako nije u krevetu u pola 10 navecer ujutro se nemoze probuditi na posao.u ponedeljak navecer oko 10 sati ja napravim krug po njenom kvartu a njenog auta nema ispred kuce.sparkiram se u neki parkic i cekam ko neki psiho do pola 12 i nje nema??krenem kuci i ko za vraga sretnem ju na ulici ona ide kuci iz vana i prodjemo sa autima jedno pored drugoga,ja se vratim nakon sat vremena ividim da joj gori svjetlo u sobi znaci pola jedan a ona nespava.sljedeci dan se probudim upalim facebook i ugledam veliku poruku game is over!!

[Edit by B@mbin@: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 14:55:56 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Motorola V3i
slusajte drugovi.zivjeli smo zajedno cetri mjeseca,strasno se voljeli,bilo je presavrseno,oboje smo bili malo ljubomorni,ja znam da sam pogrijesio kada sam ju ostavio preko poruke,jako sam ju povrijedio.priznao sam pogresku i ponizio se do crne zemlje.ona mi je kao oprostila i sa namjerom da me spuca takodjer preko poruke jer je jako ponosna i neda se zajebavati..zvao sam njenu best frendicu da pokusa sa njom razgovarati jer mi se ona nije htjela javiti.frendica je rekla da ona zna da sam ja jako dobar decko al da sam zasro do bola i da je ona jako jaka zena i nizakim neplace i da je najbolje da dignem ruke od svega jer nema povratka...par dana prije prekida bivsa mi je govorila da sam najbolji kojeg je ikad upoznala i da si nikad nebi oprostila da me ostavi..najgore mi je od sveg sto nema hrabrosti da me pogleda u oci i kaze mi da je gotovo.proslo je vec 7 dana nema apsolutno nikakvog kontakta izmedju nas,znam gdje zivi ali nezelim se vise spustati jer me jako povrijedila,ja sam napravio sve sta sam mogao smatram da je sad ona na potezu.molim vas kazite svoje misljenje

sada procitaj ovaj tekst sa malo izmenjenim recima:

slusajte drugovi.zivjeli smo zajedno cetri mjeseca,strasno sam je voleo,bilo je presavrseno,ja sam bio malo ljubomoran,ja znam da sam pogrijesio kada sam ju ostavio preko poruke,jako sam ju povrijedio.priznao sam pogresku i ponizio se do crne zemlje.ona mi je kao oprostila i sa namjerom da me spuca takodjer preko poruke jer je jako ponosna i neda se zajebavati..

zar ne zvuci totalno drugacije kad je objektivnije, jer ti mozes biti siguran u ono sto si ti radio, sto ti osecas i sto ti mislis, ali nikada ne mozes biti 100% siguran za drugu osobu Wink

zvao sam njenu best frendicu da pokusa sa njom razgovarati jer mi se ona nije htjela javiti.frendica je rekla da ona zna da sam ja jako dobar decko al da sam zasro do bola i da je ona jako jaka zena i nizakim neplace i da je najbolje da dignem ruke od svega jer nema povratka...par dana prije prekida bivsa mi je govorila da sam najbolji kojeg je ikad upoznala i da si nikad nebi oprostila da me ostavi..najgore mi je od sveg sto nema hrabrosti da me pogleda u oci i kaze mi da je gotovo.proslo je vec 7 dana nema apsolutno nikakvog kontakta izmedju nas,znam gdje zivi ali nezelim se vise spustati jer me jako povrijedila,ja sam napravio sve sta sam mogao smatram da je sad ona na potezu.molim vas kazite svoje misljenje

Tipicno tinejdzerski. Po tvojim postovima bih rekao da ste tinejdzeri a ne da imate toliko godina koliko se predstavljate, no nije u tome poenta.
Pa naravno da ce prijateljica da je stiti, ja mislim da nije ni pokusala da prica sa njom. Jednostavno odrasti, pomiri se sa cinjenicom, pogledaj sve savete sa ove teme i drugih njoj slicnih, jer se tu nalazi odgovor Smiley Nije jedina na svetu, ima ih bar jos 3 milijarde (to je broj sa 9 nula) Smiley

Citat
ovak da vam se iskreno povjerim: tjedan dana prije prekida bila je nekako hladna prema meni nije bilo sexa i cudno se ponasala,onda ode van ugasi mob i nema je do pet ujutro sta bi vi mislili da vam to cura napravi?nakon nedeljnog rucka i pomirenja veli da mora bit sama par dana da razmisli o nasoj vezi i da sam na ledu.ona je bik po horoskopu i puno spava,ako nije u krevetu u pola 10 navecer ujutro se nemoze probuditi na posao.u ponedeljak navecer oko 10 sati ja napravim krug po njenom kvartu a njenog auta nema ispred kuce.sparkiram se u neki parkic i cekam ko neki psiho do pola 12 i nje nema??krenem kuci i ko za vraga sretnem ju na ulici ona ide kuci iz vana i prodjemo sa autima jedno pored drugoga,ja se vratim nakon sat vremena ividim da joj gori svjetlo u sobi znaci pola jedan a ona nespava.sljedeci dan se probudim upalim facebook i ugledam veliku poruku game is over!!

A cemu nepoverenje u vezi, to zna da gusi, to je ono sto dovodi do raskida. Pa i da te je varala, sta bi dobio sa time da si je uhvatio na delu. Samo si pokazao koliko si bezobrazan, nepoverljiv, gnjida od coveka sto si je uhodio... Pa svaka ce te ostaviti ako tako budes radio...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 15:00:22 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nokia6070 2.0
mob
Samsung 
Uradio si šta je bilo do tebe. Ne ponižavaj se, već nastavi dalje. Znam da je teško, ali zadrži dostojanstvo. Ne znam što neće da razgovara sa tobom. To deluje nekako detinjasto. Ako je ona zahladila odnose, kao što kažeš, moguće je da je i želela raskid. Onda te navela da ti raskineš, kako ne bi ispala krivac. Jedan takav slučaj mi je dobro poznat. Naime tako se cura poigrala sa mojim nekadašnjim cimerom. Čovek je prošo kroz pakao. Pola godine nakon toga upoznao je drugu devojku, dve godine su u vezi, a mislim da im se i brak smeši. Ne očajav, razmišljaj pozitivno. Biće bolje. Na svetu je više žena nego muškaraca.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia N97
Najjace je kad onom drugom jave putem notifikacije 'x went from being in a relationship to single'.
I simbolicno slomljeno srce pored  Smile

Extra  Smile

Ne,ne,ne ... prvo ide "it's complicated" par dana
pa onda ovo shto si ti napisala ...
a da potpuno dotuku drugu stranu, stave da su "in an open relationship"

a ovo poslednje mi je najjache ... u prevodu ... kreshem (se) redovno, ali mozhemo da se muvamo bez ikakvih problema ...  Smile
da se razumemo, nemam nishta protiv toga, ali koja je poenta objaviti na sva zvona ?  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 341
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Uradio si šta je bilo do tebe. Ne ponižavaj se, već nastavi dalje. Znam da je teško, ali zadrži dostojanstvo. Ne znam što neće da razgovara sa tobom. To deluje nekako detinjasto. Ako je ona zahladila odnose, kao što kažeš, moguće je da je i želela raskid. Onda te navela da ti raskineš, kako ne bi ispala krivac. Jedan takav slučaj mi je dobro poznat. Naime tako se cura poigrala sa mojim nekadašnjim cimerom. Čovek je prošo kroz pakao. Pola godine nakon toga upoznao je drugu devojku, dve godine su u vezi, a mislim da im se i brak smeši. Ne očajav, razmišljaj pozitivno. Biće bolje. Na svetu je više žena nego muškaraca.
ovo je do sad najbolje objasnjenje,hvala ti frende..ali mislim da nije tocno,jer taj petak kad je otisla van zvala me je i rekla da nezna kad ce doc i da joj je baterija u kurcu i samo sto joj se nije ugasio mob,molim da se javi neka zena procita moj problem i pogleda to iz zenskog kuta i neka mi kaze sta da radim jer sam ja izgubio tlo pod nogama
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 18:04:23 od njasvi2 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Bio sam mlad zelen, ponekad i zut

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 24688
Zastava Lausanne
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Motorola V3i
molim vas nek se javi neka zena i procita moj problem,zelim cut iz zenskog kuta zasto je bila takva prema meni i kakve mi savjete mogu dati jer ja vise neznam sta da radim,jos je volim i vjerujem u ljubav

Decko, trazio si savet, savete si dobio....

Tvoj problem sto neces i/ili ne zelis da ih cujes/primenis....

Verovatno zelis da cujes ono sto se tebi svidja...
Ja smatram da devojka ima drugog, da ga ima duze vreme i da je samo cekala kakav takav razlog da raskinete

Eto ti moj savet - zaboravi je i nadji drugu

edit

posto menjas post i ja da promenim

ovo je do sad najbolje objasnjenje,hvala ti frende..ali mislim da nije tocno,jer taj petak kad je otisla van zvala me je i rekla da nezna kad ce doc i da joj je baterija u kurcu i samo sto joj se nije ugasio mob,molim da se javi neka zena procita moj problem i pogleda to iz zenskog kuta i neka mi kaze sta da radim jer sam ja izgubio tlo pod nogama

ovo je najbolje objasnjenje jer ti to smatras.... sto ne mora da znaci da je najbolje, samo ti to zelis da cujes a ne zelis druge....
« Poslednja izmena: 03. Feb 2009, 18:06:36 od vaterpolista »
IP sačuvana
social share

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who would attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.

Neke price koje kruze forumom ne moraju biti istinite. Mogu biti samo tracevi zlih jezika.

I'm gonna make him an offer he can't refuse.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Evo ja sam zensko i imam taj, je l' te, zenski ugao...
Ali ne mogu ozbiljno da shvatim ljude koji raskidaju preko Fejsa. Sorry.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Frizider
Posto ste raskinuli preko fejsa, najbolje bi bilo i da se pomirite preko fejsa. A onda lepo zivite zajedno preko fejsa i imate gomilu fejs dece sa malom fejsovanom kucicom i av av fejs-animalom koji ce da laje i budi vas nocu dok spavate u fejs krevetu. Mozda 'oce i ta njena drugarica da udje u zajednicu, poligamija nije zabranjena na fejsu.........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 15:09:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.