Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 19:07:12
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Imao okrsaj i sta sad?  (Pročitano 5536 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Nema nikakvih otisaka,zato sto je ja u zivotu nisam uzeo u ruke.....ja sam odmah sutradan i rekao ako moze da ide i na vjestacenje pa da se vidi ciji su otisci....ali oni su negirali....au jbt,pa jos sam ih mislio "odrati" za nanosenje tjel pov. , pretrpljeni strah,nanjetu dusevnu bol i to xaxa :DD ....Al sto ce onda u sudu moja ozlijedna lista kao i u stanici  CJB-a? Znaci za sada sluzi samo za moju odbranu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
ne, nego sluzi za to da se podigne optuznica za nanosenje telesnih povreda, pa oni mogu da dobiju od 3 meseca do 4 godine ili koliko vec.. ili uslovnu kaznu ako nisu ranije bili osudjivani.. a za odstetu rekoh ti, to moras posebno da ti tuzis i trazis da te obestete i takodje prilazes sva ta dokumenta i sudis se sa njima tako godinama u vetar..

osim ako nemas vezu u sudu.. da objedine optuznice, na taj nacin se njima smanjuje kazna, smanjuje se trajanje sudjenja itd..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Možeš i u postupku pred krivičnim sudom da istakneš imovinskopravni zahtev pa da on odluči o tome, a ne parnični. Sud je čak i dužan da te upozna sa tim pravom. Krivični sud će, ako to bitnije ne odugovlači postupak, odlučiti i o tom pitanju. Ako neka stranka nije zadovoljna odlukom može žalbom da pobija samo taj deo presude.
Druga mogućnost je da izjaviš da ne želiš da se u tom postupku odlučuje o imovinskopravnom zahtevu i da onda pokreneš postupak za naknadu štete pred parničnim sudom.
Moj savet je da odmah pred krivičm sudom tražiš naknadu štete. U suprotnom moraš da čekaš presudu krivičnog suda, da bi parnični na osnovu nje doneo svoju presudu. Tako ćeš duže da čekaš, više da se cimaš i imaš veće troškove (doduše, ako presuda parničnog suda bude u tvoju korist, tuženi će morati da ti nadoknadi parnične troškove).
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
edit...promasih temu...

znas kako..kad sud zavrsi ono svoje..zbog cega ste na sudu...
a tu ako dokazu da si koristio palicu...najebat ces..
mislim ako neko od njih ima ozljede od palice..ne trebaju nikakvi otisci..
jer tu stupa na snagu "logicki dokaz"...koji se primjenjuje u praksi...pocesto...
kad je nesto logicno...ne ide se dublje i dalje...

a posle kad sud zavrsi svoj slucaj...moci ces da podignes "privatnu tuzbu"
jer to sto vam sad rade... je sluzbena tuzba..koju vodi drzava protiv vas svih...
« Poslednja izmena: 11. Maj 2012, 13:59:51 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Uradi kako Makros kaže.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
ta dva slucaja nemaju nikakve veze...pred sudom...
u prvom slucaju im se sudi svima..kao ucesnicima u tuci i remecenju javnog reda i mira...
i on na jednom procesu ne moze da raspravlja o nekom drugom procesu...

nakon okoncanja ovog prcesa koji vodi drzava i tuzilastvo protiv njih...
i donosenja presude...od strane suda...
onog za koga sud utvrdi....da je bio napadnut...iliti zrtva u ovom slucaju...
tuzilastvo ce da mu predlozi...i usmjeri ga... na neke nove poteze...
i na taj nacin jos vise da ugrozi... onoga ko je pocinio krivicno djelo
nanosenja teskih tjelesnih ozljeda ...

mada na bilo kakav ishod..on moze da podnese privatnu tuzbu...
ali i u tom slucaju kao materijalni dokaz bit ce uzeti u obzir svi materijani dokazi..iz prvoog procesa..
koji su naravno dokazali krivnju...i na osnovu kojih je donesena presuda u prvom procesu...

tako da..i nema neke vajde od toga...jer cisto sumnjam da ce to uopste biti uzeto
u raznmatranje kao osnovana tuzba...

moze samo da ulozi zalbu...u roku od 8 dana...nakon donosenja presude...
naravno ako dokazu da je on koristio palicu..sud ce je odbiti...bez ikakve polemike...
ili cak ponoviti proces( cesto se praktikuje)
i u ponovnom procesu..ponovo naplattiti sudske toskove...ovaj put u vecem iznosu...
i postriti mjere pri izricanju kazne..koja je uglavnom..pa i skoro  uvijek vislja i zesc a na  u odnosu
na predhodu presudu...

« Poslednja izmena: 16. Maj 2012, 07:00:20 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Ego sum qui sum.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 15076
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.75
Pozz ljudi.   .   nov sam na forumu.   .   nezz da li sam u dobrom podforumu al nek admin premjesti ako ne valja :) Nego.   .   

Vracao sam se kasno iz grada.   .   .   .   .   presrela me 4 lika , nakon duze borbe dobijam ja po glavi,nailazi mi drug,dize me vodi u bolnicu,vadim ozlijednu listu,prijavim policiji.   .   .   .   oni otkriju ko je.   .   .   .   E sad: Idemo na sud za neke 4 sedmice, vjerovatno cu i ja da platim zbog krsenja javnog reda i mira i zakona o oruzju i municiji,nego.   .   .   .   sve je predano na sud kao i moja OZLIJEDNA LISTA.    Pa vas pitam: Da li ja trebam negdje jos da je odnesem,znaci  u neko osiguranje ili nesto, ili samo neka je na sudu? Posto, kako "oni" to na kraju placaju? Da li sudija odredjuje koliko da plate ili neko drugi?
Unaprijed zahvalan

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Anea (Vreme: 05. May 2012, 08:21:36)

Kakva policija i sudovi...Sakupis ortake i makljanje na otvorenom...
Zakazite tucu na livadi i cepajte se dok se ne poubijate..
Tj. dok ne dobije neko po glavi posle duze borbe  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 
Sudski vestak sve odredjuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Jul 2025, 19:07:12
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.381 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.