Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:12:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc oko brade  (Pročitano 2651 puta)
11. Jan 2014, 01:52:15
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pre svega,ako sam na pogresno mesto stavio temu,ili ako vec ima slicna,premestite je,mada mislim da moze i ovako Smiley
No,poceo sam da pustam bradu.Stara je 4 nedelje.Na obrazima je ok,predeo ispod usta takodje,medjutim imam problema sa brkovima...Sveukupno,dlake na licu su mi prilicno cvrste,a kod brkova,za razliku od obraza,npr,cini da mi rastu "ravno",odnosno,ne spustaju ka ustima(bar nedovoljno),pa izgleda kao da ih pustam u duzinu Smile
Moze li neki savet oko toga sta bih mogao da uradim povodom ove situacije,odnosno,kako bih mogao da "uzagajam" brkove da rastu pravilno?!
Inace,imam 20 godina i brijem se od 7. razreda,a ovo je prvi put da pustam duzu bradu,do sada sam se uglavnom brijao bar jednom nedeljno.
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
jedino da ih pustiš duže pa da ih zaližeš.    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Iskreno sumnjam da je to resenje  Smile
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
pa to ti je kao s kosom. ona oštra raste u vis i teško se spušta kad je kratka.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Nije meni bas toliko ostra i nije da skroz ravno raste,samo mislim da ne pada kao sto je uobicajeno kod muskaraca...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.72
jedino da ih prstom svlačiš na dole, pa posle nekog vremena ...
i da sačekaš kad budeš stariji, kažu tada dlaka bude mekša.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
mob
Nokia 2610
Godinama nosim bradu i brkove.
Ne raste svima brada podjednako a ni brkovi, rastu dlake kako im se hoće  Smile
Možeš samo da fazoniraš bradu i brkove i redovno ih štrucaš-skraćuješ i oblikuješ.

Zato pažljiva nega i održavanje pa ćeš postati zadovoljan time, vremenom!
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Je*u dlake,pa rasturaju,a??  Smile
Nisam jos nabavio cesalj,mislim da ce mi on delimicno pomoci?!
I,cime je peres i koliko cesto?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Motorola 
Luka,ako si ozbiljan oko nošenja brade,budi spreman na to da je održavaš.Najbolja ti je kombinacija električnog trimera (može i neki aparat za šišanje) i dobrih makaza.Trimer ujednačuje (dok se brada ne formira),makaze oblikuju.Dobre su ti "berberske" (kineske) koje imaju zavijutak na koji se oslanja mali prst šake...
Naravno,kada govorim o bradi ne govorim o onome što na licu nose metroseksualci (podsečenije i izbrijanije od međunožja brazilske dvanaestogodišnjakinje koja je kupila prve tange).
Što se pranja tiče,sve zavisi od osetljivosti tvoje kože.Najbolje je održavati uobičajenu higijenu lica,uz napomenu da lagano napuštaš upotrebu after-šejvova sa mnogo alkohola (alkohol udebljava dlaku i čini je čekinjavom).Postoje oni prilagođeni upotrebi električnih brijača/trimera.
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.102
Tek sam sada video poruku...
Cim budem skupio pare, planiram da uzmem trimer, ili masinicu (brat mi je to predlozio kao bolju opciju)!
Imas li neki savet vezan za marki trimera, ili masinice? Meni svi govore o Braunovim, ali mi je isti brat rekao da uopste nisu toliko dobri i da ne budu dugo ostri... Zaboravio sam sta mi je on predlozio, ali, da li ti imas iskustva sa nekim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 08:12:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.