Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc koji Symbian???  (Pročitano 3245 puta)
Zvezda u usponu

Novi Sad-najlepsi grad

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1669
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia e66
A ta opcija je 6630 ili 6380. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n79
e ovako ortak mi donosi danas n6630 i 6680 na malo testiranje pa vam javljam kakve su utiske ostavili..... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1487
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0a1
Ja sam lično imao prilike da se "poigram" sa oba telefona na neko vreme! I želim da kažem da je, barem po meni, 6680 apsolutni šampion! Brži je u radu, barem sa onime što sam ja uspeo da isprobam! Još ima tu drugu kameru (koju verovatno kod nas nećemo koristiti još koju godinu) Ima bolje navigaciono dugme (manje mi je puta pogrešio smer nego na 6630) i poklopac na kameri! To su možda za nekog sitnice, ali su meni to sitnice koje su presudne u dugoročnom radu i korišćenju telefona! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n79
ortak malo kasni sa isporukom 6630 za test Smile pa reko u medjuvremenu da pitam kakve video zapise pravi???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Meni izgledaju mnogo losije nego na 6600 snimane fabrickim recorderom. Ali ako se snima sa ETI Camcorderom 2 onda su 3 x bolje Smile
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 184
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Nokia n79
e vidis bas sam nesto nacuo na drugom forumu da ni taj camcoder nepoboljsava video....da li su upravu, kakva su tvoja iskustva, i dal taj snimak sniman tim camcoderom onda moze da se poredi sa 6600??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4416
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Nokia N70,6303,K610...
Moja preporuka je svakako N70...Jedino ako nećeš da daš toliko para.....onda svakako pre uzmi N6630 (ako ti se svidja dizajn)...jer N6680 osim poklopca za kameru, koji se klima, i blica koji često ume i da uništi sliku...kao i bespotrebne prednje kamere, nema nešto više da ponudi...osim malo lepšeg dizajna...

Znači  ...  N6630 +MMC mobile 512MB = N6680
Hoces da kazes da se na N70 poklopac ne klima?
IP sačuvana
social share
Grand shitovi
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Samsung Galaxy S6 - Galaxy S4 - Sony Arc S

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 1265
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S6 White
Moja preporuka je svakako N70...Jedino ako nećeš da daš toliko para.....onda svakako pre uzmi N6630 (ako ti se svidja dizajn)...jer N6680 osim poklopca za kameru, koji se klima, i blica koji često ume i da uništi sliku...kao i bespotrebne prednje kamere, nema nešto više da ponudi...osim malo lepšeg dizajna...

Znači ... N6630 +MMC mobile 512MB = N6680
Hoces da kazes da se na N70 poklopac ne klima?

Imala sam do pre 3 nedelje N6680 ... znam šta znači poklopac koji se klima i to od prvog dana ... od tada imam N70 ... i poklopac za kameru savršeno dobro prijanja uz masku i telefon ... Tako da ... DA..poklopac za kameru se na mom telefonu ne klima ... e sad...možda sam dobila baš kvalitetan primerak N70 ... ali tako je... Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji ODUZIMAJU DAH...
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 7441
Zastava Krusevac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Pa ni onom hagoru se ne klima na N70 Smile

e vidis bas sam nesto nacuo na drugom forumu da ni taj camcoder nepoboljsava video....da li su upravu, kakva su tvoja iskustva, i dal taj snimak sniman tim camcoderom onda moze da se poredi sa 6600??? Smile
Ma pusti druge forume oni nemaju pojma mi smo zakon.  Smile
Kad se sa njim snima daleko je bolji nego kad se isto sa njim snima na 6600, e sad je problem u tome sto trebas da nadjes pravu verziju koja normalno radi. Drugu koji ima 6630 sam instalirao neku ali se ne secam koju verziju, a radi mu fenomenalno, znaci kvalitet slike je odlican i uopste ne secka klip niti kasni zvuk kao na 6600 ali ja nemam 6600 vec 6600i i na njemu nista ne kasni. Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2006, 05:41:07 od kope »
IP sačuvana
social share
Nabijem na kurac ceo ovaj forum i zelim svima sve najgore i da bog da svi imali retardacije i da bog da vam se svima desilo isto ko i meni sto se desilo
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Citat
@NinaNina: Imala sam do pre 3 nedelje N6680 ... znam šta znači poklopac koji se klima i to od prvog dana ... od tada imam N70 ... i poklopac za kameru savršeno dobro prijanja uz masku i telefon ... Tako da ... DA..poklopac za kameru se na mom telefonu ne klima ... e sad...možda sam dobila baš kvalitetan primerak N70 ... ali tako je...
Ja ne razumem kakvi se to telefoni prodaju kod nas i kakve se maske(nove...hmmmm) uvaljuju uz iste?!?
Ja sam imao prilike par Nokia 6680 da "preslišam" na svakakve načine od naših inozemaca i tvrdim da se poklopac kamere ni kod jednog modela nije ni mrdnuo, škriputao, "labavio",  .....iako su telefoni dooosta korišćeni, ekrani kod pojedinih izgrebani do maksimuma, nošeni po dzepovima, bla, bla, bla.....
Sad mi ništa više nije jasno, naročito to da sam "trebao" već posedovati ovaj model, ali čitajući vaše postove sve me više odvlači kupovina u našim "predstavništvima"!!! Kod nas kako vidim po tvrdnji mnogih članova, gotovo pri samoj kupovini na takvim telefonima nešto škripucka?!? Smile

Da dodam još i ovo nevezano za prethodno komentar a delimično vezano za temu:
- naime, opet, čitajući dosta komentara stekao čudan utisak o Nokiji 6680, i ne samo njoj;
- korisnici koji su prešli sa nekih starijih Symbian modela direktno na nokiju 6680 imaju samo reči hvale. Takodje korisnici koji su imali viška para pa zamenili svoj 6630 za istu takodje u većini slučajeva hvale 6680 kao čak i brži i bolji model(mada ovde ima i dosta protivrečnih mišljenja) i uglavnom su u većini nad ostalima koji kritikuju.
- korisnici koji imaju mnogo para i viškova, koji su prelistali i model 6630 pa malkice prešli na 6680 i na kraju kupili n70 hvale samo n70 dok 6680 smatraju mnogo lošijim modelom od 6630?!? Možda je ovde najprimenjivija ona: "svako svoga konja hvali"?!? Kako i ne bi, kad treba odvojiti 150 i kusur evra viška za n70 koji nema nešto preterano da pruži u odnosu na ranije modele?
- opet na mnogim drugim stručnim forumima mnogi korisnici i takodje osobe koje se bave testiranjem telefona, model n70 pljuju i kude i uglavnom hvale do besvesti 6680 kao mnogo bolji i ekonomičniji pre svega, jer n70 nema gotovo ni sa čim da se pohvali u odnosu na 6680(zaista stručna mišljenja vrlo popularnih sajtova o hardveru)!

Kome sad verovati i kakav telefon kupiti a da ga neko uvek ne kudi i tvrdi da je moglo da se nabavi bolje? Šta je bolje? Ono što je skuplje ili ono što predstavlja najbolji odnos cena/mogućnost???

????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Symbian Pomoc

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.