Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:38:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomoc!!! kako zaboraviti?  (Pročitano 13314 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne Diraj Tigra Dok Se Igra!

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 23881
Zastava Izgubljena u vremenu i prostoru
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tzv. "tinejdzerske ljubavi", pa i kada to doba prodje... Smile
Prepusti je njenim hirovima jos neko izvesno vreme, potpuno udaljen od svega, a opet... ukoliko ti je stalo, budi tu negde, ni previse daleko, ni previse blizu... cisto da te ima i kada te nema  Smile Kad tad mora da je "prodje" taj period, stisace se, iskristalisace neke stvari u svojoj glavici... a onda nastupas ti Smile i sve ce doci na svoje mesto  Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
Iz licnog iskustva mogu da kazem kako se takve situacije zavrsavaju...
On se zalepio za nju k'o mokre novine...ona ne trazi to (u tim godinama) vec avanturu,uzbudjenje, mistiku...i sta se desava? Svako ode svojim putem...I, jednog dana, za nekih desetak godina, on (sa svojim iskustvom i stavom) u srecnoj dugogodisnjoj vezi (ili braku), a ona razocarana u muskarce, izgubljenog vremena, polovna, ne moze da nadje nekog normalnog...i dala bi sve na svetu da moze da ima ono sto je prokockala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
100% ima drugog!
slab joj je izgovor...i kao izlazi da ne bi plakala ?  Smile   hm
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
ma uopste ne treba da zalazi u to sta je posredi, to njega ne zanima, ona je njemu rekla da su zavrsili, on moze jos jednom da pokusa da joj kaze sve, da joj da malo (ali malo)vremena da razmisli pa ako ne bude htela nek zavrsi sa tim onda ce bar sebi da kaze da je pokusao i sta da se radi, nacice 50x bolju....
...ona kao uzima odmor od njega naskace tamo na neke budale pa se onda vrati, bas je cakana...kad bi to tako moglo, uzmi ili ostavi - kraj price
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
Zastava u centru paznje (:
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Samsung U900
100% ima drugog!
slab joj je izgovor...i kao izlazi da ne bi plakala ?  Smile   hm

slazem se sa tobom..znam po sebi
Smile najbolje je sa tim odmah zavrsiti...
IP sačuvana
social share
Life is a pain and when you die pain will go.
Death promises release from the struggle.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
zanimljivo koliko se odgovori mladje i malko starije generacije razlikuju  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Girl Next D00r .. lol

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1321
Zastava u centru paznje (:
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.5
mob
Samsung U900
mah..samo mislim zasto se truditi za nesto,sto se odpocetka vidjelo da nece dobro zavrsiti..i da je koliko-toliko kratkog vijeka..
IP sačuvana
social share
Life is a pain and when you die pain will go.
Death promises release from the struggle.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 528
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
da nije valjalo ne bi trajalo ni toliko, a nisu sve ljubavi iste Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Apple 15
Citat
samo mislim zasto se truditi za nesto,sto se odpocetka vidjelo da nece dobro zavrsiti..i da je koliko-toliko kratkog vijeka..

bez uvrede... ali mi to ne mozemo da znamo..
nismo aktivni ucesnici te price, ne znamo kako je sve pocelo, sta se medju njima desavalo pre raskida, a i culi smo samo jednu stranu...

mozda tako ne deluje... ali kad postoji i najmanja sansa, ja sam za to da se proba ponovo.. nista ne kosta... a, mozda ce neke zivotne greske biti sprecene Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
e pa lepo vas pitam, sta vas jos zanima ???
Rich_bitch, ne verujem, jer je rekla da me i dalje voli, a znam de izlazi i skim. Kod nekih stvari nije glupa, voli me, i nece napraviti takvu glupost, znam...jednostavno znam...

Ona je jednostavno u tripu da nam kao ne ide, da je gusi to sto imamo razlicito drustvo (ponekad), znate vec??? Izlazila je s drugaricama jedno 2-3 dana za redom pre raskida, malo je pre gundjala i tako to... Znam ja te price, odvojila sam se od drugih, vidim kako mi je lepo s njima, mnogo sam se ja vezala, itd itd... brate, sto nisi mislila ranije ??? Kapirate ? Jednostavno, vidi se po njoj da je odbojna i tvrdogalava zbog toga... Inace, ne bi reagovala kao psihopata na nas drugi razgovor, a da, kad sam je zvao da je pitam da se nadjemo, posle razgovora me je ponovo pozvala i pustila neku pesmu...(grome moj valjda lol) Smiley to je bilo pre 3 dana...

Ona mi je rekla da nece izaci nigde de ja izadjem (imamo i neko zajednicko drustvo), ja mislim da je to poprilicno klinacki, jer, na svaki nacin pokusava da pobegne i zaboravi...

Iskreno, ne prodje ni minut a da ne pomislim na nju, nema stvari koje me ne podsecaju na nju... Sve se jednostavno vezuje za nju... I po prvi put, ne samo da mi se neka stvar vezuje za nekog, nego, pripada njemu...

Desavalo se i pre ovo, ali brzo se zavrsavalo, a sada, sam ja napravio gresku...i zvao, i raspitivao se cak kod njene sestre itd itd... LOL...jbg..sta ces, mora covek i da pogresi ? A na to mi je rekla, "da si musko, i da si iskulirao malo, a ne da si se jadao pred svima, kleknula bi ti bre pred vratima...", e sad... to sto sam zvao itd, to je mozda za nju razocarenje, ali malih razmera... ima zilion vise lepih stvari, koje ce to da uguse kad tad... Ovaj put, je jos tvrdoglavija..

ako vas jos nesto zanima, recite

hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 00:38:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.