Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:20:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomirenje  (Pročitano 35012 puta)
Svakodnevni prolaznik

Kad Ima Volje Ima i Načina

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 411
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Samsung d900i
..
Pomirenje... za jedno 50-100 godina... odokativno... mozda.. mada ne verujem...

Kao što već rekoh "Sve je moguće"...

Ništa neće doći preko noći
IP sačuvana
social share
Znam ko sam i ne tražim da budem shvaćen
Edit by SerbianFighter: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

i love wolf

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia n73
pa dali ste vi svjesni kolika je sada mrznja izmedju nas.svaki dan je sve veca i veca i od pomirenja nema nista to je sigurno a i najbolje za sve.ja sam dva puta ranjavan ne braneci samo R.S. iza mene je bila moja porodica koju sam branio da je ne pokolju pa bolje ija nego oni.u mojoj porodici ima poginulih za ovu repuliku i kako da nekog volim ko je njih ubio ili ko ce da voli mene misleci da sam ja ubio nekog njegovog tu zaborava nema. Smile Smile ono sto se desilo danas prenosim na svog sina da se ista greska ne ponovi mozda grjesim ali mislim da sam upravu.od 91 do kraja 99 nisam skidao uniformu nije to za djaba i to se ne zaboravlja ko se nasao uvredjen ja se izvinjavam ali to je moje misljenje Smile Smile
IP sačuvana
social share
nediraj vuka777 dok spava jer to rijetko radi
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
pa dali ste vi svjesni kolika je sada mrznja izmedju nas.svaki dan je sve veca i veca i od pomirenja nema nista to je sigurno a i najbolje za sve.ja sam dva puta ranjavan ne braneci samo R.S. iza mene je bila moja porodica koju sam branio da je ne pokolju pa bolje ija nego oni.u mojoj porodici ima poginulih za ovu repuliku i kako da nekog volim ko je njih ubio ili ko ce da voli mene misleci da sam ja ubio nekog njegovog tu zaborava nema. Smile Smile ono sto se desilo danas prenosim na svog sina da se ista greska ne ponovi mozda grjesim ali mislim da sam upravu.od 91 do kraja 99 nisam skidao uniformu nije to za djaba i to se ne zaboravlja ko se nasao uvredjen ja se izvinjavam ali to je moje misljenje Smile Smile

Svaka cast! I upravo tako kako si rek'o, nit nam je mjesto sa nepismenom i izrazito glupom balijskom stokom, nit' to zelimo. Nisu ljudi ginuli u borbi za zivot, familiju i RS, da bi se nakon  10-ak godina pojedine pi*** iz iste poturcile.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2007, 00:50:54 od krdows »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ko tebe kamenom ti njega rakijom

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Не морамо опет да ратујемо, али не треба и да се миримо. Пало помирење 45, па опет све изнова 90. Толико о мирењу.

Нема ништа од овога, свака прича о помирењу је тешка утопија!  Smile

Naravno da nije.. Siguran sam da su ljudi koji zele pomirenje u vecini, ali ne mogu da dodju do izrazaja od svih kvazi ultranacionalista..
Шта ти то значи "квази ултранационалисти"? Са својих 12 година баш бараташ изразима?!

Postoji razlika izmedju patriotizma i ultranacionalizma.. A ne trebam valjda ja sa svojih 12 godina da ti objasnjavam sta to znaci, iako verovatno shvatas na sta ciljam.. Wink

Anyway, pokretac teme je zamolio bez prepirki na ovoj temi, pa bi bilo lepo da to ispostujemo.. Smile

Потражи значење речи национализам и све ће ти бити јасно. Ово није препирка него дискусија. У хрватској и даље туку и убијају људе само зато што су Срби. Јел ти знаш неки случај такве врсте из Србије у последњих неколико година?
Са ким да се миримо???

ja sam iz hrvatske ali nisam primjetio da ovdje tuku ljude zato sto su srbi?!

takve informacije koje postujes na forumu molio bih da argumentiras cinjenicama zbog vjerodostojnosti.

iskreno, mislim da pricas neistine. iako je autor teme zamolio da se ne prepiremo, mislim da bi autor iste ove teme volio da se ovakve izjave kao sto je ova tvoja argumentirano iznose.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

grijesis sto sina ucis da mrzi.
tu definitivno grijesis.
bolje da ga ucis kako da voli ljude oko sebe.
bolje da ga ucis kako da zivi zivot.
bolje da ga usmjeris ka nekoj normalnoj buducnosti
bolje da ga ne ucis mrznji

a znas zasto?

zato sto mrznja donosi ratove.
zato sto ono sto si ti dozivio i prozivio mozda ce proziviti i nadam se prezivjeti i tvoj sin.
zato sto ono sto smo mi prezivjeli, prozivjeli, izgubili u ratovima iza nas, nitko ne bi preporucio vlastitoj a ni tudjoj djeci, bez obzira na naciju kojoj pripadaju...djeca su djeca, buducnost ovoga svijeta.

uopce se ne slazem s tobom, ali ovo sto se napisao za svoga sina to vjeruj mi nije uopce u redu. grijesis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Svak na svoju stranu pa u miru da zivimo!Mozemo bti dobre komsije!
potpuno sam saglasan
I ja bi bio saglasan da hrvati ne uce decu u skoli kako su srbi varvari i ratni zlocinci,treba sve te price ubaciti u program 18+ za posle 12 ili tako nesto,jer dokle god ucis decu kao male da mrze sve sto je srpsko i dokle god im drzava bude dozvoljavala da gledaju prenos koncerta Tompsona pred punim maksimirom na kome on velica ustaske zlocine,nema ni p od pomirenja,pomirenje mora da bude obostrano a ne da mi zivimo u miru sa Hrvatima a da ne smemo da odemo u Zagreb sa BG tablama na kolima,ja sam pre nekih 6 meseci bio u toj situaciji,svaki drugi je otvarao prozor i pokazivao mi "onu stvar" a preko noci sam ostao bez tablica,i na kraju je zamalo izbio medjunarodni incident jer sam bio napadnut usred bela dana od strane desetak momaka koji su imali nozeve i palice,ovo sam ocekivao pa sam preko veze prebacio sluzbeni pistolj preko granice da su sekund kasnije pobegli,pucao bih 100%,ja sam uhapsen na granici ali su moji iz odreda uspeli da me izvuku uz zabranu ulaska u Hrvatsku sledece 3 godine,a ne secam se da je u poslednjih 10 godina ijedan Hrvat napadnut u Beogradu
potpuno sam saglasan
I ja bi bio saglasan da hrvati ne uce decu u skoli kako su srbi varvari i ratni zlocinci,treba sve te price ubaciti u program 18+ za posle 12 ili tako nesto,jer dokle god ucis decu kao male da mrze sve sto je srpsko i dokle god im drzava bude dozvoljavala da gledaju prenos koncerta Tompsona pred punim maksimirom na kome on velica ustaske zlocine,nema ni p od pomirenja,pomirenje mora da bude obostrano a ne da mi zivimo u miru sa Hrvatima a da ne smemo da odemo u Zagreb sa BG tablama na kolima,ja sam pre nekih 6 meseci bio u toj situaciji,svaki drugi je otvarao prozor i pokazivao mi "onu stvar" a preko noci sam ostao bez tablica,i na kraju je zamalo izbio medjunarodni incident jer sam bio napadnut usred bela dana od strane desetak momaka koji su imali nozeve i palice,ovo sam ocekivao pa sam preko veze prebacio sluzbeni pistolj preko granice da su sekund kasnije pobegli,pucao bih 100%,ja sam uhapsen na granici ali su moji iz odreda uspeli da me izvuku uz zabranu ulaska u Hrvatsku sledece 3 godine,a ne secam se da je u poslednjih 10 godina ijedan Hrvat napadnut u Beogradu

ovo su sad vec nevidjene gluposti. ides s pistoljem u hrvatsku? a zasto si isao u hrvatsku nisi naravno napisao?

bas bih volio znati zasto netko tko toliko mrzi hrvate idu u hrvatsku? ajd molim te otkri mi toplu vodu?

ispricati cu vam ja jednu vrlo istinitu pricu. ja sam iz zagreba i zivim u zagrebu. imam komsije koji su svoju djecu 1991. poslali kod rodbine u srbiju. s jedne strane su veliki srbi, bili su do 1998. u srpskoj stranci, istovremeno su bili privatnici i fino se obogatili u hrvatskoj, dakle hrvatskoj koja mrzi srbe srbi su legalno postali bogatasi jer srbi su ovdje za samo jednu informaciju vama neupucenima koji mrzite hrvate ali volite ih ocito posjecivati u hrvatskoj zasticeni bolje nego licki medvjedi. samo reci nesto protiv nekoga srpske nacionalnosti i nadrljao si jer se odmah dize HHO.

dakle, djeca im zive u srbiji jer ovdje vladaju "ustase" koji mrze srbe, iste one kojima pripadaju i moji komsije kojima je hrvatska dala sve. njihova djeca koja imaju godina kao i ja dolaze svaki vikend ovdje, parkiraju svoj auto u parkingu, imaju beogradske tablice i nitko im nikada nije nista ucinio. nikada.

ali zato beogradska djeca cesto znaju reci da su hrvati ustase i da su genocidni, da mrze srbe itd.
ali roditelji srbi, moje komsije su 1998. kada je dosla mirna reintegracija podunavlja kupili kucu na prostoru bivse krajine i odjednom postali prognanici hrvati koje su srbi protjerali iz baranje s time da nikada nisu zivjeli u baranji. moji komsije srbi su postali hrvati preko noci, uclanili se u hdz, profitirali svjetski, a s druge strane imaju djecu srbe koji zive u srbiji i dan danas govore da je tudjamnov hdz ustaska organizacija, ista ona organizacija u kojoj su njihovi roditelji uvazeni clanovi.

zanimljivo zar ne?

prijatelju, ta tvoja prica da su tebi pokazivali srednji prst u hrvatskoj zato sto imas beogradske tablice, da su ti iste tablice ukrali, da su te napali s nozevima, da si ti htjeo pucati ali eto nisi, da si eto slucajno dosao u hrvatsku koju toliko mrzis je cista izmisljotina.

bez uvrede, ali takve stvari se ovdje vise ne dogadjaju, niko nikoga ne uci mrznji, kreteni koji idu na thompsonove koncerte su ovdje manjina, ono sve sto si vidio na stadionu za vrijeme njegova koncerta je sve sto je ostalo od tih fasistickih idiota. ali ni oni nece dugo, vjeruj mi. i oni su isfrustrirani likovi koji pricaju da u srbiji mlate hrvate na svakom koraku, a ti i ja i vecina ljudi ovdje znaju da to nije istina.

pricas gluposti i ostajes ziv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
mob
Nokia 6630
potpuno sam saglasan
potpuno sam saglasan

ovo su sad vec nevidjene gluposti. ides s pistoljem u hrvatsku? a zasto si isao u hrvatsku nisi naravno napisao?

bas bih volio znati zasto netko tko toliko mrzi hrvate idu u hrvatsku? ajd molim te otkri mi toplu vodu?

ispricati cu vam ja jednu vrlo istinitu pricu. ja sam iz zagreba i zivim u zagrebu. imam komsije koji su svoju djecu 1991. poslali kod rodbine u srbiju. s jedne strane su veliki srbi, bili su do 1998. u srpskoj stranci, istovremeno su bili privatnici i fino se obogatili u hrvatskoj, dakle hrvatskoj koja mrzi srbe srbi su legalno postali bogatasi jer srbi su ovdje za samo jednu informaciju vama neupucenima koji mrzite hrvate ali volite ih ocito posjecivati u hrvatskoj zasticeni bolje nego licki medvjedi. samo reci nesto protiv nekoga srpske nacionalnosti i nadrljao si jer se odmah dize HHO.

dakle, djeca im zive u srbiji jer ovdje vladaju "ustase" koji mrze srbe, iste one kojima pripadaju i moji komsije kojima je hrvatska dala sve. njihova djeca koja imaju godina kao i ja dolaze svaki vikend ovdje, parkiraju svoj auto u parkingu, imaju beogradske tablice i nitko im nikada nije nista ucinio. nikada.

ali zato beogradska djeca cesto znaju reci da su hrvati ustase i da su genocidni, da mrze srbe itd.
ali roditelji srbi, moje komsije su 1998. kada je dosla mirna reintegracija podunavlja kupili kucu na prostoru bivse krajine i odjednom postali prognanici hrvati koje su srbi protjerali iz baranje s time da nikada nisu zivjeli u baranji. moji komsije srbi su postali hrvati preko noci, uclanili se u hdz, profitirali svjetski, a s druge strane imaju djecu srbe koji zive u srbiji i dan danas govore da je tudjamnov hdz ustaska organizacija, ista ona organizacija u kojoj su njihovi roditelji uvazeni clanovi.

zanimljivo zar ne?

prijatelju, ta tvoja prica da su tebi pokazivali srednji prst u hrvatskoj zato sto imas beogradske tablice, da su ti iste tablice ukrali, da su te napali s nozevima, da si ti htjeo pucati ali eto nisi, da si eto slucajno dosao u hrvatsku koju toliko mrzis je cista izmisljotina.

bez uvrede, ali takve stvari se ovdje vise ne dogadjaju, niko nikoga ne uci mrznji, kreteni koji idu na thompsonove koncerte su ovdje manjina, ono sve sto si vidio na stadionu za vrijeme njegova koncerta je sve sto je ostalo od tih fasistickih idiota. ali ni oni nece dugo, vjeruj mi. i oni su isfrustrirani likovi koji pricaju da u srbiji mlate hrvate na svakom koraku, a ti i ja i vecina ljudi ovdje znaju da to nije istina.

pricas gluposti i ostajes ziv Smile
U hrvatsku sam otisao poslom a i da bi obisao rodbinu u rijeci,ja ne mrzim hrvate niti ih sve smatram ustasama,kao sto sam vec napisao:u rijeci sam se fenomenalno proveo dok mi je zagreb preseo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
potpuno sam saglasan
potpuno sam saglasan

zanimljivo zar ne?

pricas gluposti i ostajes ziv Smile
U hrvatsku sam otisao poslom a i da bi obisao rodbinu u rijeci,ja ne mrzim hrvate niti ih sve smatram ustasama,kao sto sam vec napisao:u rijeci sam se fenomenalno proveo dok mi je zagreb preseo

ovo sto si sada napisao, nisi napisao u postu koji sam ja replicirao. rijeka je takodjer hrvatska, kao i zagreb.
gle, vozim se ja neki dan ljubljanskom avenijom, guzva nevidjena, kolone prevelike, ko da sam u new yorku toliko automobila na cesti. i tip pored mene se ide prestrojiti na nacin da sam ga umalo udario, falila je igla da ga udarim jer mi je uletio. popizdio sam u autu, vikao i mahao mu. samo mi fali da razbijem sad auto.i on je meni mahao.
svakako.
imao je srpske tablice. otvorio je prozor i vikao mi na moje trubljenje: "trubi si mami u lepoglavi"
a ja sam otvorio prozor i vikao njemu:"nemoj da ti izadjem van"

to je prijatelju moj sasvim normalna pojava na cesti u zagrebu, prometne guzve su tako velike da svi krse pravila, svi se guraju, svatko vozi ko manijak, a vjeruj mi da tablice uopce ne igraju ulogu nikakvu. ako ti je netko i pokazivao prst srednjak moras se zapitati da li si siguran da je to zbog tvojih tablica ili zbog toga sto mozda nekoga nisi pustio da se prestroji u tvoju traku, da nisi se mozda ti nekom ubacio iznenada u traku pa ti je pokazao srednjak.
mislim nevjerojatno je da od voznje prenapucenim cestama u zagrebu netko kao ti zeli stvoriti sliku da hrvati mrze srbe zbog tablica na autima. to su prijatelju dragi opasne frustracije.

navecer su te napali nozevima i palicama? njih desetak? mislim ovo sto pises nema veze s pamecu. a zasto su te napali nisi napisao. ti setas ulicom u zagrebu a s druge strane ide 10 tipova s nozevima i palicama. kao u zagrebu divlji zapad ha? ti njih pogledas, pogledaju oni tebe i odmah vide da si ti iz srbije?! a kako, ajd mi molim te objasni kako se fizicki razlikuju srbi od hrvata. ja svakodnevno setam po zagrebu i uopce ne znam tko je to, niti me doduse zanima, ali tebe su ocigledno po necemu prepoznali?
i onda ti izvadio pistolj i oni se razbjezali? oprosti ali kako da to nije bilo u novinama? pazi 10 naoruzanih ljudi napada jednog s pistoljem i svi se razbjeze? nisu se vratili? sta su se uplasili? vidili da nema zajebancije s tobom ha? jer ti imas gun?
mislim da si ovaj dio sanjao. trebao bi promijeniti prehranu i uzimati vise vitamina  Smile

usput kazes da si isao poslom u zagreb. a kakvim to poslom ako ti je bio potreban pistolj? jesi ti neki kriminalac? mislim i ja putujem van drzave poslom, ali nosim poslovne papire, a ti ides poslom u hrvatsku i nosis pistolj?

nevjerojatan si, svaka cast...    Smile

a ovaj, kazes imas rodbinu u rijeci. i dali ih netko proganja? mislim netko tko ima takve stavove o hrvatskoj i hrvatima ima rodbinu u hrvatskoj. covjek bi pomislio da tvoja rodbina nije u zadnjih 10 stoljeca udaljila se od srbije. a eto, ipak je....

u biti na kraju shvatis da su oni najveci nacionalisti na svim stranama na neki nacin, uglavnom rodbinski vezani, upravo sa onim narodima koje mrze maksimalno...

to ti je cinjenica, vidis, jer ti si tome dokaz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
Ja sam demokrata i pacifista .
Pruzam ruku pomirenja svima onima "preko" koji istetoviraju grb Srbijeee na ruci i priznaju superiornost Crvene Zvezde  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
eto super, uclani se u moju straku.

SPS - srpska pacifisticka stranka - srbija do pacifika.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 50
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:20:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.