Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pomahnitali tramvaj  (Pročitano 544 puta)
28. Apr 2005, 00:54:30
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Otkaceni tramvaj

Na raskrsnici Slavije i Beogradske ulice tramvaj pun putnika izleteo iz šina, zaneo se i odvalio 13 automobila i autobus

U Beogradskoj ulici, juče oko podneva, tramvaj na liniji 12 iskočio je iz šina i napravio karambol kakav ne pamte ni najstariji Beograđani. Prikolica tramvaja koja je iz šina izletela još na skveru kod Slavije "izudarala" je u prolazu 13 automobila i jedan GSP-ov autobus koji su stajali u gužvi na raskrsnici. Podivljala "dvanaestica" bila je puna putnika i prava je sreća da niko nije povređen.

Tramvaj na liniji 12 koji je „oduvao“ 14 vozila

- Bio sam treći u koloni koja je u Beogradskoj ulici čekala da krene ka Slaviji. U trenutku sam video da tramvaj ide pravo na nas i pomislio sam: ubiće nas! Čovek koga sam vozio, kada je video kojom brzinom prikolica leti na nas, prekrio je rukom oči i uzviknuo: "Gotovi smo!" Vozač tramvaja je velikom brzinom ušao u krivinu i tada sam pomislio da ćemo, svi mi koji smo čekali u koloni, izginuti. Bilo je strašno! Cela leva strana kola mi je odvaljena jer nas je zadnji deo tramvaja bukvalno odrao - ispričao nam je Branislav Janković, vozač Beotaksija, koji je učestvovao u sudaru.

Vozač tramvaja, koji je napravio karambol, kaže da je za saobraćajku kriv njegov kolega koji je iza njega vozio tramvaj. Prema njegovim rečima, vozač tramvaja koji je vozio iza njega ranije je otvorio skretnicu čime mu je "ukrstio zadnje točkove".

- Kolega koji je vozio tramvaj, najverovatnije usled umora ili nepažnje, otvorio je skretnicu još kod "Mekdonaldsa" na Slaviji. Zbog toga su mi se "točkovi" ukrstili. Međutim, ni ja, kao ni putnici iz mog tramvaja, nismo osetili da je prikolica izletela iz šina. To sam shvatio tek kada sam sa Slavije počeo da skrećem u Beogradsku ulicu. Već deset godina vozim tramvaj i nikada nisam imao ovakvo iskustvo - rekao nam je vozač Mladen Cupić.

U ovom neviđenom karambolu u centru grada "učestvovali" su 11 putničkih automobila, dva kamiona i autobus GSP-a na liniji 48. Materijalna šteta je velika jer su svim automobilima oštećene leve strane vozila, dok je "poludelom" tramvaju razbijen jedan prozor i oštećena čitava desna strana. Samo neverovatnim spletom okolnosti u nesvakidašnjoj saobraćajci niko nije povređen, iako je u tom trenutku tramvaj bio skoro pun putnika. Zaprepašćeni i gotovo nemi bili su vozači automobila kojima je tona tramvajske gvožđurije pokosila kola.

Sreća u nesreći

Neki od vozača automobila koje je "otkačeni" tramvaj odvalio kažu da će jučerašnji dan proslavljati kao drugi rođendan, jer su preživeli samo pukom srećom.
- Tramvaj je u krivinu ušao velikom brzinom. Pomislio sam da vozač nije baš pri sebi kad tako vozi. Stajao sam drugi u koloni koja se formirala na skveru kod Slavije. Izletela mu je prikolica i sledeće čega se sećam jeste da sam izašao iz kola koja su bila potpuno razbijena - rekao nam je vozač "golfa", dok je gledao svoj smrskani automobil.

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
E, pa to je strasno nemoj vise o tome da pises ja sam sad u Bg-u necu vise ni se vozim tramvajem icicu peske. Ali takve stavri su izuzetno opasne grdska vlada mora da povede racuna o tome ko sve vozi tramveje i da sredi konasno sine jer kako je rekao Nenad Bogdanovic za vreme njegovog mandata a to su naredne 3 godine u Beogradu ce biti zamenjene sve sine ali je malo verovatno da ce to da ostvari. I na kraju dzaba i te nove sine kad su tramvaji kao pokretne gomile gvozdja na sve drugo lice ali po najmanje na tramvaj
« Poslednja izmena: 02. Maj 2005, 03:38:45 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
pa, nije bas toliko strasno... Smile

ja, npr. najvise volim da se vozim tramvajem... jeste da je ljuljanje i cimanje, ali mi je sigurniji od npr. autobusa...

Sto se tice sine, svake godine se menjaju u nekom delu grada... Ide sporo, ali se ipak nesto radi + cekaju izgradnju lakog metroa...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
A to ce biti do 2012. A sine tako brzo menjaju tako da kad zamene poslednje sine moraju ponovo od pocetka jer ce one prve ponovo da propadnu jer nisu dobro uradjene
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3021
mob
Nokia n80-1
kada bi poštovali ogarničenej brzine .. sve bi bilo u redu .. ovako samo čekam kada će neki tramvaj da sleti usavu ..  Smile
IP sačuvana
social share
Svi za jednog - jedan za sve! Te noći kad me stignu potere, kurve sudbine .. sa dva lica ..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
mob
Nokia Lumia 1020
u tramvaju je najslađe spavati Smile
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
tu se apsolutno slazem...  Smile samo je malo zeznuto citati knjigu...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
pre nekih sat vremena sam bila na Slaviji
tamo se nesto uveliko radi
videcemo kakvi ce biti razultati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Dace bog da oni nesto normalno urade za sad slavija lici na pooranu njivu
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.