I ja sam danas proveo duže vreme na sajtu i nisam ništa našao. Mada, pada mi nešto na pamet, ali ne mogu baš da verujem da je neko toliko glup. Kada sam ušao na sajt pojavilo se nekoliko pop-up prozora sa reklamama, i među njima je bila jedna preko celog ekrana na kojoj je belim slovima na crvenoj pozadini pisalo nešto tipa: Pažnja, vaš kompjuter je u opasnosti tralalal ... E, možda je i njoj iskočila ista reklama i ona od toga pomislila da se radi o virusu. Ako je tako onda je samo pokazala koliki je idiot
To se meni desavalo mali milion puta ali sam znao o cemu se radi!
I ja sam danas proveo duže vreme na sajtu i nisam ništa našao. Mada, pada mi nešto na pamet, ali ne mogu baš da verujem da je neko toliko glup. Kada sam ušao na sajt pojavilo se nekoliko pop-up prozora sa reklamama, i među njima je bila jedna preko celog ekrana na kojoj je belim slovima na crvenoj pozadini pisalo nešto tipa: Pažnja, vaš kompjuter je u opasnosti tralalal ... E, možda je i njoj iskočila ista reklama i ona od toga pomislila da se radi o virusu. Ako je tako onda je samo pokazala koliki je idiot
To se meni desavalo mali milion puta ali sam znao o cemu se radi!
I meni se dešavalo i nisam obraćao pažnju... I to ne samo na Tvorcu Grada nego na jos nekim sajtovima...
Takvih reklama ima milion, iskaču na svakom ćošku i služe da navuku budale. Ja sam to prokomentarisao jer je to jedino što sam video na Seekerovom sajtu da je bilo povezano sa nekakvim virusom ili obaveštenjem o virusu.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Znaci, dzabe se ja radovao, necemo nikog mlatiti...
De Bre zene da mlatis .. sta ti je .. njih cemo da edukujemo .. Ima i bonu za nju da nadjemo .. (nista licno) ... @Sky Seeker Ako ti se opet javi .. ti je posalji ovamo da joj objasnimo neke stvari .. Moze nesto i da nauci .. Ako i ima nekih problema .. ko je tera da iznova dolazi na isti URL ?
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Nemajte brige. Poslao sam je ovako, i kad je videla da i ja imam Internet prijatelje, i na koliko me sajtova ima, splasnuo joj borbeni moral. Posteno govoreci, ako je slika njena, nije bas za batine, ali..... boze moj. Hvala na podrsci, ali vredelo je pokusati. Jos da mi je da nadjem tu skriptu sto me zeza......