Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:33:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poludeću  (Pročitano 27237 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
 Smile
.. kupi im one kineske aparate za usi ... ima da vataju direktno satelit ..  Smile
.. ma meni u principu nista ne smeta .. zivim na okretnici tranvaja .. pa mozes da zamislis koliki je nivo buke tokom dana .. jedino me nocom nerviraju narodnjaci sa splavova leti ... al onda zatvoris prozor i pustis klimu i to je to .. mada istini za volju od kako je celi kraj potpisao peticiju .. muzika je glasna samo do 24h .. posle se utisaju, a petkom je to izuzetak pa traje u sitne sate .. ko sto rekoh .. tako je to u gradu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
И ја сам до скора имао проблем деце "ђавола" из суседног стана. То је била таква дрека, плач, вика, цика..још када се родитељи укључе и почну да вичу на њих, било ми је дошло да скочим са терасе. Smile
Најгоре је било викендом ујутру, деца се буде као вампири у 6 сати ујутру и почињу да плачу. Јао, као да ме неко тестерисао моторком по глави. Није да ја мрзим децу, не смета ми дечија граја, али ово су нека вансеријска деца, антихристи једни.
Елем, испоставило да је то сметало многима у згради, па су ишли да се жале, директно код родитеља. И, гле чуда, граја се временом стишала. Не знам шта им раде, да ли им дају таблете за спавање, углавном више се скоро уопште не чују. Smile
Нема ништа лепше од куће, имаш мир и тишину, а и сам можеш да галамиш и да пушташ трескавце (у некој разумној мери).
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 

Danas mnogo pustaju decu da rade sta hoce ,u fazonu dete ne treba sputavati i te fore - kad se samo setim svog detinjstva i ponasanja u restoranu u hotelu na moru ,sestra i ja nismo smele da se pisnemo da ne bi smetale drugim gostima  ,u suprotnom ,ocev pogled je sve govorio -''napusti sto ''.A ovo danas sta rade ... Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy

Danas mnogo pustaju decu da rade sta hoce ,u fazonu dete ne treba sputavati i te fore - kad se samo setim svog detinjstva i ponasanja u restoranu u hotelu na moru ,sestra i ja nismo smele da se pisnemo da ne bi smetale drugim gostima  ,u suprotnom ,ocev pogled je sve govorio -''napusti sto ''.A ovo danas sta rade ... Smile

.. to mora da je ostavilo oziljke u tvojoj psihi ...   Smile
.. salim se ja .. al istini na volju .. krive su one debilne knjige poput sta da ocekujete od deteta u 1,2 .. godini ...
... danas su zene emancipovane ... pa moraju da vode svoju decu po kaficima ... da sa ne udatom drugaricom tracare .. a dete ide i smara sve redom ... nema bre vise oca kao jake figure u porodici .. da lupi sakom o astal ... bre ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 
Citat
nema bre vise oca kao jake figure u porodici .. da lupi sakom o astal

A sto nema ? Gde je ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
 Smile

ko???
... na fudbalu sa ortacima ..  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 

Otac na fudbalu sa jaranima,majka na kafi kod komsinice Mice ,a deca uzela stvar u svoje ruke ...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sto roditelja...sto nacina vaspitavanja Smile

medjutim,kada smo kod komsija...ima jedna posebna vrsta istih,a vjerujem da ih imate u svom okruzenju...to su oni sto bi vam zabranili i da disete u stanu.. Smile
sve im smeta,vjecito po hodnicima...zavode red i salecu svakog sa recenicom ..."komsija...zamislite..." i krece nekakva nebuloza... Smile

uglavnom su to samci...dokoni ljudi...ili stariiji ljudi sa kojima ni familija vec decenijama ne komunicira i znam ja u cemu je trik Smile

dosadno ljudima.
hoce da prozbore sa nekim...pa makar i na pasja preskala.
 Smile

vecina je i ovisna o raznim frkama i vrtutmama...pa ako ih nema...hajde da ih izmisljamo.

imam ja bakicu...osamdeset godina...zivi sama...i svojom svojinom smatra i hodnike i igraliste ispred zgrade i lift i krov zgrade....sjekira se do besvjesti Smile

ali ona to voli...voli sukobe...voli kada neko krene da renovira stan...i ako je to lijepo najavio od vrata do vrata...i ako je odluka kucnog savjeta bila da se to radi samo tri sata dnevno u odredjeno vrijeme i ljudi su to ispostovali...ali dzaba...
bakica psuje,kune...mahnita kao bjesan pas...i ne prestaje da kokodace po hodnicima.
teze mi je pala ona,nego li sva buka renoviranja.

kaze..buka,sine Smile
pa buka bako...oce to kada su radovi...tisina je samo na groblju i u muzejima Smile
ljudi zavrsili...oprali i oribali citav ulaz i lift...korektni su bili koliko se moglo biti....nije bilo lako sa malim djetetom izdrzati sve to,ali ljudi imaju pravo da renoviraju i drzali su se dogovora...

najtuznija je bila kada se sve zavrsilo...upravo bakica Smile
vjerovali ili ne.
zavrsio se njen razlog za mahnitanje po hodnicima,za presretajem nas ostalih i olajavanjem...

razumijem ja...godine su to...istanjili se zivci...njoj smeta i skripa lifta...dovede je do nervnog sloma.

ali,zivis sa zivim ljudima...a oni i prde i skripe i govore i disu...
 Smile....
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 5493
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
HTC trophy
 Smile

... ja sam dosao do zakljucka .. da je porodica ugrozena jer muskarci ne pustaju brkove .. i to one prave brcine.

.. mozda je to resenje i za deckonju..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 

Pa eto pustite malo te brkove za promenu ....a i mi cemo svoje malo da podsecemo   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 07:33:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.