Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poljubac u sumici  (Pročitano 1130 puta)
16. Mar 2004, 16:14:18
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
cmokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkk

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

616207-thumb.jpg
(15.66 KB, 99x75)
2194d8-thumb.jpg
(2.33 KB, 99x91)
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 28
Lilu

Otvorio sam vrata i tu je stajala Lilu, devojka iz Petog elementa, zapravo to je bila Milla Jovovich, ali je nosila kostim iz tog filma i imala je crvenkastu kosu koja je prosto plamtala na njenoj lepoj glavi. Izgledala je kao da je jako uzbudjena. Rekla je "I need tongue" nekim cudnim naglaskom. Nisam znao sta to znaci, pa sam morao da potrazim u recniku reci "need" i "tongue". Lilu je za to vreme usla u sobu. Sela je na kauc i vrtela je glavom kao da trazi nesto.
"Sta je Lilu", pitao sam je ali ona nije obracala paznju na mene vec je samo okretala glavu trazeci nesto pogledom. I onda je odjednom skocila. Otisla je do pisaceg stola i izvadila makaze iz drzaca za olovke. Nisam ni slutio sta smera, jer do tada sam nasao samo rec "need" u recniku, a rec "tongue" mi je jos uvek bio nepoznat. Ipak, ne znam ni ja zasto, bio sam uzbudjen, mozda me njena uzbudjenost zarazila, mozda sam podsvesno slutio da rec "tongue" moze da znaci samo nesto u smislu...
"Evo je", uzviknuo sam zaustavljajuci prst na stranici tacno tamo je gde stajao "tongue". ">Tongue< znaci jezik", promrmljao sam sebi u bradu neshvatajuci situaciju, ali onda sam bacio pogled na Lilu i odjednom mi je sve postalo jasno. Zastrasujuce jasno. Lilu je naime makazama presecala belu traku koja joj se provlacila medju nogama skrivajuci njen nadljudski polni organ.
"Lilu needs tongue", rekla je presecajuci traku. Bacila je makaze u cosak sobe i krenula prema meni. U grlu sam osetio knedlu. Ona je ipak nadljudsko bice, pomislio sam. Ona je izuzetno lepa, pomislio sam skoro u istom trenutku. Malo sam ustuknuo kad je stala ispred mene. Njene divne zelene oci su bile uprte u mene, gledala me je sa nekim bezizrazajnim pogledom jednog bica, koje je vec toliko super-hiper-inteligentno da se vec iskljucivo oslanja na svoje telesne potrebe.
"You lay down", rekla je sa tim njenim cudnim akcentom. Ja opet nisam razumeo sta zeli, ali me je odmah zatim uhvatila za ramena i neslucenom snagom gurnula dole na pod, tako da mi je i bez recnika sve bilo razumljivo. Nasao sam se kako lezim pod Lilu, a ona je stala tacno iznad moje glave i hitro cucnula nabijajuci svoj nadljudski polni organ direktno u moja usta koja su ostala otvorena od cudjenja. Osetio sam neki nepoznat ali jako prijatan, pomalo sladunjav ukus u ustima i bez razmisljanja poceo da mljackam. Lilu je ispustila neki zvuk koji mi je odavao njeno zadovoljstvo. Pocela je da se pomera napred-nazad trljajuci se tako u moje lice a ja sam za to vreme pokusavao da sto dublje uvucem moj jezik u njen nadprirodno socan polni organ. Hteo sam i da joj zagrlim kukove i da je privucem jos vise prema sebi, ali je ona naglo zgrabila moje ruke i potrpala ih je pod svoje cizme.
"No hands only tongue", rekla je ljutito i to sam odmah razumeo i bez prevoda - Lilu mi nije dozvoljavala da je dodirnem rukama. Svasta covek iskusi tokom svog kratkog zivota, ali ovako nesto se moze desiti najvise jednom, pomislio sam. Prelepo nadljudsko bice Lilu me je prisiljavao da je zadovoljim svojim jezikom istovremeno mi zabranjujuci da je dodirujem bilo cim drugim. Mozda je neko bio grub sa njom, pa se sad na meni sveti, pomislio sam dok sam mljackao njen nadprirodno sladak polni organ. No, Lilu nije mi ostavljala puno vremena za ovakvu i slicnu meditaciju. Pocela je silovito da se nabija na moj nos gnjececi moju glavu sve jace i brze tako da sam vec skoro hteo da zaplacem od bola, ali onda je odjednom pocela da se grci i slatka tecnost boje meda je pocelo da curi iz nje u moja usta. Kad sam se nagutao njenog natprirodno slatkog svrsa Lilu se digla sa mene. Stajajuci jos uvek iznad mene digla je ruke u vazduh. Gledao sam je iz donje perspektive. Donja perspektiva je nasuprot pticjoj perspektivi u kojoj covek gleda od gore - u ovom slucaju to je Lilu, jer me je ona gledala od gore, dakle Lilu me je gledala iz pticje perspektive dok sam je ja gledao od dole, iz svoje bezimene ali isto zivotinjske perspektive. Njena nadljudski polni organ prekriven mekim crvenkastim stidnim dlacicama mi se smesio od gore. Njena figura, koju sam tek sada mogao pomnije da osmotrim, bila je natprirodno savrsena. Bio sam prosto paralisan. Lilu je zadovoljno pomazila svoju mackicu, a onda je naglo potrcala prema otvorenom prozoru i hopp, iskocila napolje. Cuo sam jos njen glas, kako sa nekim cudnim akcentom vristi: "I need more!"
Ostao sam jos neko vreme da lezim na podu, zatim sam se digao i otisao do kuhinje da pojedem nesto.
Ono "more" nisam pogledao u recniku. Za mene je bilo dosta. Smile
IP sačuvana
social share
:chainsaw:  :headache:  :icon_pistoles:  :yikes:  :[41]:  :[64]:  :srbija:  Smile  :[70]:  icon_userfriendly  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
pa bed grl ima crvenkastu kosu
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 216
pa bed grl ima crvenkastu kosu :twisted:  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: zivotinjske

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.