Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Пољубац једног ’’шмекера’’  (Pročitano 860 puta)
16. Apr 2009, 23:28:44
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 24
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N73
Имам 19 година и један проблем, па се надам да неко може да ми помогне. Пре неког времена сам упознала једног момка који ми се допао скоро на први поглед. То је било у једној дискотеци. Цело вече смо размењивали погледе, али се ништа није десило. Следећег викенда сам изашла на исто место, и он је опет био тамо. Опет смо се гледали, и након неког времена он ми је пришао. Опуштено смо причали, и на крају ми је узео број телефона и понудио се да ме отпрати кући. Кад смо дошли до моје зграде, пољубио ме је и рекао да ће ме сутра звати. Међутим, прошло је неколико дана, а он се није јавио, уопште. Покушала сам да се распитам о њему, у коју школу иде итд. И тако сам чула непроверену информацију да он већ има девојку. Smile Ипак нико није то могао са сигурношћу да ми потврди, јер га сви знају као ’’шмекера’’, и то да је увек окружен девојкама. И онда почиње моје двоумљење: да ли бих можда ја њега требало да позовем и питам га о чему се ради. Или да га кулирам?
Није велики животни проблем, али никад нисам у везе улазила олако и занима ме ваше мишљење Smiley
IP sačuvana
social share

Једнога се бојим: не бити достојан својих патњи. ~ Фјодор М. Достојевски
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
zasto bi ga pitala o cemu se radi?

zoves ga najnormalnije i trazis mu da te vodi na kolace... proslo je vreme predrasuda da muskarac "mora" da zove....ako ga je uopste i bilo ikada
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Draga Jejo -odgovor je u tvom citatu ! Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ne zovi - moj savet.
Zašto bi on bio važniji tebi nego ti njemu?
On je te večeri osvojio trofej i to mu je sasvim dovoljno.
Uostalom, već ima devojku.
« Poslednja izmena: 17. Apr 2009, 00:44:07 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ti imaš 19 godina.... on te je otpratio kući i poljubio..... I još ide u školu? A ti se sa 19 raspituješ u koju školu ide.... On je šmeker, devojčice su oko njega...a čula si poražavajuću istinu da ima devojku... a tebe poljubio, kako se samo usudio  Smile   i tebe zanima da li da ga zoveš ili da kuliraš.... A na sve to BG ti kaže da ga zoveš da te vodi na kolače  Smile   Kud ide ovaj svet  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Decko najverovatnije veruje u slobodnu ljubav i hteo je provod bez emocija, mozda samo za jednu noc. Ako i on ima oko 19 godina, onda je u seksualnom vrhuncu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
A na sve to BG ti kaže da ga zoveš da te vodi na kolače
naravno, profitiranje za hranu  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Wildfire S
Bolji naslov teme odavno nisam pročitao.  Smile

И тако сам чула непроверену информацију да он већ има девојку. Smile

Čekaj bre Jeco, kako neproverenu još uvek?!  Smile
Trebala si već odavno da kontaktiraš lokalne male dro**ce u krugu od 500m oko njegove škole.
Ti očigledno još nisi svesna od kolike je važnosti ta informacija.  Smile
Logistika ti očigledno nije jača strana.  Smile
No dobro, ovo ništa ne menja, jer on je tebe gledao i on je tebe poljubio... kad se već tu nisi ništa pitala, red je da počneš od sada, majku mu... 
Logično je dakle da ti on u potpunosti pripada... samo konkurencija je još jedan suvišan problem koji nije trenutno najpoželjniji. Kapiraš?
Proveri ti to. 

И онда почиње моје двоумљење: да ли бих можда ја њега требало да позовем и питам га о чему се ради.

I kako si ti zamislila taj razgovor? Smiley

"E što mi se nisi javio?" (glupo u startu)
"Pa znaš... tuc muc... ja imam devojku i ono je bilo nešto neobavezno i zvaću te sigurno kad izađem iz ove duge veze. Ali sigurno, čujemo se."
"Aaaa... dobro ondaK... Ćao...     Ej! Cimni me povremeno. Ne ne... cimnuću ja tebe."

...Happily Ever After... 

Aj sad ozbiljno.

Daj nemoj nam brukati generaciju.  Smile
Nema od toga ništa.
Al ajde, kad si već zapela... ja sam pun tih vezica na jedno veče i neobavaznih veza koje prekidam kad se zaljubim i vraćam im se kad se odljubim, moj savet ti je:
Sačekaj još neko vreme da se slegne prašina, trenutno bi samo delovala navalentno i očajno, ukoliko se ne bi zadovoljila samo sexom ništa gore od ovoga...    a onda ga iscimaj na kafu!
Lično najviše volim kad se probudim i kad me ujutru sačeka lepa poruka, takođe najviše uticaja na mene neka devojka može ostaviti na jutarnjoj kafi... uz skroz neobavezan razgovor. Smile
Ali to sam samo ja. Smile
"Obožavam da pijem jutarnju kafu sama, da sredim malo misli, ali danas bi mi prijalo neko društvo. Oćeš da svratiš tu i tu?"
"E imam jarku želju da ti gledam u šolju. Mislim da se svašta može naći u kafi jednog šmekera. Aj bani u... tad i tad"
itd...
Smisli neku glupost, dečko od 19 godina koji i dalje ide u srednju ne može biti preterano bistar zar ne?  Smile

Kombinacije su neograničene. Zanimaj se.  Smile

Ali pre svega pročitaj ponovo Suuuzin post i dobro razmisli. Smile
Otvaranje teme na ovom delu foruma ne zahteva neku do bola komplikovau životnu situaciju, sa primesom bizarnosti i šokantnosti i pisano poput scenarija za film punog raznih prepleta.
Ali... priznala ti ili ne... ovo je jedna suviše uobičajena situacija za koju si mogla dobiti solidan savet i da si se malo više raspitala kod svojih drugarica i drugova.
Ne paniči i teraj dalje ubuduće. Pozz.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Nokia N97
Evo ti jedan univerzalan savet. Ako hocesh da mushkarac poludi za tobom, morash da ga kulirash, muchish i silujesh u mozak ako treba. Ako hocesh da se zezash, onda se prepustish i uzhivash.

U ovom konkretnom sluchaju, nemoj da ga zovesh, vec se i ti pravi kao da se nishta nije dogodilo. Kad se budete sreli, on ce poushati opet da te poljubi, a ti mu ga zavuci i reci da si vec dobila ono shto si zhelela i da te on vishe ne zanima.

Ulazhem 100 evra da ce da odlepi. Mushkarci su stoka. I to najveca.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ljudi su generalno stoka. I prokleti .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.