Kako glup naslov. Sumnjam da su Srbi unistavali Rome, i to jos sistematski. Kao prvo nismo ni bili u Trecem rajhu, a kao drugo to su Hrvati radili, Srbi su jedan miran i posten narod.
Citajuci naslov ocekivala sam nesto mnogo drugacije a u stvari to je text iz knjige za istoriju srednje skole,naslov kaze da smo mi,Srbi ubijali Rome a text je o stradanju Roma u logorima na prostoru Nemacke ili statijaznam koje zemlje...
But I see your true colors shining through I see your true colors and that's why I love you so don't be afraid to let them show your true colors true colors are beautiful like a rainbow
Zato sto je to sljam od drustva koji nista nece da radi! I sto je najgore zasticeni su kao beli medvedi! Upoznao sam mnogo ljudi razlicitih nacionanosti! Madjare, Slovake, Bugare, Grke, Siptare, Hrvate! Nisam imao nikakvih problema sa njima ali sa obojenima jesam!
Imam traumu od njih kad sam bio mali! Smrdljivi su, odvratni su! Sve najgore u covekovom ponasanju u drustvu sam video u njima!
Njih vozi minibus od cigamale do skole, nasu decu niko ne vozi! Njima daju besplatni sendvice za uzinu, knjige za skolu, nasoj deci ne daju! oni te iste knjige sutra prodaju na pijaci pa opet dodju u skolu bez knjiga!
Sve u svemu to je jedan otpad i sljam od drustva i jedan veliki problem a mi kad dodjemo pred malo vecim problemima mi okrecemo glavu na drugu stranu ali jednog dana on ce dostici epohalne mere da ne mozes vise da zmuris! Kradu sve i svasta za gvozdje i bakar! Spisak je dugacak! Sto se njih tice Hitler je bio u pravu!
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.