Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Политички прогон Удружења Наши  (Pročitano 13404 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1606
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 
To je "velika šizma".

Sama reč šizma se ne odnosi konkretno na religijsko značenje odnosno na podelu katoličke i pravoslavne crkve 1054. godine.
http://www.vokabular.org/?lang=sr&search=%C5%A1izma&Submit=%D0%A2%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B8

Za sve one koji ne bi da budu roditelji

Ideš iz krajnosti u krajnost.

bezumlju niti krajnosti niti kraja ima, moj predlog je u formi nekog centralizovanog repera (merila) između onog čemu težite ti i tvoji istomišljenici i onoga kako bi zaista trebalo da bude...prijatelju, ako nećeš da budeš "tatko" ili mater nekome, ti se onda sam "poštrovi" radna forma glagola "štroviti" (lokalni izraz kada se takav proces vrši nekim domaćim životinjama kada ne bi da oplode) pa ćeš tako biti pošteđem bespotrebnih i dodatnih odluka koje se tiču sudbine nečijeg života Smile
IP sačuvana
social share
Слава Богу на висини, на земљи мир, међу људима добра воља
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
mob
Apple 15
I dalje nema odgovora na pitanje kako traziti saglasnost oca kada je u pitanju incest ili silovanje?  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
Ako zacece pripada oboma, zasto briga o tome da ne dodje do zaceca cesto pada samo na zenu, a cak i ako se odluci na kontracepciju, cesto bude oznacena kao... npr. kurva...

E, sad.. ovo kazem jer ne zivimo svi u prosvecenom svetu u kome nije sramota da neko ko je mlad, zdrav i prav ima seksualne odnose, vec i postoje oblasti u kojima se takve stvari kriju kao zmija noge.

Npr. pre par godina je izasao slucaj u kome je jedna psihicki zaostala zena ubijala svoju decu. Naime, ispostvilo se da je ona na takvom stupnju mentalnog razvoja da dete ne dozivljava ko zivo bice.
Pa, ipak... u njenu kucu su godinama, decenijama dolazili razni muskarci koji su se izivljavali nad njom i pravili joj decu, sejali polne bolesti i sl.
To je sve bila javna tajna, posebno sto je vecina njih bila ozenjena i u "srecnim" brakovima.

I onda je ona optuzena za cedomorstvo...

Ako je moral ono sto odvaja zivotinje od ljudi, zasto krivicu nisu poneli i ocevi te dece, i uopste... svi oni koji su godinama dolazili i silovali je... Da, silovali...jer ona nije bila dovoljno psihicki zrela da zna posledice svojih dela...

Dok su je silovali, to im nije smetalo... a kada se otkrilo sta je radila, svi su stavili maske pravednika i odmahivali glavom kako je ona monstrum...iako su oni saucesnici...

Sto se tice sterilizacije, ona je cesto nepovratna, a niko nema kontrolu nad svojim buducim zeljama...
Mnogo je jednostavnije otici po pilule,spiralu i kondom...
Ima u Engleskoj jedna emisija, veoma populatna vodi je zenska, zove se Trisha, inace meleskinja po boji koze.
No to nije bitno. Emisija je posvecena nizem stalezu, koji se eto tako krese, voli, mrzi, deca se radjaju ocevi priznaju, ne priznaju, zenske optuzuju itd. ja bih voleo da se jednom recimo na tv Beograd to prenese, pa da vidis da smo mi civilizacija za njih.Tamo se izricu neke stvari, uvrede porivi, kojih bi se i nas klosar stideo.
Ali to je realni njihov zivot.
Recimo covek, koji je postrani ispisao troje dece, zeni se zenom koja ima drugo troje dece. Hoce recimo jedno dete da dovede u nov dom, ona zena sa kojom ima dete ne da itd itd. Nasa ciganija sto je Djilas preselio nema takve bisere.
Sta je meni zapalo za oci, je kako tamo drzava kontrolise ta svoja davanja za tu decu, kako recimo tata ili mama ako se napiju, orgijase moraju da pravdaju da su to pare koje su oni zaradili a ne decje koje drzava subvencionise.I jos je zapanjujuci onaj materinski instinkt engleskinje, koja bez obzira kakva je, nece to svoje dete da ustupi nikome.

Kod nas ti je Anea jos onaj turcizam, nipodastavanja zene koja je kriva za sve sto se zove seks.
Ma koliko ti ovaj primer bio smesan, ima jedna stvar koju su englezi zakonski resili: stavili zenu i majku iznad zakona. ma kakva da je. Ako je udaris, u afektu recimo, imas da puzis da te ne prijavi, jer ti buvara ne gine.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 15:32:38 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Pa moral je odvojio coveka od ostalih zivotinja. Sta drugo?

Ne, grešiš totalno. Ono što čoveka razlikuje od životinje je racio, odnosno mogućnost da razmišlja. Životinja ne misli nego se povodi isključivo prirodnim nagonima, kad je gladna lovi, kad dođe vreme za parenje, pari se.

Nema morala u biologiji, moj škorpione. Nema morala ni kad su prirodni nagoni kod čoveka u pitanju. Čovek samo može da kontroliše svoje nagone, baš zato što ima mogućnost da razmišlja. To znači da kad normalnom čoveku dođe nagon za parenje, on neće izaći na ulicu i silovati prvu ženku na koju naiđe, već će iskontrolisati svoj nagon, na razne načine (npr. manuelno ili će platiti kuravu  Smile).

Druga stvar, totalna je glupost priča da se o fetusu pitaju oba roditelja, kad je priroda uredila da mužjak (muškarac) ne zna kad je izvršio oplodnju. Žena zna jer oseća promene u svom telu, ali muškarac to ne zna sve do 4-og meseca trudnoće, osim ako nije profesionalni ginekolog.

Neka se svako od nas zapita, koliko puta u životu je začeo nov život, a da toga uopšte nije ni svestan jer mu žena (devojka) nije ni rekla da je trudna. A u međuvremenu se "očistila" bez njegovog znanja. Pune su ginekološke klinike takvih slučajeva, retko se dešava da u kliniku dođu zajedno oba partnera, obično žene dolaze same.

Opet ponavljam, držite se biologije, priroda je isključivo ženi namenila ulogu rađanja novog života i samo žena može da odlučuje o tome. Muškarac se tu mnogo ne pita.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 15:44:54 od zemunac22 »
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230

Pa moral je odvojio coveka od ostalih zivotinja. Sta drugo?

Ne, grešiš totalno. Ono što čoveka razlikuje od životinje je racio, odnosno mogućnost da razmišlja. Životinja ne misli nego se povodi isključivo prirodnim nagonima, kad je gladna lovi, kad dođe vreme za parenje, pari se.

Nema morala u biologiji, moj škorpione. Nema morala ni kad su prirodni nagoni kod čoveka u pitanju. Čovek samo može da kontroliše svoje nagone, baš zato što ima mogućnost da razmišlja. To znači da kad normalnom čoveku dođe nagon za parenje, on neće izaći na ulicu i silovati prvu ženku na koju naiđe, već će iskontrolisati svoj nagon, na razne načine (npr. manuelno ili će platiti kuravu  Smile).

Druga stvar, totalna je glupost priča da se o fetusu pitaju oba roditelja, kad je priroda uredila da mužjak (muškarac) ne zna kad je izvršio oplodnju. Žena zna jer oseća promene u svom telu, ali muškarac to ne zna sve do 4-og meseca trudnoće, osim ako nije profesionalni ginekolog.

Neka se svako od nas zapita, koliko puta u životu je začeo nov život, a da toga uopšte nije ni svestan jer mu žena (devojka) nije ni rekla da je trudna. A u međuvremenu se "očistila" bez njegovog znanja. Pune su ginekološke klinike takvih slučajeva, retko se dešava da u kliniku dođu zajedno oba partnera, obično žene dolaze same.

Opet ponavljam, držite se biologije, priroda je isključivo ženi namenila ulogu rađanja novog života i samo žena može da odlučuje o tome. Muškarac se tu mnogo ne pita.

Dobro, hajde pa nisam ti brstio racio i sta ti ja znam, ali to je to. Sam razum je doveo do zakljucka da se moraju uspostaviti norme kojih ces se pridrzavati. Da nije razuma ne bi bilo ni morala.
na kraju krajeva sve ti govori prica o Kainu i Avelju, gde bi bili ako bi nagoni vladali a ne razum.

Isti taj moral dovodi u pitanje tvoju pricu o fetusu. Zenska zna, musko ne zna.
Dodje zenska pa mi kaze da je zatrudnela samnom, a ja joj kazem: sto si se jebala kurvo, skim si se jebala kurvo, to je tvoj problem kurvo?
Koliko zenski podvaljuje tudje dete? Promil.
U pitanju je isto moral i odnos prema tvom Bozanskom daru da stvaras potomstvo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Dobro, hajde pa nisam ti brstio racio i sta ti ja znam, ali to je to. Sam razum je doveo do zakljucka da se moraju uspostaviti norme kojih ces se pridrzavati. Da nije razuma ne bi bilo ni morala.

Ajde ovde da se složim, načelno. Moral je skup unapred definisanih pravila ponašanja, ali do tih pravila nikad ne bi došli da nemamo razum.

Ali, ipak ostaje moja teza da u biologiji (prirodi) nema morala. Životinje se pare kad im dođe nagon, i to na "javnom mestu"  Smile, bez nekog stida ili moralnih skrupula. Jer to je osnovni prirodni nagon.

Citat
Isti taj moral dovodi u pitanje tvoju pricu o fetusu. Zenska zna, musko ne zna.
Dodje zenska pa mi kaze da je zatrudnela samnom, a ja joj kazem: sto si se jebala kurvo, skim si se jebala kurvo, to je tvoj problem kurvo?
Koliko zenski podvaljuje tudje dete? Promil.
U pitanju je isto moral i odnos prema tvom Bozanskom daru da stvaras potomstvo.

Nisi odgovorio na pitanje- kako ti tumačiš činjenicu da na prekid trudnoće uglavnom dolaze žene same, bez pratnje druge "zainteresovane" strane. Ja to tumačim prostom biološkom činjenicom da ona druga strana nije obaveštena da je izvršila začeće, dok žena to oseća na svom telu.

Ono što ne znaš, ne može da ti nedostaje, zar ne?

Jednostavno, ne postoji muškarac koji može da zna koliko je tačno oplodnji izvršio u svom životu. Sa druge strane, svaka žena tačno zna koliko je puta začela u svom životu. Biologija, ništa više od toga.

I zašto onda ne prihvatiti tu činjenicu i dozvoliti ženama da vrše svoju biološku funkciju, onako kako je osećaju, a ne onako kako bi im nametnuo vanprirodni autoritet (država, crkva, i tako to)

IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla desktopsmiley_1_1
mob
HTC Wildfire S
prijatelju, ako nećeš da budeš "tatko" ili mater nekome
pa ćeš tako biti pošteđem bespotrebnih i dodatnih odluka koje se tiču sudbine nečijeg života Smile

A ti znaš šta ja želim i koji su moji ciljevi i sadašnji principi? Smiley 
Ti stvarno ideš u samu krajnost... a ko pođe od pogrešnih pretpostavki teško da će stići do tačnog zaključka.

Citat
između onog čemu težite ti i tvoji istomišljenici i onoga kako bi zaista trebalo da bude

Eto zašto ja izbegavam ovaj deo foruma.  Smile
Kad god čovek svrati, otkrije nešto novo o sebi.
U istom danu mu mogu prilepiti najmanje 4 etikete.
Samo ovde je moguće da neko bude četnik, partizan, patriota, strani plaćenik, Srbin i Hrvat u isto vreme.  Smile

Ako bude bila na psihologiji tema o abortusu... svrati, rado ćemo raspravljati. Pozz.  Smile

Mašala.  Smile Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
I dalje nema odgovora na pitanje kako traziti saglasnost oca kada je u pitanju incest ili silovanje?  Smile

Ako je devojka punoletna, onda je dovoljna potvrda da je dati cin pravovremeno prijavila policiji. Za incest treba uvesti zatvorsku kaznu za oba subjekta (ne znam kako je to sada reseno), pa da vidimo onda kako ce i sta biti. Kod maloletnih treba razviti poseban program, jer jedan roditelj moze da bude subjekt silovanja. Sve se moze kad se hoce.

Eto starog izgovora: "Ne mogu sebi da prijustim da odgajim dete"... Jako smesno ako mene pitate. Pa bre ljudi, zasto onda majke koje ostanu bez posla jednostavno ne prikolju svoju decu? Koja je razlika izmedju toga i abortusa? U kolicini krvi? U vristanju? Znaci li to da treba legalizovati silovanje gluvonemih osoba jer ne mogu da vriste?  Smile Abortus, kao i svako drugo ubistvo, mora biti nelegalan. O kontracepciji treba razmisljati pre trudnoce...
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia 6230
I dalje nema odgovora na pitanje kako traziti saglasnost oca kada je u pitanju incest ili silovanje?  Smile
Za incest ili pedofile ne bih. To je kategorija koja ne zasluzuje zivot. Posto ih mama nije abortirala na vreme, moglo bi drustvo da ih se otarasi.
Silovanja su uvek pod znakom pitanja, jer po pravilu ne prijavi silovanje kad je bilo, nego kada je trudna.
Bez obzira, treba im se dozvoliti, jer su to nezeljena bica, koja posle trpe teske traume.

U principu treba dozvoliti abortus, ali zene trpe strasne depresije posle svakog pobacaja. To je nesto neprirodno.
« Poslednja izmena: 05. Sep 2009, 18:23:19 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Znaci, zatvor za ceru od 12 godina koja je "dozvolila" ocu da je siluje? Smile

^^^^

Razlog zasto za zloupotrebu droga, a posebno marihuane treba uvesti smrtnu kaznu.
Doduse, to je u neku ruku nepotrebno, jer i ovako spaljuje mozdane vijuge....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.