Zdravo svima, Moja tema je politicki brak, konkretno u zemlji Grckoj. Ukoliko postoje osobe zenskog pola koje su se udale za Grka, volela bih da mi napisu šta je sve potrebno da se realizuje politicki brak. Koliko sve to kosta? I na koji način se dostavlja dokumentacija? Interesuje me, na koliko godina se (takvim brakom) dobija boravisna viza? I da li muzevljevo prezime dobija odmah, ili za to treba neko vreme da prođe. Unapred hvala!!!
Politicki brak u Grckoj bas i nema veze sa romantikom
Vidim da se svi hvatate za rec "romantika" jer je u pitanju romanticni kutak. Mozda bi trebalo da modifikujem svoj text. Pa ovakoo.. Moja draga drugarica je U ROMANTICNOJ vezi sa Grkom.l Planiraju da krunisu svoju ljubav, pa bi iz opravdanih razloga prvo napravili politicki brak. Da li je neko imao iskustvo sa tom vrstom braka u Grckoj?Ps.Ako Vam ni ovaj text ne odgovara, nemojte ni da odgovarate.Pozdrav
Draga moja, otvorila si tri teme: iste tematike, samo sto si cas ti u vezi sa Grkom, cas tvoja drugarica. No, to nije ni bitno, ako te zanima politicki brak, valjda bi se trebala raspitati u ambasadi, ili gdje vec, a ovdje sigurno neces naci bilo kakav prihvatljiv odgovor.
Tacno, ovo je romanticni kutak i tema definitivno nema nikakve veze sa romantikom, sem sto su njih dvoje u romanticnoj vezi koju ce krunisati brakom. S obzirom da si postavila jos jednu slicnu temu, ovu zakljucavam.
Ja sam andjeo sa neba i bezobrazna kad hocu, ja cutim, al` kad treba pevam danju pevam nocu, zahtevna k`o dete, a u dusi sam romantik, ja se klonim svake stete, al` za frkom sam fanatik