Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Политичке разлике у мозгу  (Pročitano 12211 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Gledao sam sinoc prvo fim na BN( Bijeljinska televizija ) sinovci nadam se da je neko gledao film mislim da je radje po pozorisnom komadu
odlicna stvar,
A nakon toga emisija slucajni partner gde je gost bio neki genaral vojno politicki komentator koji je naposao knjigu o Djeneralu Misicu
a imali su i priloge takodje generala Prelovica  ( mislim da se tako zove ) nebitno
govorili su gde je rodjen kako je zivio i radio i kako se ponasao, ali ono sto bi izdvojio ovde jeste ono sto su rekli za njega:
Cijelog zivota Vojvoda je  ispravno govorio a zbog to ga je i cijelog zivota  uspravno hodao .
mislim da shvate poentu
mrzio je poltronstvo a sam nikad nije pristajao na isto usudjivao se da kaze ono sto je istina  i kralju i cijelom parlametu
nije bio podrepas, klimoglavac i kao  takvog su ga postovali i njegovi protivnici.
Mislim da danasnja Srpska politika takvog covjeka moze samo sanjati jos dugo dugo vremena
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
A nakon toga emisija slucajni partner gde je gost bio neki genaral vojno politicki komentator koji je naposao knjigu o Djeneralu Misicu
a imali su i priloge takodje generala Prelovica  ( mislim da se tako zove ) nebitno
govorili su gde je rodjen kako je zivio i radio i kako se ponasao, ali ono sto bi izdvojio ovde jeste ono sto su rekli za njega:
Cijelog zivota Vojvoda je  ispravno govorio a zbog to ga je i cijelog zivota  uspravno hodao .
mislim da shvate poentu
mrzio je poltronstvo a sam nikad nije pristajao na isto usudjivao se da kaze ono sto je istina  i kralju i cijelom parlametu
nije bio podrepas, klimoglavac i kao  takvog su ga postovali i njegovi protivnici.
Mislim da danasnja Srpska politika takvog covjeka moze samo sanjati jos dugo dugo vremena

Мишић је био Србин, сељак, човек из народа...
Најбољи у војном врху!
Али опет га се држава Србија одрицала више пута, слала у превремену пензију и тражила његову помоћ изнова...
Лепо си рекао да се није либио да каже шта мисли иако сви око њега говоре супротно. Супротстављао се чак и својим надређенима...

Кажу да је чак и за Југославију био жесток противник и да је рекао да са Хрватима никада не смемо бити у држави али ето нико га није слушао и сад жањемо шта је посејао велики краљ...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Мишић би, да је данас жив, вероватно седео у Хагу.
Забога, ратни херој - и још велики Србин!
« Poslednja izmena: 22. Nov 2007, 11:20:48 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Citat
mislim da shvate poentu

Мишић је био Србин, сељак, човек из народа...
Најбољи у војном врху!
Али опет га се држава Србија одрицала више пута, слала у превремену пензију и тражила његову помоћ изнова...
Лепо си рекао да се није либио да каже шта мисли иако сви око њега говоре супротно. Супротстављао се чак и својим надређенима...

Кажу да је чак и за Југославију био жесток противник и да је рекао да са Хрватима никада не смемо бити у држави али ето нико га није слушао и сад жањемо шта је посејао велики краљ...

Ono što me čuva da se zauvek ne postidim i ne ubijem što sam Srpkinja je upravo naša slavna istorija i naši slavni pojedinci. Brate, kad se rodi da vačlja, Srbin valja za sve pare. Takav je bio i Mišić, pa Petar Bojović, pa... otuda me boli duša (stvarno me nekad boli duša! to je valjda ono ispod samog srca, krene da tišti... prolazi kad se isplačeš. Nije da patetišem, stvarno je tako, ko hoće nek se smeje i ruga!) dakle, otuda sam očajna što nam deca ne uče istoriju srpstva na TAJ način, kroz biografije, kroz "životopise" takvih Srba! I kad god kriziram... ono u fazonu... jooooj, kakva vlada, jaooo kakvi lopovi, jaooo ovo ili ono... povučem se u istoriju...u knjige o tim junacima... ili malko po netu... da vidim šta rade i dokle su stigli ovi današnji. Na žalost, ni jednog pametnog u politici, sve valjano se razvuklo po svetu kao naučnici, umenici, biznismeni...
P.S. ... samo za žene forumašice. E, što u toj našoj istoriji ima ljubavnih priča, na dupe da padneš. Kakvi bre Romeo i Julija. Bajazit mal nije prešao u pravoslavlje zbog Olivere, pa vojvoda Prijezda i njegova Jelica, da ne bi pali u ruke Turcima, uhvatili se za ruke i skočili sa kule, a sve kod Stalaća, kakva Verona... pa Laza i Lenka, uh, kakva strast, gotovo bez dodira.... mmm... treba to sve pročitati... slatko se isplačeš, a nešto i naučiš.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
За Геу:

Прочитај роман "Радовањска секира" Душана Савковића.   
Описује љубав и смрт Александра Обреновића и Драге Машин.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Pa nije to toliko strasno, ako bi stvarno napravio pravnu drzavu, sa tacnim zakonima, onda bi svi ovi nasi imali interes da ulazu ovde.
Ali skinuti ove sa vlasti treba da bude nauka.To jeste komunisticki otpad na vlasti.
Kostunica je nacinio za Srbe najvecu izdaju od 44-e naovamo. Pijani Petar drugi kad je priznao Tita, pod pritiskom Cherchila.
Ovaj je imao u statutu da ne prima socijaliste i bivse rezimlije, i kad je izabran stao na njihovo celo i jos gore nastavio njihovu politiku.
Zadrzao otpad a ideoloski ga vodi Dacic, a narodski Velja svinjar po vasarima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
ma upravu si ovo za Hrvate govorio covek i to i jos mnog toga jebiga zaboravi kako se zove knjiga da nabavim ma sigurno je nesto u vezi Misica govorio on i o saveznicima
jednom navodi taj lik dokument kada se Srpska  ketala prema Srbiji nakon Solunskog fronta ljutili se Francuzi sto Srbi prebrzo napreduju kao njihovoj konjici treba vremena da stigne Srpsku pesadiju ''ej vremena ''
i zale se oni Kralju kako to Misci naredjuje Bojovicu da nezaustavljivo siba napred
i Kralj pozove Micsica u svoj kabinet  ''improvizovani'' i onako pred svim tim delagacijama kao Misicu jesi ti ogluvio ili si sisao sa uma jel cujes sta se od tebe trazi
Francuzi su htjeli da oni prvi umarsiraju u Beograd kao oni su ga oslobodili i te price
A  na to Misic kaze onom vezisti uspostavi mi vezu sa Bojovicem i ovaj uspostavi i svi cekaju sta ce sad reci

A on njemu Bojovicu ima da pojacas napad i svim sngama kreni ka Beogradu samo Srpska ( ne znam koja je 1,2,3 armija)
ima cast da udje u Beograd i niko vise
i ode lik a ovi svi izbezumljeni gleadaju u njega a on ode prema svojoj komandi

eto takav je lik bio

a umro j esiromasan nisata svojoj djeci nije ostavio do imena i casti
i kada  je umiro trazio da ga obuku u Srpsku vojnicku uniformu i u njoj je i umro
e jebote kakva licnost pa sa takvima i svijet pokoriti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
За Геу:

Прочитај роман "Радовањска секира" Душана Савковића.   
Описује љубав и смрт Александра Обреновића и Драге Машин.
Hvala ti. Pročitala sam... eto i to... kakva ljubavna priča, razorna, tragična... Ti nađi među narodnim pesmama, mislim da je pokosovski ciklus o vojvodi Prijezdi i njegovoj ljubi Jelici... Ali još potresnije, možda najpotresnije mi je to o Bajazitu i Oliveri, moram da nađem tačno gde sam o njima čitala. Kada je izgubio sultanski turban, ubio se, samo da ne vidi kako mu odvode Oliveru. Zbog nje je pravoslavnima u sred Tusrke dopuštao da poštuju svoju veru i običaje itd. A da li znaš za onu ženu u Crnoj Gori što je od vlasi svoje kose napravila goblen. Na goblenu je Majka Božija u tonovima od tamno braon, gotovo crne do potpuno bele. Čekaju ći svoju ljubav, svoga kapetana da joj ga more vrati, radila je taj goblen, moleći se, od sopstvene kose. Potpuno je osedela (otuda i bela boja vlsi na goblenu) ali ga nije dočekala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Ono što me čuva da se zauvek ne postidim i ne ubijem što sam Srpkinja je upravo naša slavna istorija i naši slavni pojedinci. Brate, kad se rodi da vačlja, Srbin valja za sve pare. Takav je bio i Mišić, pa Petar Bojović, pa... otuda me boli duša (stvarno me nekad boli duša! to je valjda ono ispod samog srca, krene da tišti... prolazi kad se isplačeš. Nije da patetišem, stvarno je tako, ko hoće nek se smeje i ruga!) dakle, otuda sam očajna što nam deca ne uče istoriju srpstva na TAJ način, kroz biografije, kroz "životopise" takvih Srba! I kad god kriziram... ono u fazonu... jooooj, kakva vlada, jaooo kakvi lopovi, jaooo ovo ili ono... povučem se u istoriju...u knjige o tim junacima... ili malko po netu... da vidim šta rade i dokle su stigli ovi današnji. Na žalost, ni jednog pametnog u politici, sve valjano se razvuklo po svetu kao naučnici, umenici, biznismeni...
P.S. ... samo za žene forumašice. E, što u toj našoj istoriji ima ljubavnih priča, na dupe da padneš. Kakvi bre Romeo i Julija. Bajazit mal nije prešao u pravoslavlje zbog Olivere, pa vojvoda Prijezda i njegova Jelica, da ne bi pali u ruke Turcima, uhvatili se za ruke i skočili sa kule, a sve kod Stalaća, kakva Verona... pa Laza i Lenka, uh, kakva strast, gotovo bez dodira.... mmm... treba to sve pročitati... slatko se isplačeš, a nešto i naučiš.
Citat

upravu si sto se tice ovog prvog dijela posta a sto  se tice ovog drugogg sto samo za forumasice pa i mi volimo romantiku  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Sve je to imalo kontinuitet do 45-e.
Onda je dosla Titova revolucija.............Kraj!
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.