Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:22:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Politička pozadina ubistva Đinđića !!!  (Pročitano 41929 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
[
Nemam ja ovde protivkandidate u misljenju........to sto ti i slicni pisete, nema veze sa misljenjem......to je gomila gluposti, kao npr.da je Cume , Dnindjicev kum............ Smile

Ova odvala je dovoljna da te diskvalifikuje , kao lazova, ili neznalicu, svejedno....... Smile

Volim ja ove forume, gde se skupljaju "majstori"......manje je dosadno.. Smile

Samo da ti pojasnim jer ti nista nije jasno-Zoran Djindjic i Cume su bili na vencanju Dragoljuba MArkovica -Krmivoja bili u Surcinskoj crkvi kumovi na vencanju.Ovo su fakti a ako bas hoces potvrdu toga idi u Srcinsku crkvu i trazi knjigu vencanih u toj crkvi-valjda ce takvom detektivu dozvoliti da pogledas te podatke.
Da ti pojasnim posto sam ja budala i sta sve ne nalupa. A protivkandidata za dezurnu budalu nemas i stvarno ne mogu vise da trpim tvoje uvrede .
Lepo sam ti rekao -ako ti se tema ne svidja nemoj da je trujes glupostima-dovoljno si zatrovao ovaj forum svojim prisustvom i glupostima. kada bi meni obrisali onoliko postova sam bih izasao iz foruma  ane bih dozvolio da me moderatori stalno opominju i brisu mi postove kojima vredjam druge i "castim" ih raznoraznim pridevima.

Ne zaboravi da skoro sve ima dva kraja i dosada-kako tebi nije dosadno sa nama ni nama jos uvek nije dosadno pored tebe i tvojih gluposti ali svako strpljenje ima i svoj kraj  a vidim da  svi ucesnici imaju manje strpljenja prema tebi. Videces to uskotro na svim temama.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
off obrisan, stami ne uzbudjavaj se.

ako napisem "tema" to znaci da cete biti brisani, pa izvolte.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Samo da ti pojasnim jer ti nista nije jasno-Zoran Djindjic i Cume su bili na vencanju Dragoljuba MArkovica -Krmivoja bili u Surcinskoj crkvi kumovi na vencanju.Ovo su fakti a ako bas hoces potvrdu toga idi u Srcinsku crkvu i trazi knjigu vencanih u toj crkvi-valjda ce takvom detektivu dozvoliti da pogledas te podatke.

Dakle, opet moram da ponovim da lazes....namerno ili nenamerno, nije bitno...
Bitno je da lazes kao .......lazov !!! Smiley 1

Elem, vidim da je ovde dozvoljeno da lupeta kako kome sta padne na pamet....( jesam li rekao "pamet"?? Smile..hm)

Eto, na primer......tebi rekao komsija, koji je kupovao kajmak kod baba Kurane, na Zemunskoj pijaci, a baba Kurana, kad ne valja kajmak, valja heroin za Cumeta, pa je eto i bila na svadbi , kada su Cume i Djindjic , skupa kumovali, i bacali karamele klincima , dok ciga sa violinom urla :" kume , premijeru, izgore ti kesa." Smile

Mislim, to sto ti, iz neke svoje jadne patoloske opsesije pljujes po pokojniku ......to je tvoj , zdravstveni problem.....
Problem moderatora, na forumu , je , vecita dilema...........da li je dozvoljeno prosipati gomile lazi , na forumu, ne birajuci sredstva da poganim ispljuvkom , sto vise ocrnis nekoga, za koga , jadan ni sam ne znas zasto ga mrzis........jednostavno, neko ti rekao da treba da mrzis, i ti mrzis......... Smile

Elem, da svrsim sa tobom..........nemam nista protiv argumentovane rasprave o svim temama i svakom javnom liku u Srbiji ili svetu.........ali , kada je kvazi rasprava , samo laganje, pljuvanje, neznanje i gomnanje ......to nije ni argumentovana, ni rasprava, niti ima smisla, sem da se eto, kako kazes ...........skupi ekipica sa foruma, pa cu ja da vidim....... Smile Smile Smile Smile Smile

Mishevi..... Smile
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@Vandergraph
Pa kazi mi akko da ti dokazem da nelazem citiram ti deo teksta  o tome ko je kome kum-

Citiram :
" Dragoljubu MArkovicu su   u Surcinskoj crkvi vencani kumovi bili Zoran Djindjic i Ljubisa Buha Cume"
_zavrsen citat.
Idi u crkvu pa proveri kada ovde mozes nazivati ljude lazovima a da ni sam ne baratas cinjenicama. Koji argument bi tebe zadovoljio?
Da su ovi pioni kojima se sudi stvarni narucioci i izvrsioci atentata na Djindjica????
Tvoje je pravo da verujes sta hoces a ja i daljem dajem argumente.
Pa svideli se oni tebi ili ne.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 482
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
ma cedomir je zamolio legiju da rokne djikija jer mu ovaj branio da puderise nozdrve...a senat SAD-a je birao pusku, CIA je izabrala lokaciju.
IP sačuvana
social share
hebi se nadrkani.
jeste, shvatio si.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
@Vandergraph
Pa kazi mi akko da ti dokazem da nelazem citiram ti deo teksta  o tome ko je kome kum-

Citiram :
" Dragoljubu MArkovicu su   u Surcinskoj crkvi vencani kumovi bili Zoran Djindjic i Ljubisa Buha Cume"
_zavrsen citat.
Idi u crkvu pa proveri kada ovde mozes nazivati ljude lazovima a da ni sam ne baratas cinjenicama. Koji argument bi tebe zadovoljio?
Da su ovi pioni kojima se sudi stvarni narucioci i izvrsioci atentata na Djindjica????
Tvoje je pravo da verujes sta hoces a ja i daljem dajem argumente.
Pa svideli se oni tebi ili ne.

Pa decko, ti si zaista iz posta u post....sve smesniji....

Citiram:
"stami 4 lupeta lazi, o tome da je Z.Djindjic zajedno sa Cumetom kumovao Markovicu"
Zavrsen citat. Smile Smile Smile

Dokazao si sve, sa onim tvojim "citatom"....... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N70
ma cedomir je zamolio legiju da rokne djikija jer mu ovaj branio da puderise nozdrve...a senat SAD-a je birao pusku, CIA je izabrala lokaciju.

Sta reci... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Џукеле ће ме докусурити...

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5780
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Alcatel OT 800 Tribe
Zar si stvarno ubedjen da je Djindjic bio svetac? Smile  Nemoj da napadas coveka, nije on to izmislio, a gde ima dima, tu ima i vatre!
IP sačuvana
social share

Speed kills, drive 2cv and live forever.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Zar si stvarno ubedjen da je Djindjic bio svetac? Smile  Nemoj da napadas coveka, nije on to izmislio, a gde ima dima, tu ima i vatre!

Ni jedan covek nije svetac, sem ako ga crkva ne proglasi za svetog......

Narocito politicar.....sto nije razlog da se coveku pisha po grobu, samo zato sto nekome nije bio simpatican....
Nego , kako ti znas da ovaj nesrecnik nije izmislio da je Djindjic sa Cumetom bio kum na vencanju Markovicu???

Imas i ti neki citat?? Smile Smile

BTW...Markovic nije vencan u surcinskoj crkvi..  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Sta reci... Smile

Samo to da za dvojicu nema mesta na izvoru !  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 21:22:03
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.