Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 13:41:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Politička pozadina ubistva Đinđića !!!  (Pročitano 41949 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
A sta si ti po nacionalnosti Vandergraph ako nije tajna? Neke stvari bi postale jasnije... Smile

Clan LDP i NVO i sl -njihov potparol zar do sada niste uklapirali.
Em trazi izvore em mu posle ne valjaju clanci i izvori.
Jbg mi smo nemocni da odgovorimo na sva NVO pitanja  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Ne, vidim da se Srbima obraca sa "vi"... pa sam se pit'o... ja bih rekao da je neko austro-ugarsko ******...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 00:14:54 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ne vidim da se Srbima obraca sa "vi"... pa sam se pit'o... ja bih rekao da je neko austro-ugarsko ******... Smile
A sta ako je sipatrski isprdak ??? Smile
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia N70
A sta si ti po nacionalnosti Vandergraph ako nije tajna? Neke stvari bi postale jasnije...  Smile

U 21.veku se jos postavljaju i ovakva pitanja.. Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
A sta si ti po nacionalnosti Vandergraph ako nije tajna? Neke stvari bi postale jasnije...  Smile

Smile.......samo sam cekao ko ce prvi da zatrazi genetsku kartu , i da mi prebrojava krvna zrnca, zato sto ne otkidam na SRS i DSS demagogiju, ne valjam se od smeha , na Veljine narodne dosetke.....nemam u potpisu " glavu dajem Kosovo ne dajem" a zivim laganica u BGD.......i naravno, uvek se najveca budaletina prva upeca u tu pricu......" sta si po nacionalnosti" Smile

Elem, rodjen kao srbin , od oca srbina, i majke srpkinje........i sta sad???.......sada ces da napises kako ne verujes???
Po nacionalnosti sam srbin, ali mi to nije osnovno zanimanje kao mnogima ovde...... Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 00:59:48 od Vandergraph »
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8

U 21.veku se jos postavljaju i ovakva pitanja.. Smile

Ja sam napisao i zasto... zato sto se Srbima obraca sa "vi"... pa me cisto zanimalo sta to znaci...  Smile

Doduse to sam i objasnio, ne znam samo da li se pravis lud ili ti je posao da izigravas retardiranog majmuna...  Smile

Smile.......samo sam cekao ko ce prvi da zatrazi genetsku kartu , i da mi prebrojava krvna zrnca, zato sto ne otkidam na SRS i DSS demagogiju, ne valjam se od smeha , na Veljine narodne dosetke.....nemam u potpisu " glavu dajem Kosovo ne dajem" a zivim laganica u BGD.......i naravno, uvek se najveca budaletina prva upeca u tu pricu......" sta si po nacionalnosti" Smile

Elem, rodjen kao srbin , od oca srbina, i majke srpkinje........i sta sad???.......sada ces da napises kako ne verujes???
Po nacionalnosti sam srbin, ali mi to nije osnovno zanimanje kao mnogima ovde...... Smile

Nemoj i ti da se pravis lud... nije rec o DSS-u, SRS-u, Velji i tako dalje... Moji stavovi takodje ne izrazavaju privrzenost pomenutima, a sto ti koristis klasicnu demagogiju tipicnu za ove stranke je stvarno zivotna ironija...   Smile

Pitao sam iz prostog razloga sto mi nije jasno kakvi su tvoji moralni razlozi da se mesas u politicka pitanja neke zemlje na takav strastven nacin, a pri tom nisi glasac? Posto glasacima Srbije (ne samo Srbima) kazes "vama" pitanje je apsolutno na mestu.

A ti si kao neki demokrata po opredeljenju? A mene nazivas pri tom "budaletinom"? Vidis u jednoj stvari jesi u pravu - vlast je slika i prilika ponasanja stanovnistva. Tako da, iz tvog ugla gledano, sto za ministre imamo seljacine, ljude inteligencije prosecnog debila, prevarante i slicno, uopste nije cudno...  Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Okt 2007, 12:35:15 od dulisha »
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 441
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
Citat
Ja sam napisao i zasto... zato sto se Srbima obraca sa "vi"... pa me cisto zanimalo sta to znaci.

Kad kazem "novina"........mislim "Politika".......
Kad kazem "vi"...............mislim na vas , koji toliko obozavate Velju, Kostunicu , i Tomu.........

I naravno, u skladu sa temom......na vas koji igrate kolo na grobu pokojnog premijera, a palite se na Legiju i Zmiju.....
IP sačuvana
social share
There's no family to tell you his funny tales
He never had a chance to play free like a child
He never could tell us what he would do as a man
It's too late to give back his childhood
Its not too late to give him a free future

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 873
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
... da, pronašla sam se u tome što pišeš. Čista sam Srpkinja a ni malo me ne fascinira Veljino psovanje, Čedinjo džiberisanje, Vojino "pravimseblesav"... niti me fascinira nivo komunikacije na forumima koje bi trebalo da uglavnom posećuju mlađi (a mladi su budućnost ove zemlje), obrazovaniji (znaju sa kompom), malko imućniji (imaju komp)... takao da sam poprilično u panici i sve mi se čini da ovu zemlju čeka još jedna "seoba Srbalja"...
A i otišli smo s teme. Jasno je valjda se politička pozadina ubistva Đinđića neće otkriti dok je ova vlast aktuelna a jasno je i zašto. A kada ovu vlast (ako, iko, ikada) sklonimo, onda će nam se "kasti samo". Ja samo toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Veljino psovanje, Čedinjo džiberisanje, Vojino "pravimseblesav"...
A Tadicevo jao što sam lep i ništa više ? To te fascinira ili ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Veljino psovanje, Čedinjo džiberisanje, Vojino "pravimseblesav"...
A Tadicevo jao što sam lep i ništa više ? To te fascinira ili ? Smile

Hm kako cemo onda tomu da okarakterisemo  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 13:41:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.