Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:24:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Policijska država.  (Pročitano 16459 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
SonyEricsson k310i
БЕОГРАД – Министарство унутрашњих послова саопштило је да забрањује одржавање јавних скупова „Очување православља од екуменизма и уједињења са Римокатоличком црквом” и „Протест подршке ухапшеним родољубима”, који су били најављени за сутра.
Пријаве за одржавање тих јавних скупова нису биле потпуне, напомиње полиција.
Решење о забрани донето је на основу Закона о окупљању грађана после консултација са дежурним замеником тужиоца Вишег јавног тужилаштва, с обзиром да места за одржавање скупова нису предвиђена за окупљање грађана.

(Танјуг)

Право на слободу изражавања??????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 
Ko da je murija pismenija  Smile
Imaju priručnik u kome lepo piše da Srpski policajac nosi pebdrek.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jel policijska država što nije dozvoljeno linčovanje homića? Ajmo sad SPC, DSS i ine patriotske organizacije da objasne kako to da su podržali ustav u kojem su homići izjednačeni po svim pravima sa svim drugim građanima,

1. u ustavu ne pishe nigde da ce rezim pokushati da unishti narod nametanjem nepriodnih sexualnih sklonosti kao ne samo ravnopravnih sa normalnim , nego i josh "ravnopravnijih" da se posluzim orvelovim izrazom Smile

2. ko kaze da su te organizacije koje su podrzale donoshenje ustava patriotske (i da je uopshte obezbedjena vecina za taj ustav) ?
Ne kažem ja da su one patriotske, daleko bilo ... Kažem  samo da ne treba kamenovati ni homoseksualce, a još manje pandure, jer su "patriote i čuvari tradicionalnih vrednosti" pre svega iz DSS-a. NS-a, SRS-a i DS-a donele Ustav na gung hoo "odbranili smo Kosovo", a sad ti kažu ... e to sa pederima smo mi zbog EU. Ustav je bato svetinja državnosti. Ako oćeš normalan sistem mora svako slovo da se poštuje. Al kod nas može da se prebija Milanović, al ne može da se linčuje gej. Možeš Šešelja da baciš u tamnicu i izgubiš ključ, a istovremeno da ti DS prdi o borbi protiv nasilja i zaštiti građana. Jel su Milanović i Šešelj građani Srbije? Jesu. Što država nije zaštitila njihova ljudska prava? Neka su najgori zlikovci na svetu, i oni imaju svoje pravo na pošteno suđenje i kaznu po zakonu, ako se ispostavi da su krivi. E to su civilizacijske vrednosti. Znači menjaj Ustav i vrati homoseksualizam u vode protivprirodnog bluda. Sakupiš potpise i lepo predaš u skupštinu. Ako ne prihvate raspravu, organizuješ miran protest sve dok promena Ustava ne uđe u proceduru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
БЕОГРАД – Министарство унутрашњих послова саопштило је да забрањује одржавање јавних скупова „Очување православља од екуменизма и уједињења са Римокатоличком црквом” и „Протест подршке ухапшеним родољубима”, који су били најављени за сутра.
Пријаве за одржавање тих јавних скупова нису биле потпуне, напомиње полиција.
Решење о забрани донето је на основу Закона о окупљању грађана после консултација са дежурним замеником тужиоца Вишег јавног тужилаштва, с обзиром да места за одржавање скупова нису предвиђена за окупљање грађана.

(Танјуг)

Право на слободу изражавања??????

Pravo u ovoj zemlji imaju samo marginalne grupe poput pedera.
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
Pa i grupa hibridnih Srba sa svojim kopilanima, su marginalna, ali su u Beogradu, pa im lako da se skupe i ruse.
Inace jos je Srbija seljacka zemlja fala Bogu, ako racunas u sve omanje kasabe koje imau status 'gradova'.
Samo se njihova rec ne cuje. Sto rece juce kod Olje Kovacevicke, bi oni bili tu, al treba da muzu krave. Smile Smile Smile
Trebalo je pustiti rodoljube, i posteno ispendraciti, a posle ih staviti da dele celije sa ispljuvanim fetusima.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63

ау бре Перуђи ,ти као да си пао са крушке.Та тема је прежвакана милион пута-ја не признајем ту палатизацију(једначење по звучности).Ја говорим и пишем СрБски као што смо од давнина тако писали-не признајем овај новокомпоновани српски..
Пањимајеш?

СРБИ говоримо СРБСКИ!!

Нисмо ми ни СРПи, ни СРПови, него СРБи. Зашто онда да наш језик називамо СРПски, наше цркве, државе и све друго што је наше, називамо СРПско. Зар није ружно рећи СРПска православна црква?. Није то црква српова, српа, него православних СРБа. Како неком ко не познаје правила о једначењу по звучности објаснити да је Republic of Srpska - Република коју су створили Срби, а не српи или српови?. Низ је разлога да изведенице од речи СРБ имају у свом корјену СРБ, а не СРП.

Погледајмо пример са изведеницама од речи ГРБ. Придев од њега је грБски, а не грПски. Зашто ту није примењено правило о једначењу по звучности? Поготово што је ГРБ властита именица.
Друго правило каже да када је властита именица корен изведене речи, онда се она задржава у оргиналном облику, тј. не мења се, у изведеној речи, као што су Србкиња, Србство, србски изведене речи од имена (властите именице) СРБ. (проф. др Љубомир Т. Грујић)

Преузето са сајта: http://www.jezik.rs.sr/index.php
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 13:41:00 od smook »
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.11
mob
Nokia 6230
Zasto vi mislite da je Boby u Engleskoj toliko cenjen, voljen a svak radi sta mu Boby kaze: dodji ovamo, pokazi isprave, dosji samnom u policiju, nema lisica, nema tuca rasprava itd?
Pa zato sto su engleski huligani jako informisani. Ako Boby okrene motorolu i zove 'maricu', onda ces pisati krv tri meseca. Ako imas srece.Udaraju dzkcicima peska u rukavicava, odaraju po zglobovima, nogu ruku, rebrima itd.
Ne ostaje trag. Pa kod sudije izadjes sav ispeglan, kao da si prosao trening na teretanu pa si se malo zaduvo.
One filmove sa Americkom policijom batali. Kada sam 78-e bio u poestu kod rodjaka u Klivlendu, znao sam da se vraca sa posla u 3 pa bilo 1 sat i hajde da setam malo medju tim idilicnim kucicama.
Bio sam 29, podosta nabildovan. covek teretane. Kada su se zaustavila jedna policijska kola, izasla dva mamuta a jedan dreknuo, 'turn around' i ne cekavsi tresnuo me na haubu kola, ruka mu bila ko moja noga, pritisnuo da sam mislio da ce grudni kos da mi sastavi sa haubom, dok me ovaj drugo pipao po celom telu.
Onda me uhvatio za ogrlicu i okrenuo prema sebi i pitao: 'your licence'.
Kazem passport i krenem u untrasnji dzep, kad onaj iza mene vadi pucu i kaze : easy, two fingers only.
Tek tada su shvatili da sam stranac. Mic, po mic, zovu firmu gde radi moj chika Milan, provere, sve u redu i kazu: eno tamo imas pub sacekaj ga tamo. Pitam: cemu sve to? Kazu: dobili smo dojavu da se neki sumnjiv krece ovuda.
Zamisli da sam se zalio na grubosti, jer me covek potapso po ledjima, prijateljski, da sam mislio da ce pluca da mi ispadnu.
Toliko o americkoj policiji.
Jebi ti njihove propagandne filmove i zabranu tuche.
Pretpostavljam da ako bi se zalio, dosli bi drugi da ispitaju, alo onda bi morao da pojedem soptvena jaja.
Zato bi tako trebalo i kod nas: lepo razgovaras, dok dodje marica, pa posle pisaj kuci krv i kuni dan kad ti se diglo da cinis pizdarije.
« Poslednja izmena: 30. Okt 2010, 16:04:33 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zasto vi mislite da je Boby u Engleskoj toliko cenjen, voljen a svak radi sta mu Boby kaze: dodji ovamo, pokazi isprave, dosji samnom u policiju, nema lisica, nema tuca rasprava itd?

ko ti kaze da je cenjen ?  Smile

to je bilo pre nekih 30-ak godina , danas u pojedine kvartove policija ne zalazi bez pancirnih prsluka . uostalom pogledajte i sami  Smile :

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0
mob
Alcatel 

ау бре Перуђи ,ти као да си пао са крушке.Та тема је прежвакана милион пута-ја не признајем ту палатизацију(једначење по звучности).Ја говорим и пишем СрБски као што смо од давнина тако писали-не признајем овај новокомпоновани српски..
Пањимајеш?

СРБИ говоримо СРБСКИ!!

Нисмо ми ни СРПи, ни СРПови, него СРБи. Зашто онда да наш језик називамо СРПски, наше цркве, државе и све друго што је наше, називамо СРПско. Зар није ружно рећи СРПска православна црква?. Није то црква српова, српа, него православних СРБа. Како неком ко не познаје правила о једначењу по звучности објаснити да је Republic of Srpska - Република коју су створили Срби, а не српи или српови?. Низ је разлога да изведенице од речи СРБ имају у свом корјену СРБ, а не СРП.

Погледајмо пример са изведеницама од речи ГРБ. Придев од њега је грБски, а не грПски. Зашто ту није примењено правило о једначењу по звучности? Поготово што је ГРБ властита именица.
Друго правило каже да када је властита именица корен изведене речи, онда се она задржава у оргиналном облику, тј. не мења се, у изведеној речи, као што су Србкиња, Србство, србски изведене речи од имена (властите именице) СРБ. (проф. др Љубомир Т. Грујић)

Преузето са сајта: http://www.jezik.rs.sr/index.php

Bez želje da te uvredim, ali to što ti pišeš je obično glupiranje.
Imao sam jednog druga , u srednjoj školi, koji nije hteo da uči istoriju. Kada ga nastavnik prozove , on kaže da ne priznaje istoriju kao nauku. Znaš šta je bilo s njim? Dobio jedan i ponavljao?
To insistiranje na , na nepriznavanju palatalizacije je jedna neozbiljna igra , SrBske dečurlije. Možeš ti imati i sto godina , ali se ponašaš kao balavac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Не,Перуђи.
То што ти пишеш,то је за  П.М.(прајват месиџ).
И немој више да ме давиш,Збогом.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 20:24:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.