Da samo sto je razlika u tome ako ima jedan forum da siri mrznju naprimjer kao kada bih se ovo zvalo kolji Ustase,Muslimane i Siptare onda bi to bilo vec sirenje mrznje...ali ovaj forum ima svoja pravila koja nedopusta sirenje mrznje i zbog toga imaju takodje moderatori da ugledavaju u cijelu situaciju i da brisu takve ispadke,sto uglavnom i dobro rade... Oko IP adresa i MAC adresa nemoj biti siguran jer kako god tvoj provider tebi mora da da jednu IP adresu sa kojom ti ides u internet,razlika je sto ljudi neki idu preko tudjih IP adresa ili internet konekcija i tako da je veoma tesko pronaci njihovu poziciju...samo onda ide drugaciji postupak da se upale hotspots u okolini i naprimjer kroz njih se izracuna dosta precitna pozicija gdje bih se nalazio...ali vjeruj mi Twice kako covijek moze da sakrije svoj IP i MAC tako se sa druge strane moze i pronaci pozicija nekoga koga zelis...a naravno znas da je uvijek tesko pronaci velike ribe !
Ma druzhe u krajnjem sluchaju imash na stotine internet cafea, pa odesh u neki od njih i raspalish po tastaturi govor mrzhnje koliko ti srce zheli i ko ce da te nadje? nije u tome poenta. Poenta je da postoji mnogo vece zlo protiv koga se treba boriti, nego to da li ces ti meni napisati treba me zaklati jer sam Srbin ili ja tebi jer si Hrvat.
Nije mi jasno kakve ovo ima veze sa Srpskim Nacionalistickim forumom jer je to nesto sto se tice samo Hr. A sto se tice govora mrznje po netu to je nesto sa cim verujem citav svet ima "problema" pa nije lose to malo da se sankcionise.
uhmm, pogledaj design te stranice...sve je samo ne kvalitetan...pokusaj otvorit "forum", vidjeces da je background hostan na tripodu, koji ne dozvoljava linkanje na image...ovo kao da je radio ucenik 8. razreda koji testira mogucnosti interneta
uhmm, pogledaj design te stranice...sve je samo ne kvalitetan...pokusaj otvorit "forum", vidjeces da je background hostan na tripodu, koji ne dozvoljava linkanje na image...ovo kao da je radio ucenik 8. razreda koji testira mogucnosti interneta
pa sigurno ga nije radio profesor informatike ili strucnjak web design-a.
svako ko ima imalo pameti nebi stavio onakvu stranicu, i jos pri tome pricao da nudi usluge kreiranja siteova "kvalitetan i najpovoljnije izradjen sajt slican ovom"...za solidnu stranicu ne moras biti ni profesor informatike, ni strucnjak web designa, ali moras znat pravilno recimo linkat image, sto ocigledno oni ne znaju ;p...mene bi bio stid da budem izlistan kao clan tima koji je napravio onu stranicu
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 11:56:19 od Dinooo »