Pozdrav, trenutno sam u Zemunskoj Gimnaziji (prebacio se odmah iz ETS). Evo sada je 21. 09,znaci proslo je 3 nedelje od pocetka,a ja nisam zadovoljan Very Happy Zanima me sledece: 1. U osnovnoj sam ucio francuski i sada sam u francuskom odeljenju,da li postoji mogucnost da se prebacim u nemacko odeljenje sada odmah dok je jos uvek pocetak. Razlog:Imam nekoliko drugova koji su po nemackim odeljenjima i oni bi mi pomogli,a i bio bih sa njima zajedno najverovatnije.
2. Ako prva opcija ne moze,zanima me da li se mogu prebaciti ja sada dok je jos septembar u neku drugu skolu (Opcije su mi ETS Zemun i Pravno-Birotehnicka) ili moram da ovde izguram do polugodista ili do kada vec.
3. Koji je rok za prebacivanje,odnosno da li se moze prebacivati npr. na prvom tromesecju.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.