Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 18:31:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Polarni vrtlog zahvatio SAD  (Pročitano 10457 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Vladana jesi li ti bila napolju na -40?

Ne, nažalost, ali bih voljela da jesam. Bože moj, volim zimu, i obožavam kad pada snijeg i kad je hladno, ne znam što je ljudima to toliko čudno. Smile

Nije nista cudno.

Samo mi je prosto neverovatno da bi volela da si na -40 u setnji.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Pa kod vas izgleda važi pravilo da ako jedan kaže da je nešto bezveze, onda su svi ostali saglasni, a ko kaže suprotno, on nije sav svoj.

Izvinite što sam i pomislila da bi na - 40 moglo da se bude napolju, stvarno nisam pri sebi ... Jadni Amerikanci ...
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Imam i ja tako drugake sto kenjaju kako vole zimu, a kada po minusu  pitam da idemo peske negde, malo da se promrznemo, dobijem cudan pogled i "Jel' si normalan ..."  Smile 

imao sam i ja takve prijatelje Smile i to baš u tom nišu Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Devojko jel ti uopste mozes da pojmis sta je - 40? Bez namere da te vredjam ili da te ponizavam, uz duzno postovanje ako si iz ovih krajeva ti nisi "videla" ispod -15, i to mozda jednom u 5 ili vise godina. Hocu da ti objasnim da se na -40 ne seta, ne skija, ne grudva, nema idile -govno ti se u guzici smrzava, otpadaju ekstremiteti, nos, usi. Opasno je po zdravlje bilo kakvo zadrzavanje na tim temperaturama.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 7857
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Devojko jel ti uopste mozes da pojmis sta je - 40? Bez namere da te vredjam ili da te ponizavam, uz duzno postovanje ako si iz ovih krajeva ti nisi "videla" ispod -15, i to mozda jednom u 5 ili vise godina. Hocu da ti objasnim da se na -40 ne seta, ne skija, ne grudva, nema idile -govno ti se u guzici smrzava, otpadaju ekstremiteti, nos, usi. Opasno je po zdravlje bilo kakvo zadrzavanje na tim temperaturama.

Odrasla na planini, prije par godina doživjela - 28 ... Uopšte se ne nalazim uvrijeđenom ili nešto slično, samo mislim da ako nešto kažem, ja stojim iza toga, i da niko drugi ne može da me ubijedi u suprotno, tako da drugi mogu da pričaju šta god hoće. Toliko. Smile
IP sačuvana
social share
... сваком живот да колико може поднети ...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Nokia 
Vazi, i dalje nisi dozivela -40, ergo - pricas o onome sto ne znas, ne mozes da me ubedis u suprotno, aj  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Safari 534.30
ja sam dozivela veliki minus i ako ne duva vetar, gotovo da je isto kao -5.. ali sa prvim vetrom pozelis da se preselis u ekvatorijalni pojas..  -40 i bez vetra pravi bolove na izlozenoj kozi i momentalno ledi kondenz iz usta i nosa i predeo ociju.. to je prosto mucenje, sam proces udisanja i izdisanja je bolan u predelu lica kao i treptanje.. tu pomazu samo dobre sportske naocare za niske temperature, a one tek preko maske za celu glavu sa otvorom za oci.. i jos sal preko usta i nosa..  Smile

ekstremno niske temperature su podnosljive kratko i nemaju puno veze sa uzivanjem i idilama  Smile  bar zemljanima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Све то важи Мунка, ако ниси Еским.  Smile
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Лимбо: „Поларни вртлог“ је лаж

Конзервативни радио водитељ Раш Лимбо оптужио је либералне политичаре и медије у Сједињеним Америчким Државама да су израз „поларни вртлог“ створили како би лагали јавност и поткрепили „превару“ о промени климе и глобалном загревању, преноси портал Политико.

„Левица и медији су смислили фразу 'поларни вртлог' како би повезали тренутно хладно време широм земље са питањем глобалног загревања“, поручио је слушаоцима Лимбо за време своје емисије.

„Трнутно нас погађа рекордно хладно време. И тачно у правом часу медији су смислили начин да представе као да је то нешто без преседана. То је зато што су морали да смисле како да ове временске неприлике повежу са глобалним загревањем. И успели су у томе“, рекао је водитељ, додајући у саркастичном тону „страшни поларни вртлог“.

Према његовим речима, у сржи лажи налазе се либерали који су смислили заверу, али који се уздају у потпуну доминацију медија да лажу грађане САД сваки дан о климатским променама.

„Зато су смислили 'поларни вртлог'. Нешто се страшно догодило. Хладни ваздух који уобичајено остаје на Северном полу дошао је код нас. Нешто се дешава, нешто истински мистериозно и можда трагично“, наставио је да Лимбо у исмевачком тону.

И сада, како каже, сви верују да је ово најхладније време икада забележено.

„Превара и завера се настављају“, закључио је познати радијски водитељ.

Раш Лимбо је тврдокорни конзервативац и познат је по својим критикама теорије о глобалном загревању и феминизма, а неколико пута је јавно нападан због својих коментара и довођења у везу Афро-американаца и криминала у САД.

Жестоки је поборник Републиканске партије и залаже се за усвајање „истинских традиционалних“ вредности како би се осигурао опстанак републиканаца.

Што се демократа тиче, можда најбољи пример његових ставова је он сам дао у својој емисији 16. јануара 2009. године, када је рекао да се нада да ће амерички председник Барак Обама пропасти.

После се исправио рекавши да жели да види да Обамина политика пропадне, а не Обама лично.

„Он је мој председник и људско биће. Његове идеје и политика ме занимају“, рекао је тада о америчком председнику.

Иначе, Лимбо већ више од 30 година као радијски водитељ води емисије са политичком тематиком, а, према истраживању спроведеном 2008. године, он је личност из информативног сектора којој Американци највише верују, чак 12,5 одсто.

Извор:РТС

Делује на први поглед мало глуп, али ко ће га знати.  Smile

« Poslednja izmena: 08. Jan 2014, 23:10:30 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12437
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
nadam se da će mu se jaja smrznuti i otpasti Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u jurkovićevim porukama, to nije do njega već do sebe
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jun 2025, 18:31:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.