Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:12:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj atentata na Cedomira Jovanovica?  (Pročitano 23203 puta)
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Tebi je ipak bolje sa Cedom! Samo mi nije jasno jesi li ti topdzija ili furundzija?
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

il si king il si kong

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 332
Zastava sr.mitrovica
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
"Bez eksploziva ispod džipa LDP-a"
20. januar 2007. | 10:06 | Izvor: B92 
Beograd -- MUP Srbije saopštio da ispod džipa koji koristi obezbeđenje lidera LDP-a Čedomira Jovanovića nije bio eksploziv.

Uviđaj u Birčaninovoj (Fonet)

U saopštenju se navodi da je Jovanovićevo obezbeđenje obavestilo MUP kako sumnja da se ispod njihovog džipa nalazi eksplozivna naprava. Iz MUP-a navode da su njihovi operativci obavili uviđaj i konstatovali da se ne radi o bombi ili predmetu koji je mogao da eksplodira.

"U zamotanom kartonu je bila crvena smesa, a posle fizičko-hemijskih analiza i spektro-fotometrijskih analiza je utvrđeno da nema tragova eksplozivnih čestica, niti barutnih tragova, već da se radi o upotrebljenim patronima za vatromet”, piše u saopštenju.

Liberalno-demokratska partija saopštila je da je ogorčena zbog saopštenja MUP-a Srbije.

U saopštenju se navodi da će bivši zamenik ministra policije i član predsedništva LDP-a Nenad Milić u toku dana tražiti prijem kod ministra Joćića i načelnika SUP-a Beograd Milorada Simića, sa zahtevom da mu se, u skladu sa zakonom, omogući uvid u zapisnik o izvršenom uviđaju, veštačenju eksploziva i foto- dokumentaciji, kako bi se ti podaci uporedili sa foto- dokumentacijom koju LDP poseduje, a koja je napravljena na licu mesta.

Čedomir Jovanović će na pitanja novinara o celom slučaju odgovarati po završetku izbora, a do tada neće davati izjave, saopštava LDP.

sta reci  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone 6s
Ja imam veliki problem...
LDP ce danas verovatno preci cenzus... Njihova stvar...
To sigurno nece biti sa vise od 6-7% glasova... Opet njihova stvar...
Bice barem 3 stranke koje ce od njih imati najmanje 3-4 puta vise glasova..
Dakle LDP je minorna stranka...
Svako ima pravo da da glas kome god zeli, i sve je to u redu.. ali toliko potenciranje je cist imbecilizam.
Kao i ta idealizacija... ceda je savrsen...
A najsmesnije mi je kad procitam "vi ga pljujete a sutra cete ga izabrati"...
Ko ce ga izabrati? Ja? Sigurno necu.
Izabrace ga 5% od 50-60% izaslih...
Dakle realno 2-3% naroda...
To znaci da ce 2-3 coveka od 100 glasati za njega...
Taj procenat ljudi (doduse verovatno ne istih) ce u anketi dati iskren odgovor na mnoga zivotna pitanja koji bi bio apsolutno protiv zdravog razuma.

Svako ima pravo da glasa.. ali niko nema pravo da gusi...
A sto se tice atentata.. da ga je neko zaista hteo ubiti.. ubio bi ga ko zeca kad hoce i kako hoce.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Svako ima pravo da da glas kome god zeli, i sve je to u redu.. ali toliko potenciranje je cist imbecilizam.
Taj procenat ljudi (doduse verovatno ne istih) ce u anketi dati iskren odgovor na mnoga zivotna pitanja koji bi bio apsolutno protiv zdravog razuma.

A sto se tice atentata.. da ga je neko zaista hteo ubiti.. ubio bi ga ko zeca kad hoce i kako hoce.

Mala ispravka mada se to svuda provlachi a to i LDP tako predstavlja, nece LDP preci cenzus, nego ce cenzus mozda preci Koalicija u kojoj je LDP, chisto da ne bude zabune posle iovako su se istripovali da su neki qrchev faktor u ovoj zemlji.

Inache ovo oko atentata... stvarno se ne zna da li su vishe jadni ili su vishe smeshni sa jeftinim politichkim poenima. I josh kad ih chujem kako su brzhe bolje potrchali da to sve uporede sa atentatom na djikija josh vishe mi se povraca. Jeste da nikad nisam bio za Djindjica ali chovek je jednostavno imao neku harizmu, imao je neki ugled i imao je podrshku u narodu i na kraju mogu da kazhem da mi je zhao shto je chovek ubijen, dok za ovog narkomana, dzabalebarosha i ljudsku mizeriju chisto sumnjam da bih mogao da kazhem da bi mi bilo zhao da su ga zveknuli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Da su hteli ubili bi ga ko majmuna. Kako je samo jadno to reklamiranje laznom bombom. To samo ljudskom olosu i mizeriji moze da padne na pamet.  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Jan 2007, 10:39:04 od kombiondzija »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
Ajmo sada malo ovako... Pre jedno par godina je u Mupu formiran tzv. Poskok, bio je namenjen borbi protiv org. kriminala. Tada je tu radio jedan moj dobar prijatelj. Ljudi su počeli prvi u zemlji da ozbiljno rade zemunski i surčinski klan. Vremenom je postajalo sve gušće i ekipa koja radi je spala na 8 imena. Tada su počeli njihovi problemi. Zamenik ministra je bio nenad Milić, sada funkcioner LDP-a, a šef GSUP-a je bio Milan Obradović. Počele su i pretnje tim ljudima, anonimni pozivi tokom cele noći, a mi iz kraja smo vodili decu ovog drugara u školu i malo ih pazili kad izađu napolje. U celoj toj frci oni uspevaju da organizuju hapšenje članova klana u parizu i to zbog otmice Miškovića. Međutim iz zatvora ih vadi njihov batica koji se odaziva na ime Čeda, dovodi im familije u posetu i slično... E zbog toga mu ja želim onako od sveg srca da mu oba deteta prođu kroz sve ono kroz šta su prošla deca mog prijatelja. Mene ne zanima da li je on narkonman, ludak, separatista, mason, ili bilo šta drugo... Ja samo znam da je on obično smeće i ljudsko govno, prešao ili ne prešao cenzus!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Kad -tad ce izaci na videlo da je Ceda jedan od organizatora Djindjicevog ubistva. Samo polako... Ubica je uvek u prvim redovima na sahrani zrtve!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k800i
I zemlja je ravna ploča na ledjima kornjača i slonova..

Niko Čedu ne idealizuje, ali u odnosu na druge političare sa naše scene, on je ubedljivo najbliži tom epitetu idealnog političara. Druga stvar - kad smo imali 1%, bili smo "marginalna grupa", kad smo imali 5%, kad je bio referendum, opet smo bili "marginalna grupa". Kad uđemo u skupštinu, bićemo "marginalna grupa". Što se mene tiče, odgovara mi da imamo 35% za par godina i da budemo "marginalna grupa"..  Smile
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Nikolla90 idi igraj se sa decom, mani se politike. Nisi se nikada obrijao a znas sta je idealan politicar. Hoces da zauvek ostanes marginalac? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Bogatstvo je dobrodošlo!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4077
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
BlackBerry bold 9000
čoveče nije bitno koliko imate glasova... Sloba je imao mnogo više nego što ćete vi ikada imati pa je ipak bio i ostao govno, bože me oprosti... Čedomir Jovanović je govno ma koliko imao glasova... Da cela Srbija glasa za njega ja ću i dalje misliti to što mislim i voljno!
IP sačuvana
social share
Hrvati su najhrabriji narod na svetu, ali ne zato što se ničega ne boje, već zato što se ničega ne stide!
Jovan Dučić

Boj se ovna, boj se govna, a kada ćeš onda živeti...
Meša Selimović
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 23:12:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.