Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 19:13:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj atentata na Cedomira Jovanovica?  (Pročitano 23760 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Narkomanu fali malo paznje i za vreme izborne tisine. Pa da je neko stvarno hteo da ga digne u vazduh, sada bi mu skupljali delove po gradu. Cime sve nece da se sluzi samo da bi prikupio koji glas. Jadno i bedno!
ma ne lozite se ljudi, vest je vec vise puta javno demantovana....mediji preneli da je u pitanju laz i gotovo...sta se primate..
Biljana Kovačević Vučo:
Poslala sam ispod svih vesti na B92 na kojima je dozvoljen komentar po jednu malu poruku koja se može svesti na sram vas bilo i optužila ih za saučesništvo. Potpisla se punim imenom i prezimenom, ostavila broj telefona i e mail adresu. Naravno da neće objaviti, nisam se ni nadala, ali bar malo da nerviram dežurnog šalterskog službenika na sajtu. Mislim da je suvišno komentarisati bezprizornost manipulisanja informacijom o podmetnutoj bombi ispod auta Čedomira Jovanovića i zato predlažem da se sutra okupimo i zajedno posetimo glodura i velikog medijskog maga Verana Matića i zahtevamo objašnjenje ko, kada i zašto mu je naredio (ili je u svom podaničkom maniru to samostalno odlučio) da na najbedniji način podmeće i falsifikuje informacije o bombi (koje su mu bile poznate već u 20.40). Kako su se industrijski štapini pretvorili u improvizovane štapiće, kako je nestala prvobitna vest sa sajta i kako je ostala samo informacija policajca Milovića da to nešto, štapić, prah, štapin, vlažno, bez detonatora nije moglo da eksplodira. Treba i da napišemo pismeno svim međunarodnim novinarskim organizacijama. Treba da uradimo sve da B92 konačno snosi posledice zbog ove podle manipulacije.
cekaj, jel mi se cini ili se vi to durite na B92 sto prenosi istinu????pa oni su uvek najpristrasnije na vasoj strani! sta, sad rasili da vam okrenu ledja????????
Čedomir Jovanović govori istinu i zbog toga je naš najbolji političar, a ovo može biti ili upozorenje ili priprema za postavljanje detonatora koje bi se dogodilo noćas.
a tadic laze????navedi mi jedan primer kada je tadic lgao! CEKAM!
Uzalud se trudish da jednu ljudsku mizeriju uporedish sa velicinom Zorana Djindjica, nece ti poci za rukom. Wink

Zorasn Đinđić(2001.): "Ja želim da liderske pozicije prepustimo mladim i perspektivnim političarima poput čede Jovanovića, a da se mi povučemo u neku vrstu političkog saveta"
koliko se ja secam, mnogo bolje je pricao o djelicu na onom vasem clipu sa sajta...jel da????????
Zoran nije živ jer su ga ubili isti oni koji danas hoće da ubiju Čedu, a Legija je doveo Koštunicu na vlst pa je "imao poverenja" da mu se preda.
Pa su se onda Jočić i Bulatović sastajali noću sa njim da se dovore da ne ukaže u pravcu DSSa za naručioce ubistva.

Samo ti imaš obraza da za pokušaj ubistva nekoga i postavljanje bombe optužiš onoga ko je trebalo da bude ubijen. tvoja braća po kičmi (ili manjku site) su to radila kada je Zoran bio ubijen.

Anea, Zorana i Čedu niko ne upoređuje, ali su se radeći isti posao zamerili istim ljudima.
Ako ih je neko i upoređivao to je onda sam Zoran onom izjavom:

Zoran Đinđić(2001.): "Ja želim da liderske pozicije prepustimo mladim i perspektivnim političarima poput čede Jovanovića, a da se mi povučemo u neku vrstu političkog saveta"
GRESIS! zoran i ceda ni malo ne rade iste stvari! cedu hoce da ubiju i mrze ga jer zeli da se odrekne KiMa..djiki je zeleo da resi problem u nasu korist...znaci suprotno!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ceda je na mitingu rekao da mor LDP da ima bar 14%. sada imaju 7.
svi smo svesni cinjenice da je DS jako ojacao od kako su nam ubili Djikija.
shvatio je da je to dobra fora...zna da ima dosta DS glasaca koji su za DS i iz tog razloga...posto DS ima 'velike rezerve' birackog tela, a i slicno je kao i biracko telo DS-a, dovoljno je da uradi nesto sto ce te iste birace da privoli na svoju stranu...ovo je zaista bio jedni nacin da postigne ono sto je zeleo..
ja stvarno ne mislim da je i jedan politicar dobar covek. kolko ceda, tolko i tadic...sasvim je moguce i verovatno da ceda o ovome sto radi nikom nije ni rekao..dobar je govornik, samim tim i glumac. ono u sta ni malo ne verujem da kostunica stoji iza ovoga...ako stoji neko ko nije ceda, onda je neki nadrkani radikal kome je pun k  prica o cepanju i integracijama...

kako je otkrio exploziv, sagao se da proveri da nema mozda exploziva ispod kola???
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
EVO VAM PEDERI, POJEDITE SE OD MUKE!!! PROBALI DA FOLIRATRE NAROD!
PA AKO TO B92 KAZE, KAKO NIJE ISTINA??????????????????????

B92  Info  Vesti  Politika 

"Bez eksploziva ispod džipa LDP-a"
20. januar 2007. | 10:06 | Izvor: B92 
Beograd -- MUP Srbije saopštio da ispod džipa koji koristi obezbeđenje lidera LDP-a Čedomira Jovanovića nije bio eksploziv.

U saopštenju se navodi da je Jovanovićevo obezbeđenje obavestilo MUP kako sumnja da se ispod njihovog džipa nalazi eksplozivna naprava. Iz MUP-a navode da su njihovi operativci obavili uviđaj i konstatovali da se ne radi o bombi ili predmetu koji je mogao da eksplodira.

"U zamotanom kartonu je bila crvena smesa, a posle fizičko-hemijskih analiza i spektro-fotometrijskih analiza je utvrđeno da nema tragova eksplozivnih čestica, niti barutnih tragova, već da se radi o upotrebljenim patronima za vatromet”, piše u saopštenju.

Liberalno-demokratska partija saopštila je da je ogorčena zbog saopštenja MUP-a Srbije. "Saopštenje Jočićevog ministarstva predstavlja uvredu za javnost koja bi trebalo da poveruje da je cela ulica u centru Beograda bila blokirana pet sati i da je vozilo moralo da bude odneto sa lica mesta, a sve to kako bi stručnjaci prepoznali patrone za vatromet", navodi se u saopštnju LDP-a.

"Odmah nakon što je eksploziv pronađen, stupili smo u kontakt sa kabinetom premijera Vojislava Koštunice i tražili da se uviđaj izvrši na što diskretniji način, kako eventualni počinioci ne bi imali razloga da pobegnu sa lica mesta i kako javnost ne bi bila uznemirena. Uprkos tome, pripadnici policije blokirali su ulicu i time podstakli eventualne počinioce na bekstvo, a ceo slučaj postao je predmet političke kampanje", saopštava LDP.

U saopštenju se navodi da će bivši zamenik ministra policije i član predsedništva LDP-a Nenad Milić u toku dana tražiti prijem kod ministra Joćića i načelnika SUP-a Beograd Milorada Simića, sa zahtevom da mu se, u skladu sa zakonom, omogući uvid u zapisnik o izvršenom uviđaju, veštačenju eksploziva i foto- dokumentaciji, kako bi se ti podaci uporedili sa foto- dokumentacijom koju LDP poseduje, a koja je napravljena na licu mesta.

Čedomir Jovanović će na pitanja novinara o celom slučaju odgovarati po završetku izbora, a do tada neće davati izjave, saopštava LDP. 

izvor www.b92.net
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
EVO VAM PEDERI, POJEDITE SE OD MUKE!!! PROBALI DA FOLIRATRE NAROD!

prvo, peder za mene nije uvreda, a ti jedi govna.

vec sam postavio reakciju na tu vest, ali sad cu opet:

SAOPŠTENJE MUP-A - UVREDA ZA JAVNOST

Ogorčeni smo saopštenjem Ministarstva unutrašnjih poslova, prema kome su ispod automobila Čedomira Jovanovića, predsednika Liberalno demokratske partije, pronađene upotrebljene patrone za vatromet. U toku noći više puta pokušali smo da stupimo u kontakt s ministrom unutrašnjih poslova Draganom Jočićem, ali je Jočić ostao nedostupan. Saopštenje Jočićevog ministarstva predstavlja uvredu za javnost, koja bi trebalo da poveruje da je cela ulica u centru Beograda bila blokirana pet sati i da je vozilo moralo da bude odneto sa lica mesta, a sve to kako bi stručnjaci za eksploziv prepoznali patrone za vatromet.

Pripadnici kontradiverzionog tima MUP-a  tokom vršenja uviđaja na licu mesta izjavili su da se, na osnovu boje i mirisa eksploziva, najverovatnije radi o vitezitu, industrijskom ekspolozivu izuzetne razorne moći, uvezanom u 6 štapina. Taj eksploziv se koristi za rušenje građevinskih objekata.

Odmah nakon što je eksploziv pronađen, stupili smo u kontakt sa kabinetom premijera Vojislava Koštunice i tražili da se uviđaj izvrši na što diskretniji način, kako eventualni počinioci ne bi imali razloga da pobegnu sa lica mesta i kako javnost ne bi bila uznemirena. Uprkos tome, pripadnici policije blokirali su ulicu i time podstakli eventualne počinioce na bekstvo, a ceo slučaj postao je predmet političke kampanje.

Bivši zamenik ministra policije i član predsedništva LDP-a Nenad Milić u toku dana tražiće prijem kod ministra Joćića i načelnika SUP-a Beograd Milorada Simića, sa zahtevom da mu se, u skladu sa zakonom, omogući uvid u zapisnik o izvršenom uviđaju, veštačenju eksploziva i foto-dokumentaciji, kako bi se ti podaci uporedili sa foto- dokumentacijom koju mi posedujemo, a koja je napravljena na licu mesta.

Više puta u poslednjih nekoliko nedelja obaveštavali smo i MUP i kabinet premijera Srbije o opasnosti kojoj je izložen Čedomir Jovanović, ali su sva ta upozorenja ostajala bez odgovora.

Čedomir Jovanović će na pitanja novinara o celom slučaju odgovarati po završetku izbora, a do tada neće davati izjave.

U poslednjih nekoliko meseci zabeleženo je nekoliko desetina napada na prostorije i aktiviste LDP-a. Svi slučajevi prijavljeni su MUP-u, ali do danas policija nije stupila u kontakt sa nama, niti nas je obavestila o rezultatima istrage. Neprihvatljivo je da za te napade niko nije odgovoran i potpuno je očigledno da MUP ne želi da te slučajeve razreši, čime štiti počinioce i otvara mogućnost za nove napade.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
na vestima b92, studio b ni rec o sinocnom "incidentu"... sramota.

Predrag Stanić, profesor, Stari grad:
Jedan sam od osnivača Evropskog pokreta i ljudi koji su svim sredstvima branili i pomagali B92. Već godinma sam u penziji i nemam više ni uticaj ni moć da nešto promenim. Budnim me ovako kasno drži upravo bes prema onome što je noćas uradio Veran Matić i njegova (nekad naša) TV. Potpuno podržavam gospođu Vučo i slažem se da je ovo što noćas radi Veran najeklatantnije saučesništvo u zločinu. Ta je TV dobila nacionalnu frekvenciju i dužna je da objavljuje nezavisne i profesionalne vesti, a ne one koje odgovaraju partijama i moćnicima na vlasti, pa čak iako ta TV od njih finansijski zavisi. Očekujem da javite kad se sutra ide kod gospodina Matića i ja i moje kolege ćemo se pridruziti. Zgrozen sam sramnim ponasanjem tog coveka ali i svih ostalih iz te kuce! Zar su svi postali tako poslusni?
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
na vestima b92, studio b ni rec o sinocnom "incidentu"... sramota.
ma kakva sramota???pa izborna cutnja je!!! treba da se ne prica o politicarima!!!
a ti se napusi kurca...  Smile

PA b92 JE OBJAVIO...STA VISE HOCETE...SAD VAS I ONI LAZU???
OVO JE PREVRSILO APSOLUTNO SVAKU MERU!
tipican dokaz, da ko se ne slaze sa vama, odmah ga pljujete najstroze, vi ste jedini bezgresni!!!
da ponovim:
B92  Info  Vesti  Politika 

"Bez eksploziva ispod džipa LDP-a"
20. januar 2007. | 10:06 | Izvor: B92 
Beograd -- MUP Srbije saopštio da ispod džipa koji koristi obezbeđenje lidera LDP-a Čedomira Jovanovića nije bio eksploziv.

U saopštenju se navodi da je Jovanovićevo obezbeđenje obavestilo MUP kako sumnja da se ispod njihovog džipa nalazi eksplozivna naprava. Iz MUP-a navode da su njihovi operativci obavili uviđaj i konstatovali da se ne radi o bombi ili predmetu koji je mogao da eksplodira.

"U zamotanom kartonu je bila crvena smesa, a posle fizičko-hemijskih analiza i spektro-fotometrijskih analiza je utvrđeno da nema tragova eksplozivnih čestica, niti barutnih tragova, već da se radi o upotrebljenim patronima za vatromet”, piše u saopštenju.

Liberalno-demokratska partija saopštila je da je ogorčena zbog saopštenja MUP-a Srbije. "Saopštenje Jočićevog ministarstva predstavlja uvredu za javnost koja bi trebalo da poveruje da je cela ulica u centru Beograda bila blokirana pet sati i da je vozilo moralo da bude odneto sa lica mesta, a sve to kako bi stručnjaci prepoznali patrone za vatromet", navodi se u saopštnju LDP-a.

"Odmah nakon što je eksploziv pronađen, stupili smo u kontakt sa kabinetom premijera Vojislava Koštunice i tražili da se uviđaj izvrši na što diskretniji način, kako eventualni počinioci ne bi imali razloga da pobegnu sa lica mesta i kako javnost ne bi bila uznemirena. Uprkos tome, pripadnici policije blokirali su ulicu i time podstakli eventualne počinioce na bekstvo, a ceo slučaj postao je predmet političke kampanje", saopštava LDP.

U saopštenju se navodi da će bivši zamenik ministra policije i član predsedništva LDP-a Nenad Milić u toku dana tražiti prijem kod ministra Joćića i načelnika SUP-a Beograd Milorada Simića, sa zahtevom da mu se, u skladu sa zakonom, omogući uvid u zapisnik o izvršenom uviđaju, veštačenju eksploziva i foto- dokumentaciji, kako bi se ti podaci uporedili sa foto- dokumentacijom koju LDP poseduje, a koja je napravljena na licu mesta.

Čedomir Jovanović će na pitanja novinara o celom slučaju odgovarati po završetku izbora, a do tada neće davati izjave, saopštava LDP. 

izvor www.b92.net

zasto bi B92 lagao, uvek, ali uvek su na vasoj strani!!!
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ab aeterno ZEMUN ad infinitum

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 688
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson k800i
ceda je na mitingu rekao da mor LDP da ima bar 14%. sada imaju 7.

Netačno. Jedino što je rekao je da je cenzus odavno zaboravljena stvar.

Super, profesionalci su morali da odnesu džip i na 5 i po sati da zatvore Birčaninovvu i Kralja Milutina da bi videli da je u pitanju vatromet.... Strašno..
IP sačuvana
social share
Ne pada sneg da prekrije breg, već da svaka zver pokaže svoj trag.

Bivši ministar za rudarstvo i energetiku je ministar vera;
Bivši ministar za upravu i lokalnu samoupravu je ministar prosvete;
Bivši ministar unutrašnjih poslova sa dosijeom je i dalje ministar unutrašnjih poslova.

Premijer je Koštunica.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
glup si koliko si tezak.

Veran Matic je na strani para, a Djilas mu drzi pola reklamnog vremena...

To sto su pojedini novinari slobodni, ne znaci da je i uredjivacka politika slobodna.

Zasto su onda blokirali ulicu 5 sati i rekli na licu mesta da je to industrijski eksploziv?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Dzip, part two
Dule Nedeljković (20 Januar, 2007 - 12:09)

Moram da priznam da sam vest o podmetnutom eksplozivu procitao tek jutros. To mi je obezbedilo proteklu noc mirnog sna. Citam komentare na blogu MiM. Citam i razmisljam. Mogu i ja sada da teoretisem hiljadu stvari ali je cinjenica da ne verujem murji. Nije meni vest da je podmetnut eksploziv pod njegov dzip. Vest bi bila da nije!

Jebote, bog, kako je Cedi. Gde su bili VOLOVI iz njegovog obezbedjenja. Da je ovo normalna drzava, vec bi bili u kazamatu. Kako neko uopste moze da pridje njegovom dzipu?! Pomraceni umovi imaju teoriju da je bomba u svrhu kampanje. Ma, jebala, Vas kampanja. Neko je hteo da ubije Cedomira! Ej, bre, da ga lisi zivota.

I mi sada kao pricamo o postovanju izborne tisine. Neko nekoga ubije i mi treba da cutimo. Zasto?! Kakva je kazna za remecenje tisine? Jel se za vreme tisine zamrzavaju funkcije? Gospodin ministar trenutno nije dostupan. Pa kada ces biti (PSOVKA)!!!

Domovina se brani lepotom. Zato neko hoce nekoga da ubije!

Izvor: Blog B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
evo, dokaz:

ako neko mrzi cedu i LDP sta nikako ne treba da radi u finisu kampanje:
1. da ubije cedu
2. da postavi exploziv koji ce ga ubiti ili ne ali ce se otkriti...
jer ovim se mnooooogo dize rejting LDP-u
pa zar nije logicno???

u obe varijante LDP dobija, a onaj ko mrzi cedu ne mrzi samo njega vec ceo LDP i taj je na gubitku!!!!

shvatate da ako je organizovano, organizatori su toga svesni i to bi uradili posle izbora.

aj nek neko razmisli i nek se javi i demantuje me!
« Poslednja izmena: 20. Jan 2007, 12:34:01 od Kraljevicu Marko »
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 19:13:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.