Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:12:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokusaj atentata na Cedomira Jovanovica?  (Pročitano 23346 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
dali se pika imunitet ako ti nadju kilo koke u kolima?

to je nebitno, ali ako ti nadju kilo dinamita pomeshanog sa rukicama i nogicama i malo limarije pika se aleja velikana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Jebem mater svakome ko zeli smrt.
Jebem mater svakome ko zeli smrt Cedomiru Jovanovicu.
Posebno jebem mater onima koji ce mi reci da je Ceda Jovanovic sam sebi postavio eksploziv.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

il si king il si kong

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 332
Zastava sr.mitrovica
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
jes jes eksploziv za glavu. hm hm. izgleda da nisu nasli celu kolicinu. stigao da podeli fanovima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Da li smo dobili novu verziju priče:
"Kabal se ovlažio od kiše"
"Nije produžio vozačku dozvolu"
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
SAOPŠTENJE MUP-A - UVREDA ZA JAVNOST

Ogorčeni smo saopštenjem Ministarstva unutrašnjih poslova, prema kome su ispod automobila Čedomira Jovanovića, predsednika Liberalno demokratske partije, pronađene upotrebljene patrone za vatromet. U toku noći više puta pokušali smo da stupimo u kontakt s ministrom unutrašnjih poslova Draganom Jočićem, ali je Jočić ostao nedostupan. Saopštenje Jočićevog ministarstva predstavlja uvredu za javnost, koja bi trebalo da poveruje da je cela ulica u centru Beograda bila blokirana pet sati i da je vozilo moralo da bude odneto sa lica mesta, a sve to kako bi stručnjaci za eksploziv prepoznali patrone za vatromet.

Pripadnici kontradiverzionog tima MUP-a  tokom vršenja uviđaja na licu mesta izjavili su da se, na osnovu boje i mirisa eksploziva, najverovatnije radi o vitezitu, industrijskom ekspolozivu izuzetne razorne moći, uvezanom u 6 štapina. Taj eksploziv se koristi za rušenje građevinskih objekata.

Odmah nakon što je eksploziv pronađen, stupili smo u kontakt sa kabinetom premijera Vojislava Koštunice i tražili da se uviđaj izvrši na što diskretniji način, kako eventualni počinioci ne bi imali razloga da pobegnu sa lica mesta i kako javnost ne bi bila uznemirena. Uprkos tome, pripadnici policije blokirali su ulicu i time podstakli eventualne počinioce na bekstvo, a ceo slučaj postao je predmet političke kampanje.

Bivši zamenik ministra policije i član predsedništva LDP-a Nenad Milić u toku dana tražiće prijem kod ministra Joćića i načelnika SUP-a Beograd Milorada Simića, sa zahtevom da mu se, u skladu sa zakonom, omogući uvid u zapisnik o izvršenom uviđaju, veštačenju eksploziva i foto-dokumentaciji, kako bi se ti podaci uporedili sa foto- dokumentacijom koju mi posedujemo, a koja je napravljena na licu mesta.

Više puta u poslednjih nekoliko nedelja obaveštavali smo i MUP i kabinet premijera Srbije o opasnosti kojoj je izložen Čedomir Jovanović, ali su sva ta upozorenja ostajala bez odgovora.

Čedomir Jovanović će na pitanja novinara o celom slučaju odgovarati po završetku izbora, a do tada neće davati izjave.

U poslednjih nekoliko meseci zabeleženo je nekoliko desetina napada na prostorije i aktiviste LDP-a. Svi slučajevi prijavljeni su MUP-u, ali do danas policija nije stupila u kontakt sa nama, niti nas je obavestila o rezultatima istrage. Neprihvatljivo je da za te napade niko nije odgovoran i potpuno je očigledno da MUP ne želi da te slučajeve razreši, čime štiti počinioce i otvara mogućnost za nove napade.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
MILIĆ: PET ILI ŠEST ŠTAPINA POD DŽIPOM JOVANOVIĆA

Član Predsedništva Liberalno demokratske partije (LDP) Nenad Milić izjavio je večeras da je pod džip predsednika te stranke Čedomira Jovanovića podmetnuto "pet ili šest uvezanih štapina" i potvrdio da je Jovanoviću nedavno prećeno da "živ neće ući u Skupštinu", javlja agencija Beta.

"Video sam da se radi o pet ili šest uvezanih štapina, koji su pronađeni ispod zadnjeg desnog sedišta džipa, na kojem obično sedi Jovanović", rekao je Milić novinarima ispred restorana "Mitologija" u Birčaninovoj ulici u centru Beograda.

Policija je večeras odnela džip koji koristi Jovanović, a koji je bio parkiran ispred tog kafea. Eksploziv ospod džipa primećen je dok je Jovanović bio na večeri u jednom restoranu u istoj ulici sa funkcionerima koalicije LDP-a, Građanskog saveza Srbije, Socijaldemokratske unije i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

"Koja je vrsta eskploziva, da li je bilo upaljača, u ovom trenutku ne znam, a policija je obećala da će nam to javiti tokom noći. Mi smo tokom poslednjih nekoliko meseci dobijali različite informacije i pretnje o ugroženosti Jovanovića, i o tome da on neće živ ući u Skupštinu", rekao je Milić.

Milić je dodao da je policija o tim pretnjama više puta pismeno obaveštena, ali da iz Ministarstva unutrašnjih poslova nije stigao odgovor.

"Policija nas nije obavestila da li je to proverila i odakle tim ljudima informacije da Jovanović neće živ ući u skupštinu.

"Pretnje su anonimne, ali informacije da Jovanović neće živ ući u skupštinu su od konkretnih ljudi, i mi smo njihova imena i prezimena dali policiji pre dvadesetak dana", rekao je Milić.

Prema njegovim rečima, "ti konkretni ljudi su pred više ljudi rekli da su obavešteni da Jovanović neće živ ući u skupštinu", a njihova imena i prezimena tih ljudi, kao i imena i prezimena svedoka pred kojima su to rekli dostavljeni su policiji.

Milić je odbio da navede ta imena, ali je naveo da je od policije "još u junu" traženo obezbeđenje za Jovanovića.

"Sem politike koju zastupa Jovanović, ne postoji nikakav drugi osnov po kojem su pretnje upućene", rekao je Milić.

Predsednik Socijaldemokratske unije Žarko Korać rekao je da je sa predstavnicima koalicije na večeri bila i potpredsednica hrvatskog Sabora Vesna Pusić sa svojim bratom, koja je restoran napustila pola sata pre nego što je Jovanovićevo obezbednje prijavilo da je pod džip podmetnut eksploziv.

Korać je dodao da je Vesna Pusić pozvana na "jedan skup", a da je došla u restoran posle tog skupa.

"Ja sam svedok da smo sedeli u kafani, džip je inače bio napolju, ja sam došao svojim kolima, i najnormalnije smo ručali, razgovarali o izborima, bilo nas je između šest i sedam na tom ručku", rekao je Korać.

Iz restorana "Mitologija" večeras su izašli funkcioner Građanskog saveza Srbije Ivan Andrić i funkcioner LDP-a Nenad Prokić.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

il si king il si kong

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 332
Zastava sr.mitrovica
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
ne razumem zasto bi neko hteo da ga ubije. dobar je za viceve, a inace potpuno bezopasan (i politicki)
jedino ako nije neki stari dug. znas ono "kako doslo tako oslo" (mislim na dzip).
moram priznati da od svih promocija samo sam njegovu gledao sa paznjom. lepo prica i ima lep slogan i zaista od nas zavisi ali ne i za njega u sledecem mandatu vlade. mozda jednog dana ali sada nema ni teoretske.
prema tome zakljucak je da: ili je napravio sam skandal ili ono sto sam vec naveo. politicki nije bilo nista jer je vec u hibernaciji (politickoj-da nekazem bas da je mrtav, mlad je i ima vremena za njega)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
on je bezopasan za posten svet. svi ostali treba da ga se plase.

neka, sad smo motivisaniji, odlucniji, i mnogo nam je jasnije da zastupamo pravu opciju.

cenzura medija je jasan znak da ce se o ovome cutati i sutra. bas cu da gledam RTS sutra pomno.

jos jednom: picka im materina.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

il si king il si kong

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 332
Zastava sr.mitrovica
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
kome??? ispade ceda jedina opozicija. ma daj nemoj nas zezati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Biljana Kovačević Vučo:
Poslala sam ispod svih vesti na B92 na kojima je dozvoljen komentar po jednu malu poruku koja se može svesti na sram vas bilo i optužila ih za saučesništvo. Potpisla se punim imenom i prezimenom, ostavila broj telefona i e mail adresu. Naravno da neće objaviti, nisam se ni nadala, ali bar malo da nerviram dežurnog šalterskog službenika na sajtu. Mislim da je suvišno komentarisati bezprizornost manipulisanja informacijom o podmetnutoj bombi ispod auta Čedomira Jovanovića i zato predlažem da se sutra okupimo i zajedno posetimo glodura i velikog medijskog maga Verana Matića i zahtevamo objašnjenje ko, kada i zašto mu je naredio (ili je u svom podaničkom maniru to samostalno odlučio) da na najbedniji način podmeće i falsifikuje informacije o bombi (koje su mu bile poznate već u 20.40). Kako su se industrijski štapini pretvorili u improvizovane štapiće, kako je nestala prvobitna vest sa sajta i kako je ostala samo informacija policajca Milovića da to nešto, štapić, prah, štapin, vlažno, bez detonatora nije moglo da eksplodira. Treba i da napišemo pismeno svim međunarodnim novinarskim organizacijama. Treba da uradimo sve da B92 konačno snosi posledice zbog ove podle manipulacije.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:12:31
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.