Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokaži šta imaš u Symbian OS 9.1/9.2/9.3/9.4 telefonu  (Pročitano 56051 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Tako je i ja sam kod mene sreo sta imaju Telefone sa Symbian OS ali hvalese da imaju ljepu nokiu a koriste samo za slikanje sa kamerom i slusaju Mp3 dgugo ama  bas nista sta moze njihov telefon neki ne znaju i gde se nalazi Blutut da prefrle sliku ili mp3  stvarno zalosno bacaju pare  Smile Smile Smile

evo i ovo postoi HandyKeylock+Key

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

default.jpeg
(15.44 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 19:00:06 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC 
zasto niko nema u telefonu ovaj jer postoji Best Call Recorder Full 9.1
Proizvodi beep zvuk i ja ga zato ne koristim  Smile... Umjesto njega koristim Live PVR koji im bugova ali radi OK (uglavnom)... A sto se tice Y-Browsera svaka cast  Smile... Cigla je super objasnio o kakvom se novitetu radi pa samo mogu da se nadam da ce i FEx za 3rd edition telefone da ugleda svjetlost dana pa makar i ˝ogranicen˝... Stvarno je postajalo iritantno sto se ne moze manipulisati sa fajlovima primljenim preko BT-a... Y-Browser postaje sve bolji...
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 21:37:15 od ad_insane »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Auuu, raja ja tek sada skontah ovu temu!!!
Kako sam i ja od skora postao vlasnik N73-ojke.   Evo za sada samo slikice menija a poslije idu i nekih aplikacija koje svakodnevno koristim.

Screenshot0012.GIF
(26.94 KB, 240x320)
Screenshot0013.GIF
(31.27 KB, 240x320)
Screenshot0014.GIF
(29.38 KB, 240x320)
Screenshot0015.GIF
(32.85 KB, 240x320)
Screenshot0016.GIF
(32.1 KB, 240x320)
Screenshot0017.GIF
(31.24 KB, 240x320)
Screenshot0020.GIF
(31.22 KB, 240x320)
Screenshot0021.GIF
(29.77 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 13:35:51 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 585
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
HTC Sensation Z710e
Ovo je software koji koristim:

1. BestBlackList - Veoma koristan programcic koji mi odbija poslovne pozive kada sam van posla i koji me stiti od kretena za vrijeme mog slobodnog vremena  icon_censored
2. TomTom navigacija. N73 + EastEurope mapa + Garmin GPS10 = Fenomenalna navigacija. Izuzetno potreban programcic u meni nepoznatim posavskim gradovima gdje su meni sve ulice iste i strasno se lako pogubim (tipa Ruma ili Mitrovica) Smile
3. HendyWeather - Prognoza vremena. Prakticno bezveze ali kako sam ga platio svaki dan ga otvorim da vidim kakvo ce vrijeme biti na ovim prostorima ali i nije bas nesto tacan ali okvirno pomaze
4. Opera -Neprevazidjen brovser koji nikako da natjeram da radi u Landscape modu
5. WEB - Iznenadjujuce dobar ugradjeni browser. Primjetite kursorsku strelicu. Mene je odusevio i vise ga koristim nego Operu.
6. WordClock - Neophodan programcic koji mi sluzi az podesavanje alarma i kao AutoKeyLock. Ima i simpatican screensaver
7. HendyExpense - Bezveze. Nabacio sam ga samo da vidim sta je.
8. BBirthday - Veoma simpatican i prilicno koristan program. Mene je odusevio posto nikada ne pamtim datme, a kako sam importovao adresar u telefon, rodjendani se nisu sami posadili u kalendar, a ovaj program mi je to sve rijesio!
9. BastMassageStorer - djene-djene. Simpaticno i korisno kada niko hoce da arhivira svoje poruke.
10. NTorch Lite - Ko god ima blic na telefonu zna za ovaj programcic (ili neki njemu slican)
11. SExplrer - samo pokusaj da nadjem meni nesto sto odgovara dok ne izadje FExplorer (nadajmo se sto prije)
12. BlueJack - Ne da mi se vise pisati od sada cu samo da nabrojim pa ako koga nesto vise zanima neka javi.
13. FM Radio
14. Y-Browser - E ov omoram da prokomentarisem. Jedini file-manager koji za sasda moze da prcka po sistemskim direktorijima i fajlovima. U sustimi mi se ne svidja ali sta je tu je. Ovaj dodatak za INBOX ne fercera uopste (bar kod mene) jer sta god da posaljem-primim BT-om ili MMS-om niceg nema u ovim folderima. Znaci bezze!

Toliko od mene za sada, Slijede slikice i to hrpa njih  Smile Smile

Screenshot0022.GIF
(29.52 KB, 240x320)
Screenshot0026.GIF
(29.99 KB, 240x320)
Screenshot0032.GIF
(17 KB, 240x320)
Screenshot0044.GIF
(29.8 KB, 240x320)
Screenshot0053.GIF
(22.14 KB, 240x320)
Screenshot0054.GIF
(33.65 KB, 240x320)
Screenshot0061.GIF
(30.58 KB, 240x320)
Screenshot0062.GIF
(27.55 KB, 240x320)
Screenshot0067.GIF
(28.47 KB, 240x320)
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 02:09:12 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire
normalno, rotacijom ekrana se menja i rezolucija... evo ti dva screen shota od pre par minuta

Screenshot0021.gif
(30.94 KB, 240x320)
Screenshot0022.gif
(30.04 KB, 320x240)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
normalno, rotacijom ekrana se menja i rezolucija... evo ti dva screen shota od pre par minuta
Nenormalno je da se rotiranjem ekrana menja i njegova rezolucija.
Kako bih dokazao da sam u pravu sa svojim tvrdnjama:
Nokia N93 ima rezoluciju od 240x320 i ona je nepromenljiva. To dokazuju i vertikalne komande na screenshot-u:

Dok su iste kod E61 horizontalne u njegovoj rezoluciji od 320x240:

Ipak ovde zbunjuje sama aplikacija za hvatanje screenshot-ova koja iste vidi obrnuto dok je rezolucija nepromenljiva!
Znači, bilo bi poželjno hvatati slike na N93 u njegovoj rezoluciji od 240x320 a ne sa rotiranim ekranom. Samo predlog da se zna o čemu se radi! Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 13:33:09 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire
izgleda da je doslo do ne sporazuma...
sa programom za hvatanje screenshotova je sve ok, on nista nije obrnuo... bas tako kako je na slici isgleda i homescreen na N93... ako te zbunjuje to kako sad da sa desne strane bude recimo galerija i novi SMS... odnosno kako pristupiti njima, posotje tasteri koje sam postavio u screenshotu...  Smile

N93.jpg
(23.28 KB, 396x290)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@Mirko BGD, ti mene ne razumeš. Govorim o rezoluciji koja ne može biti čas 240x320 čas 320x240, jer ovaj telefon nema ekran koji može da menja njegovu rezoluciju fizički. O tome pričam!
Rezolucija uvek ostaje ista pa okretao ekran kako želiš, samo je bio nesporazum oko screenshotova koje takav program hvata u tom horizontalnom ili kako već nazovi modu kao da se radi o E61 i tako ih i označava, bez da se radi zaista o toj rezoluciji!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Evo ovako ljudi da se i ja pohvalim... Dakle rekao sam sebi, kada je izasao ovaj telefon, da cu ga imati kad-tad!
Spletom okolnosti , za 15.000 dinara, preko ovlascenog dilera za Nokiu za Srbiju (Alpha Copy), sa full paketom, garancijom od godinu dana, srpskim jezikom... dobio sam E61 !!!!
Znaci telefon je cista perverzija! Ogroman 2.8 incni LCD ekran sa 16.7 milona boja, qwerty tastatura, dobar software, dobar defaultni plejer, zvuk, baterija koja je napunjena juce ujutru izdrzala celodnevno maltretiranje i evo jos uvek nije makla niti jednu crticu!( 1500 Miliamp.)
Za kraj: imao sam prilike da skoro u ruci drzim telefone poput: P 990i, N 73, N 80, M 600i ... ali zaista E61 ostavlja najjaci utisak!!! Evo shotova i ne zamerite na velicini, jos uvek sam pod utiskom!

Screen Music Ed..jpg
(127.92 KB, 960x479)
Screen Windows.jpg
(153.47 KB, 960x477)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Symbian forever

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1017
Zastava Trstenik
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Alcatel OT 990
@luckyyy nek je sa srecom, i meni se taj tel mnogo svidja. I mislim da je odlican za dvx filmove  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.311 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.