Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokaži šta imaš u Symbian OS 9.1/9.2/9.3/9.4 telefonu  (Pročitano 56063 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Kao prvo ljudi, nije ovo "radi mene" već radi svih korisnika koji žele preći na ovu verziju OS-a ili onih koji već iste telefone poseduju. U ovoj temi vrlo lako mogu doći do informacija koje aplikacije rade a koje ne na njihovim telefonima i pride saznati koje sve aplikacije postoje. To da sam ja prozivao neke i kritikovao druge stoji ali takvi likovi se više i ne pojavljuju na ovom forumu. Oni su samo voleli da mlate praznu slamu i iskorišćavaju resurse naše download sekcije - jednom rečju paraziti koji nikome nisu od pomoći. Zato i moje ophodjenje prema njima stoji baš tako kako sam i reagovao!

Jednom sam vas zamolio i ponovo ću:

Nemojte za ime boga pisati o krekovanim aplikacijama i davati imena likova ili ti timova koji su ih krekovali. Pišite uopšteno samo puna imena i prezimena aplikacija onako kao i stoje na oficijelnim sajtovima. To da li su iste krekovane ili ne ovde ne bi trebalo nikoga da zanima. Bitno je da iste postoje i iste rade u takvim telefonima. Sve ostalo od same nabavke, kupovine, kradje, .. individualna je stvar i to ne bi trebalo ovde da piše! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 274
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
HTC Desire
moram demantovati otoa... meni sve app koje sam instalirao na N93 rade savrseno, a radile su i na N80... e sad imam "mali" problem sa telefonom... ne davno sam radio upgrade firmware na 11.xxxxxx i telefon mi se malo malo pa gasi.. mozda jedno 20-ak puta u toku dana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Apple iPhone
moram demantovati otoa... meni sve app koje sam instalirao na N93 rade savrseno, a radile su i na N80... e sad imam "mali" problem sa telefonom... ne davno sam radio upgrade firmware na 11.xxxxxx i telefon mi se malo malo pa gasi.. mozda jedno 20-ak puta u toku dana...

ok, ali ovo je tema za aplikacije.... postavljaj ovde screen shot-ove  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Baš lepo od tebe. A gde nestadoše oni silni screenshotovi tih instaliranih aplikacija iz te tvoje Nokije N93 kako bi dokazao Otorino... da greši?!? Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
Handy Clock

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0035.gif
(27.36 KB, 240x320)
Screenshot0036.gif
(31.78 KB, 240x320)
Screenshot0037.gif
(33.89 KB, 240x320)
Screenshot0038.gif
(25.33 KB, 240x320)
Screenshot0039.gif
(26.23 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zar je moguće da vas toliko mrzi da instalirate i Y-Browser.v0.77.S60.SymbianOS9.1 i priložite ovde njegove screenshotove?!? Zar je moguće da većina vas nema pojma šta da koristi od aplikacija u ovakvim telefonima?!?
Isto pitanje sam postavio i ovde http://forum.burek.com/index.php/topic,101564.380.html .... mogao bi neko da to isproba i prokomentariše, jer ispada da je to ipak najvrednija Symbian aplikacija za verziju 9.1 koja se pojavila?
Koliko vidim, niko ništa ne čita na ovom forumu ili jednostavno ne reaguje?!? Zašto ste onda i kupili ovakve telefone, zbog promaje po džepovima????
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Samsung GS3
y-browser077 + YTools.OS9.1

Screenshot0046.gif
(33 KB, 240x320)
Screenshot0047.gif
(32.4 KB, 240x320)
Screenshot0048.gif
(32.55 KB, 240x320)
Screenshot0049.gif
(28.53 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Eh sad, ajd u temi http://forum.burek.com/index.php/topic,101564.380.html  da tamo prokomentarišemo taj "Mail folders" i vidimo kako to radi! Evidentno da druge baš boli uvo za ovako značajnu aplikaciju! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
zasto niko nema u telefonu ovaj jer postoji Best Call Recorder Full 9.1

callrecorder60300zp4.gif
(54.43 KB, 176x208)
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 18:45:02 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
@aco_kuna, zato što vlasnici ovih novih telefona(čast izuzecima) iste pokupovali samo zato što na njima piše Nokia. Zar misliš da je neko razmišljao o tome da mu taj telefon služi kao multimedijalni uredjaj na kome uz pomoć raznih aplikacija može istom produžiti realnu upotrebnu vrednost 100 puta?!?

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.285 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.