Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:32:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokazatelji braka- VII kuca  (Pročitano 200472 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
montegrina sad me totalno ubi u pojam Smiley posto je i meni vladar 7 u 4, ali kod mene je vladar 7 u ribama, mislim kombinacija g6, jer inace ribe kao tajna, pa je meni neptun u 4 u strelcu, a jupiter u 3 u skorpiji, mozda me ovaj jupiter spasi, hahaha

eh naravno nisam imala mira, i uzmem malo knjizicu, citala sam kod Imsiragica, i nadjem kada su valdari u pitanju, ako je vladar 7 kuce u 4, kaze da je to jako dobar znak za brak, jak porodican zivot, moguce da ce roditalje\i naci bracnog partnera. e sad ono sto je po Imsiragicu bitno kada se tumaci 7 polje je naravno vladar 7 kuce, kroz vladara se upravo vidi sta kroz brak dobijamo, vrhom 7 kuce je opisano ono sto zelimo. i kaze da je jako bitno da je vladar otisao u znak u kome je on jak, snazan za sebe, jer tada naravno i dobijamo ono sto zelimo, a jos ako je dobro aspektovan onda je vec sve stabilno.
eto malo sam izvukla iz knjizice, jer sam se i ja malo zainteresovala, a hvala bogu sve zaboravim
pozzz
« Poslednja izmena: 04. Nov 2008, 20:03:09 od s_ana_dra »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
h naravno nisam imala mira, i uzmem malo knjizicu, citala sam kod Imsiragica, i nadjem kada su valdari u pitanju, ako je vladar 7 kuce u 4, kaze da je to jako dobar znak za brak, jak porodican zivot, moguce da ce roditalje\i naci bracnog partnera.

Da, i meni je to logicnije. Vladar sedme otisao u cetvrtu koja simbolise dom. Znaci ulaskom u brak stvara se dom i porodica. To me nekako asocira na stabilnost. E sad, do ovog prethodnog objasnjenja se verovatno doslo logikom da ako je vladar kuce braka u kuci doma, onda nista od braka, ostaje se u porodicnom domu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
montegrina sad me totalno ubi u pojam Smiley posto je i meni vladar 7 u 4, ali kod mene je vladar 7 u ribama, mislim kombinacija g6, jer inace ribe kao tajna, pa je meni neptun u 4 u strelcu, a jupiter u 3 u skorpiji, mozda me ovaj jupiter spasi, hahaha

eh naravno nisam imala mira, i uzmem malo knjizicu, citala sam kod Imsiragica, i nadjem kada su valdari u pitanju, ako je vladar 7 kuce u 4, kaze da je to jako dobar znak za brak, jak porodican zivot, moguce da ce roditalje\i naci bracnog partnera. e sad ono sto je po Imsiragicu bitno kada se tumaci 7 polje je naravno vladar 7 kuce, kroz vladara se upravo vidi sta kroz brak dobijamo, vrhom 7 kuce je opisano ono sto zelimo. i kaze da je jako bitno da je vladar otisao u znak u kome je on jak, snazan za sebe, jer tada naravno i dobijamo ono sto zelimo, a jos ako je dobro aspektovan onda je vec sve stabilno.
eto malo sam izvukla iz knjizice, jer sam se i ja malo zainteresovala, a hvala bogu sve zaboravim
pozzz

Vladar sedme kuce ti je Neptun pa jos afliktovan...
Moja preporuka bi ti bila da se ne vodis samo emocijama jer te mogu odvesti u pogresnu stranu. Zbog njih mozes mnogo verovati svojim partnerima pa i uz postojecu maglu zanemariti stvarnost...   Ukratko, mogu te slagati, mozes ti njih ali najgore ako slazes sebe...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Da montegrina, i meni je to delovalo jako logicno, i nisam imala mira, morala sam pronaci nesto na tu temu, ipak mi je drago kad pronadjem i drugaciji pristup tumacenja, a nekako mislim da se Imsiragicu moze verovati, a i bar ne mora sve da bude crno, hehe Smiley))
Carobnjak puno hvala na tumacenje, ali ja sam jos uvek pocetnik, pa mi nije bas najjasnije sta znaci afliktovan, jer ako ja pogledam aspekte neptuna jedino imam kvadrat neptuna i merkura, ali je retrogradan, i u strelcu. hvala jos jendom
pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
Carobnjak puno hvala na tumacenje, ali ja sam jos uvek pocetnik, pa mi nije bas najjasnije sta znaci afliktovan, jer ako ja pogledam aspekte neptuna jedino imam kvadrat neptuna i merkura, ali je retrogradan, i u strelcu. hvala jos jendom
pozzz

Izvini ali ja uvek koristim astroloske pojmove u objasnjavanju, ucinilo mi se da se malo vise razumes...

Afliktovan znaci da planeta ima lose aspekte a sta spada u lose aspekte mozemo da pricamo na celoj jednoj temi...
Neptun kao vladar tvog sedmog ima i dobre i lose osobine u ovoj poziciji...

Ne mogu da otvorim tvoju kartu da ti kazem detaljnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 292
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
znam ja dosta toga, ali u neke pojmove nisam sigurna, za afliktovan sam i mislila da znaci ako ima puno losih aspekata neka planeta pa se kaze da je afliktovana, ali ja kad pogledam mog neptuna on ima sekkstil sa saturnom, trigon sa venerom, hajde i da navedem trigon sa AC, ali ima kvadrat sa merkurom i konjukciju sa mesecom
a karta mi se moguce izgubila, haha 28.08.1982. u bgd 04:45 ujutru,

hvala puno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
znam ja dosta toga, ali u neke pojmove nisam sigurna, za afliktovan sam i mislila da znaci ako ima puno losih aspekata neka planeta pa se kaze da je afliktovana, ali ja kad pogledam mog neptuna on ima sekkstil sa saturnom, trigon sa venerom, hajde i da navedem trigon sa AC, ali ima kvadrat sa merkurom i konjukciju sa mesecom
a karta mi se moguce izgubila, haha 28.08.1982. u bgd 04:45 ujutru,

hvala puno

Sekstil sa Saturnom i sekstil sa Plutonom su generacijski aspekti...  znaci oni su u drugom planu...

Konjukciju sa Mesecom, kvadrat sa Merkurom i trigon sa Venerom uzmi u obzir... 
« Poslednja izmena: 06. Nov 2008, 20:00:45 od * Charobnjak * »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 66
Zastava R Srpska- Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E66
probacu sama da izanaliziram ukratko moju varijantu za brak tj. na osnovu nekih prognoza koje sam radila na sajtovima za natalne horoskope.
Otprilike 2009 godina, druga polovina, sa starijom osobom 6 ilil 7 godina, mozzda je imala duzu vezu pre, uspesan ili uvazen u drustvu, mogucnost da je  crn, krupne oci, visok !
Koliko sam pogresila, ako ima ko da mi prokomentarise, natal je u indexu.

Da, i u natalu imam predispozicije za musko dete Smile
IP sačuvana
social share
"... i ništa neće dušu da zanjiše
nit u drhtaj može da svali
ko je ljubio taj ne ljubi više

izgorelog niko nezapali..." Sergej Jesenji[img][/img]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
probacu sama da izanaliziram ukratko moju varijantu za brak tj. na osnovu nekih prognoza koje sam radila na sajtovima za natalne horoskope.
Otprilike 2009 godina, druga polovina, sa starijom osobom 6 ilil 7 godina, mozzda je imala duzu vezu pre, uspesan ili uvazen u drustvu, mogucnost da je  crn, krupne oci, visok !
Koliko sam pogresila, ako ima ko da mi prokomentarise, natal je u indexu.

Da, i u natalu imam predispozicije za musko dete Smile

Ova godina je bila vrlo zanimljiva za ljubav. Nesto novo je moglo da krene. Da, u drugom delu 2009. godine moguc pocetak. To moze biti neko stariji ili jako zreo. Inteligentan covek, moguce neke inzenjerske ili menadzerske struke.  Mogao bi biti uspesan. Slika i prilika vaseg oca. Da je nsto viseg rasta to je moguce ali rekla bih da ne mora biti crn jer Mars u Lavu i Saturn u Devici pre mogu doneti smedjeg muskarca i mislim da je vecina zapravo bila smedja. Mars u Lavu ukazuje na muskarca koji moze imati krupniju plavu, jaku kosu i sl. tip Lava sto moze ukazivati na krupnije oci. Mogucnost inace puno dece kod Vas. Ako budu decaci  bice jakog senzibilitera emotivci ako su devojcice mogu biti snazne kao decaci.

astrolog Urania
         kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 12)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
jao, meni je vrh sedme u vodoliji - znaci razvod, lose za brak, a stvarno imam strah od braka, 6 god sam u vezi. pise da zavisi od urana i saturna, kod mene uran na vrhu 4 u skorp. a saturn u 2 u vagi, moze pomoc..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 76
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 00:32:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.