Moja 7 kuca je u ribama,Vladar sedme kuce su venera je u blizancima u 9.kuci dok Jupiter i neptun se nalaze u 9. u blizancima odnosno Neptun mi je u strelcu u 3.kuci.Sta znaci,ne razumem,ako moze da mi se razjasni.
:D Jos uvek ucim astrologiju pa mi nije jasno nesto: dc u Ovnu ,sto bi trebalo da da brz ulazak u brak, Saturn sto bi trebalo da znaci neke zrtve i istrajnosti vezane za brak |??? Mars kao valdar otisao u 9 kucu (Rak) u padu u konj, sa Venerom i Suncem - ??? U nastvku 7 kuce Bik i Mesec u Biku znaci egzaltiran - sto je predpostavljam dobro e sad ovaj Mesec znaci variranja u braku lose-dobro ali ne mora uvek da da dva braka,vezanost za partnera, emotivan pratner Molim za malu pomoc
7.kuća mi je u raku, vladar mesec je otišao u jarca u 12.kuću...
Mesec inkonj Venera Mesec kvadrat Uran Mesec konj asc Mesec sekstil mc
U 7.kući imam mars i merkur u raku[color=Black] u konjukciji na desc, njihovi aspekti su:
mars i merkur trigon neptun mars i merkur sekstil pluton mars i merkur opoz asc mars i merkur trigon mc Imam umetnutog lava u 7. jer mi 8. počinje u devici Inače venera mi je u blizancima u 5.kući u konj sa saturnom, trigon sa uranom i kvadrat sa plutonom ( 9 stepeni, ako se to uopšte računa ).Jupiter 12.kuća opoz sunce.Ovo je mislim dovoljno za analizu. Još da dodam smč mi je na asc 26 stepen u 1. kući Unapred zahvaljujem na bilo kakvom komentaru, kiss :wave:
[/color][/color][/color]
« Poslednja izmena: 20. Jul 2010, 23:54:26 od vancikus »
Meni kaže da je strelac na vrhu 7. kuće. Vladar sedme kuće je u 11. kući (jupiter). U 7.kući nema planeta osim severnog čvora. Može li mi iko reći šta to gog vraga znači?
Meni VII počinje na 6 Blizanaca, a završava se negde u Raku. Vladar Merkur je u X u Vagi i nema loše aspekte, a Mesec je u IX u Lavu i u slabom kvadratu je sa Neptunom iz XII i u trigonu sa Marsom iz I. Još se nisam udala. Volela bih da znam da li ću uopšte ući u brak.
hoce li meni neko da pogleda molim vas? rekli su mi da cu imati 2 braka i da ce mi partneri poginuti :( strasno :cry: rodjena sam 16. 11. 1991 u 09. 05 u skopje
Pozdrav svima :wave: Mene interesuje moj drugi brak, posto se prvi zavrsio. U vezi sam sa mladjim muskarcem, zivimo zajedno 3,5 godine i interesuje me da li ce se ta veza zavrsiti brakom? Moja natalna karta je u Indexu natalnih karti, a njegovi podaci su 26.04.1985. 11:55 Smederevo
Ja imam meseca na kraju 6 kuce, zalepljenog na dsc u skorpiji je kao i sedma kuca, u sedmoj imam sc u skorpiji i pluton u skorpiji. Od aspekata: mesec konj smc, mesec konj pluton, pluton konj smc, pluton sekstil mc i opozicija sa asc, isto tako i smc sektil mc i opozicija sa asc. Inace vladar 7 u 7. Sta mislite o ovome?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.