Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:24:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokajanje  (Pročitano 74609 puta)
Ucesnik diskusija

Ono sto zelis da cine tebi, ucini to drugima.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 3310 sa buvljaka
Oce neko mi odgovori. .jel ce biti ovaj smak vseta 2013 il nece?   Smile   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Smak sveta neće, provereno 100%, nemoj da brineš.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 3310 sa buvljaka
Smak sveta neće, provereno 100%, nemoj da brineš.

pa kako prica onda da oce?   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

live and let live...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.22
Citat
Osim mog brata , ne znam koliko ih znam i da li ih znam.
Tvoj brat je spoznao da laze i sebe i druge i sada govori samo istinu sebi i drugima ?

Nisi me razumeo u vezi brata. Ni priblizno nije tip propovednika, a jos manje zagovornik reinkarnacija, bogova, religija i sl. Naprotiv, jedan od retko racionalnih likova, sa nogama cvrsto na zemlji, bistrog i preciznog uma i bez bajkovitih stavova i uverenja. Siba po lakoumnim stavivima...

A sto se tice objasnjenja sta je covek i zivot coveka, kako nastaje i nestaje, rado bih cula tvoje objasnjenje. (Osim ako se ne odnosi iskljucivo na nastavu biologije iz kog ono razreda osnove skole, tj. na opste poznata mesta).

« Poslednja izmena: 19. Sep 2011, 22:49:08 od isidora_dora »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ne veruj svemu što čuješ. Većina priča nije ništa do brdo poluinformacija istrgnutih iz koneksta udenutih u gomilu pretpostavki i vešto ubačenih laži koje donose publicitet i prodaju knjige.

Sa druge strane, i ako smaka sveta neće biti, ne znači da će nam biti dosadno. Zakuvalo se na ekonomskom i političkom planu, planeta je podivljala, mnoge prirodne nepogode i katastrofe u zadnjih 2-3 godine nose epitet najvećih u 50+ godina, očekuje nas pojačana aktivnost na Suncu (i ako je to redovna pojava svakih 11 godina u NASI očekuju da će ovaj vrhunac biti najjači u zadnjih 200 godina), i na nebu se beleže svakakve aktivnosti (čujem  danas da je bilo neke akcije iznad Fruške Gore, koju te zabeležila radio televizija vojvodine).
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Ispravka nije RTV snimila objekat već građaninin koji je snimke ponudio na ekspertizu, a ovi su to samo emitovali.

Kucam sa telefona, ne mogu da editujem, zato novi post.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 3310 sa buvljaka
Znam, cuo sam. .neki nlo. A l cek. . da se vratimo na temu. .spokretac ove teme je govorio o smaku sveta 2013, kaze definitivno. .a mnogi kazu da je to lupetanje. .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
Browser
Nokia 070
mob
Samsung 
Pokretač teme je nekoliko puta menjao datum čini mi se da je zadnji aktuelni bio 4.4.2014.
2013. po njemu, u Nišu će biti ustoličin lažni mesija, antihrist, ko je niko drugi do unuk engleske kraljice.
Dotični je dalje tvrdio da je on pravi mesija, brat blizanac Isusa Hrista, najavio je čuda i milijardu sledbenika do kraja prošle godine i kataklizmička dešavanja počev od ovog leta.
Na osnovu toga šta je slobadidi do sada pogodio, predvideo i pričao, zaključi sam koliko je on pouzdan izvor informacija.
IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia Luvmya 520
Nisi me razumeo u vezi brata. Ni priblizno nije tip propovednika, a jos manje zagovornik reinkarnacija, bogova, religija i sl. Naprotiv, jedan od retko racionalnih likova, sa nogama cvrsto na zemlji, bistrog i preciznog uma i bez bajkovitih stavova i uverenja. Siba po lakoumnim stavivima...
Fascinantno, ja takvu osobu jos nisam imao priliku da upoznam i voleo bih da cujem i vidim da je neko takav.
Citat
A sto se tice objasnjenja sta je covek i zivot coveka, kako nastaje i nestaje, rado bih cula tvoje objasnjenje. (Osim ako se ne odnosi iskljucivo na nastavu biologije iz kog ono razreda osnove skole, tj. na opste poznata mesta).
Fizicki aspekt coveka ( koji ne cini coveka - covekom ) njegovo nastajanje i nestajanje su objasnjeni u biologiji i medicini. U vlasnistvu tog fizickog sistema je duhovni ( nematerijalni ) aspekt coveka koji svakoga od
nas cini onim sto jesmo.
Nastajanje i nestajanje duha je uslovljeno fizickim aspektom, sve je u krvnoj liniji, ona odredjuje sve.
Duh ima samo dve forme istinu i neistinu, covek moze da govori ili istinu ili neistinu, treceg nema.
Zato je i ekstremno hrabra tvrdnja da tvoj brat govori samo istinu.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 104
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Nokia 3310 sa buvljaka
Pokretač teme je nekoliko puta menjao datum čini mi se da je zadnji aktuelni bio 4.4.2014.
2013. po njemu, u Nišu će biti ustoličin lažni mesija, antihrist, ko je niko drugi do unuk engleske kraljice.
Dotični je dalje tvrdio da je on pravi mesija, brat blizanac Isusa Hrista, najavio je čuda i milijardu sledbenika do kraja prošle godine i kataklizmička dešavanja počev od ovog leta.
Na osnovu toga šta je slobadidi do sada pogodio, predvideo i pričao, zaključi sam koliko je on pouzdan izvor informacija.

U nisu? Sta ce tamo unuk engleske kraljice?   Smile  To onaj ridjokosi unuk Hari? Joj, kakav mesija on, smesan je Smile  A u vezi tih kataklizmi, pa gde su? Khm . .Izgleda da niko nema pojma sta ce biti i te 2012 i 13,14,15 itd. Preostaje da verujemo vestima sta nam kazu (ako kazu). 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 21:24:30
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.