Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:21:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pokajanje  (Pročitano 74382 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Nedelju dana nisam posetio Burek Forum , vratim se a ti na istom mestu .
Nemoj zameriti ako mi nije jasno sta si ovim hteo da kazes ?
Tvoj neopevani znacaj ili da ja ne bi smeo da budem tu gde jesam ?

"Ja se vratim !!! "
Da li ti shvatas da si ti niko i nista ? Covek koji umira kao i svako drugo zivo bice.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Nedelju dana nisam posetio Burek Forum , vratim se a ti na istom mestu .
Nemoj zameriti ako mi nije jasno sta si ovim hteo da kazes ?
Tvoj neopevani znacaj ili da ja ne bi smeo da budem tu gde jesam ?

"Ja se vratim !!! "
Da li ti shvatas da si ti niko i nista ? Covek koji umira kao i svako drugo zivo bice.

Ne zameram ti sto ne razumes mada mislim da je bilo jasno ,
ali cela poenta je bila da nisi imao puno feed back od drugih clanova ,
i to je sve sto sam zeleo da kazem sa tom recenicom .

Covek se ne definise po tome dali je smrtan i koliko dugo ce ziveti ,
vec je definisan po svojim akcijama,svom radu i svom uspehu u ovom svetu u kom trenutno zivi,
Sto se tice mog shvatanja o tome ko sam i sta sam ,ono mi je vrlo dobro poznato
 jos od ranih godina samo-otkrica . A o tome kakva je moja uloga na ovoj planeti ,
to ostavi onima kojima moj zivot nesto znaci i cije sam zivote nekako dotakao da li svojim radom ,
svojim prijateljstvom i svojom ljubavlju ili sam ih odgurnuo svojim besom i okrutnuscu
to ostavi za one kojima sam oduzeo zivot i za one kojima sam dao zivot .
Ja sa njima ostavljam svoj "energetski potpis "na ovoj planeti ,a sto se tice smrti ...
Za mene je smrt samo nova avantura .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ne zameram ti sto ne razumes mada mislim da je bilo jasno ,
ali cela poenta je bila da nisi imao puno feed back od drugih clanova ,
i to je sve sto sam zeleo da kazem sa tom recenicom .
To je zato sto ne ocekujem feed back od clanova foruma, kao sto ti to zamisljas.
Ti i dalje ne shvatas da sve sto sam rekao nije to sto ti mislis i da time ja nisam to cime ti zelis da me predstavis.
Citat
Covek se ne definise po tome dali je smrtan i koliko dugo ce ziveti ,
vec je definisan po svojim akcijama,svom radu i svom uspehu u ovom svetu u kom trenutno zivi,
Sto se tice mog shvatanja o tome ko sam i sta sam ,ono mi je vrlo dobro poznato
 jos od ranih godina samo-otkrica . A o tome kakva je moja uloga na ovoj planeti ,
to ostavi onima kojima moj zivot nesto znaci i cije sam zivote nekako dotakao da li svojim radom ,
svojim prijateljstvom i svojom ljubavlju ili sam ih odgurnuo svojim besom i okrutnuscu
to ostavi za one kojima sam oduzeo zivot i za one kojima sam dao zivot .
Ja sa njima ostavljam svoj "energetski potpis "na ovoj planeti ,a sto se tice smrti ...
Za mene je smrt samo nova avantura .
Nisam ni rekao da se smrcu covek definise, nego da je svaki koji je predodredjen za smrt isti.
Subjektivna misljenja o znacaju nekih ljudi takodje nestaju smrcu tih koji su imali ta subjektivna misljenja.
Ne postoji zakon koji odredjuje znacaj nekog coveka.
Ti ne razumes sta ti govorim zato sto je tvoje shvatanje utemeljeno na tvom misljenju, ti prihvatas ono sto se tebi dopada, ti ne gledas sa stanovista celokupnog covecanstva nego odredjenog broja ljudi.
Tebi nije jasno da zivot i smrt ne zavise od religioznih ili naucnih prica, da ljudima nije potrebna religija ili nauka da bi ziveli. Ti sa podsmehom gledas na svaku osobu koja nema fakultetsku diplomu, posto za tebe covek bez fakultetske diplome nije dostojan zivota.
Ti ne gledas na sebe globalno, racionalno nego si svoju vrednost pronasao u emocijama svojih bliznjih.
Za zakon univerzuma smrt je prestanak postojanja, a ne "avantura".
Ti i dalje ne shvatas da su prestali da postoje svi koji su mislili da imaju nakakav znacaj.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 

Opet ti o sebi , Ja Ja Ja ,zezam se...

citiram te
"To je zato sto ne ocekujem feed back od clanova foruma, kao sto ti to zamisljas"
zavrsen citat
Ne radi se uopste o tebi i tome sta ti ocekujes ,
radi se o tome da tvoje reci, tvoja akcija nije imala bas neku reakciju,

Citiram te
"Ti i dalje ne shvatas da sve sto sam rekao nije to sto ti mislis i da time ja nisam to cime ti zelis da me predstavis."
zavrsen citat
Ja tebe ne zelim nikako da predstavljam ,
a ako ne shvatam nesto Ja cu lepo da te pitam a ti imas rec pa objasni i obrazlozi.

Citiram te
"Nisam ni rekao da se smrcu covek definise, nego da je svaki koji je predodredjen za smrt isti,"
Zavrsen citat
Niko nije ni rekao da si rekao mali egoisto ,

Tvoja izjava citiram
"da je svaki covek koji je predodredjen za smrt isti "
zavrsen citat
Ovo je prilicno jasan primer sa kojim pokusavas da nametnes svoje misljenje i zelis da sugeriras da postoji neko ko nije preodredjen za smrt a drugo pokusavas da izjednacis sve ljude sa cinom smrti kao grupom u kojoj su konacno svi isti.
Dakle prvo kompletno zanemarujes dostignuca tih ljudi a drugo ta ti grupa konacno daje mogucnost pripadnosti
ako ne u zivotu onda bar u smrti  ,drugim recima pokusavas da dignes svoju vrednost tako sto ces spustiti njihovu .

Zasto ?

citiram te
"Subjektivna misljenja o znacaju nekih ljudi takodje nestaju smrcu tih koji su imali ta subjektivna misljenja."
zavrsen citat
Nema nista Subjektivno u mom misljenju o znacaju zivota Rembranta,Matisa ,Cajkovskog ,Tolstoja ,MikelAndjela ,
Oni su ljudi ostavili rad na osnovu koga je ocenjen njihov znacaj u istoriji sveta .
U taj rad su ulozili deo svoje zivotne energije i sve dok postoji ljudska civilizacija i covek i secanje postojace i oni.
Ja mogu samo da doprinesem tom secanju dok sam ziv ali moja smrt nece da promeni njihov znacaj.

citiram te
"Ne postoji zakon koji odredjuje znacaj nekog coveka."
zavrsen citat
Ovo je moje misljenje ne moras da se slozis sa njim,
Postoji puno zakona i svaka postojeca organizacija ima svoju sopstvenu strukturu i lanac komande ,
nismo amebe ,svi zakoni koji odredjuju znacaj nekog coveka se svode na jedan jedini osnovni princip
a to je zakon vise vrednosti i  on se deli na dve grupe ,
Jedna je visa vrednost prema postignucima a druga je visa vrednost prema emocijama ,
Primera radi;
Vojnik vredi manje od Generala ali General vredi manje od Doktora koji ima formulu vaznog leka koja moze spasiti 100 mladih ljudi . Na drugoj strani u avionu je ostalo samo dva padobrana kome ces dati ?
Na jednoj strani imas Doktora i zivote 100 ljudi koji mogu da obnove ljudsku civilizaciju ali na drugoj imas svoju cerku koja ti znaci sve ,kako napraviti pravi izbor ?

Prosto , Daj padobran prvo tvojoj cerkici a drugi doktoru ,jednostavno i ako su na kompletno suprotnom kraju spektruma ti si ih stavio u ravnotezu i svojim samozrtvovanjem stvorio si ekvilibrijum.
Ne postoji moralno veceg humanitarnog dela od licnog zrtvovanja za nekog koga volis ,za visi cilj ,za prijatelja ili ideju ili covecanstvo.
Iz tog razloga smatram da je zakon koji odredjuje znacaj nekog coveka njegova spremnost da se zrtvuje za visi cilj . Vrednost koja odredjuje znacaj viseg cilja je poput nevidljive konstante .
Dakle ne postoji neki pocetak ili plafon koji ce ti pomoci u odluci .
Ti imas jedan zivot i ti sam odredjujes njegovu vrednost ali ne velicinom vec spremnoscu.

Citiram te
"Ti ne razumes sta ti govorim zato sto je tvoje shvatanje utemeljeno na tvom misljenju,
ti prihvatas ono sto se tebi dopada "
Zavrsen citat
Pa ne mozes ti da pravis osnovne greske i da kritikujes bez obrazlozenja zasto .
Ja ne mogu a da ne prihvatim neciji solidan stav ne zbog dopadanja vec zbog cvrstog temelja.

citiram te
"ti ne gledas sa stanovista celokupnog covecanstva nego odredjenog broja ljudi."
zavrsen citat
Nisi fer ,objasnio sam nekoliko puta novu definiciju onoga sto Ja zovem Bogom koja objedinjuje ne samo celo covecanstvo sa svim religijama i filozofijama na nasoj planeti ,vec ceo univerzum i to sam objasnio sa osnovnom fizikom i sa vec dokazanim dobro poznatim stvarima koje ne moze da ospori niko.Ne samo to, vec sam objasnio teoriju nelokalnosti elemenata ,definiciju desete dimenzije koja je most izmedju fizike i metafizike ,izmedju materjalnog i energetskog i plus svega toga u ovoj definiciji ostavio sam otvorenu mogucnost postojanja
svih teorija ukljucujuci cak i stvari o kojima si ti pricao,Od pocetka sam objasnio da je evolucija ovog Univerzuma konstantan proces promene i usavrsavanja i perfekcije.

Citiram
Tebi nije jasno da zivot i smrt ne zavise od religioznih ili naucnih prica, da ljudima nije potrebna religija ili nauka da bi ziveli.
Zavrsen citat
Naravno ,meni je to sasvim jasno i znam broj ljudi koji zive sasvim srecno bez religije i "nauke",mada sve sto koristimo danas u svakodnevnom zivotu jeste u nekoj formi produkt nauke ali razumem na sta ciljas.

Citiram
"Ti sa podsmehom gledas na svaku osobu koja nema fakultetsku diplomu, posto za tebe covek bez fakultetske diplome nije dostojan zivota."
Zavrsen citat
To Nije tacno ,diploma je samo dokaz tvoje spremnosti da naucis odredjeni obim novih stvari ,
ti pravis neke osnovne sitne greske koje ja ne pominjem uopste a neke stvari uopste ne razumes ,
Ja ne mogu da verujem da bilo ko je prosao skolski sistem bivse Yugoslavije moze praviti takve greske,
To kazem jer mislim da smo slicnih godina,gde se blizi polovina veka ,dakle dobro znam nivo tadasnjeg pred-ratnog standarda.

Citiram te
Ti ne gledas na sebe globalno, racionalno nego si svoju vrednost pronasao u emocijama svojih bliznjih.
Zavrsen citat
Ne vidim ,ustvari ne gledam to tako ali predpostavljam ima delimicno istine.. otac si razumes ,
Kao i mnogi drugi ljudi ...
Osecao bih se kao slobodan gradjanin planete zemlje samo da su mi minus bankovni racuni .
Inace zivim sasvim obican zivot ,otac sam poput tebe ,radim od 11-19 h ,recikliram staklo ,plastiku i papir ,
Vozim ekonomican auto VW  da bih smanjio karbonski otisak ,usvojio sam madzora sa ulice ,eto jednom nedeljno cela porodica se skupi kod keve za rucak, evo sutra ce biti sveti Nikola ,ali svi smo vrlo nezavisni jedno od drugog i svako ima svoju kucu i svoj mir ,niko nikog ne optrecuje .
Pusim travu ,pijem JD .Uzivam u igri sa Decom ,brinem kakav im svet ostavljamo i tako to ,
a po neki put napravim sranje internacionalnih razmera .

citiram te
Za zakon univerzuma smrt je prestanak postojanja, a ne "avantura".
Ti i dalje ne shvatas da su prestali da postoje svi koji su mislili da imaju nakakav znacaj.
Zavrsen citat

Ali mi to Neznamo ,To jednostavno Niko Nezna ,

Mozda postoje zakoni koji okrecu tocak uvek napred,
i nemoguce je videti svet iza sebe ,

Samo se jedan navodno vratio sa te putanje pa ti veruj ili ne , 

Ti kazes da je smrt prestanak postojanja ,
Onaj drugi ocekuje reinkarnaciju
Onaj treci pakao i raj .
Onaj cetvrti veruje da ce ostati na zemlji ali u drugoj formi .
Onaj peti veruje da ce stati ispred Odina
A tamo neko veruje da ce se suociti sa Yahveom
A Ja verujem da me ocekuje avantura

U svakom slucaju ,definicija desete dimenzije dozvoljava sve ove mogucnosti  bez ikakvih problema ,
Drugim recima ima mesta za sve
bez obzira da li svako ima pojedinacnu filozofiju ,nauku i religiju .
Definicija desete dimenzije brani i objedinjuje sve ,ukljucujuci postojanje svih formi entiteta i bogova
jer svi smo mi deo jedne celine .
« Poslednja izmena: 18. Dec 2011, 20:42:17 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ne radi se uopste o tebi i tome sta ti ocekujes ,
radi se o tome da tvoje reci, tvoja akcija nije imala bas neku reakciju,
Zbog cega reakcija na necije reci predstavlja nesto, zbog cega bilo kakvo ocekivanje bilo cega ?
Tvoje naucnofantasticne bajke su magnet za reakciju zdravog razuma.
Citat
Ja tebe ne zelim nikako da predstavljam ,
a ako ne shvatam nesto Ja cu lepo da te pitam a ti imas rec pa objasni i obrazlozi.
Koristio si skoro sve moguce aspekte mog zivota za pljuvanje moje licnosti, od mog zivota uopste, preko mog obrazovanja, mog socijalnog zivota, mojih interesovanja .....
a sve u nedostatku racionalnog argumenta protiv onoga sto sam rekao.
Citat
Niko nije ni rekao da si rekao mali egoisto ,
Ovo je prilicno jasan primer sa kojim pokusavas da nametnes svoje misljenje i zelis da sugeriras da postoji neko ko nije preodredjen za smrt a drugo pokusavas da izjednacis sve ljude sa cinom smrti kao grupom u kojoj su konacno svi isti.
 Dakle prvo kompletno zanemarujes dostignuca tih ljudi a drugo ta ti grupa konacno daje mogucnost pripadnosti
ako ne u zivotu onda bar u smrti  ,drugim recima pokusavas da dignes svoju vrednost tako sto ces spustiti njihovu .
Zasto ?
Potpune neistine. Nikada nisam rekao da je neko "predodredjen za vecnost", rekao sam da to pise u bibliji.
Nije moje misljenje da ljudi bez obzira na svoja subjektivna misljenja o sebi zavrsavaju u grobu kao i svi drugi, nego stvarnost koju ti ne priznajes nego sebe izdizes iznad drugih ljudi.
"dostignuca ljudi" su subjektivno misljenje i nikada nicime nisam govorio o svom znacaju.
Vec mi je pomalo muka od tvog laganja o meni.
Citat
Nema nista Subjektivno u mom misljenju o znacaju zivota Rembranta,Matisa ,Cajkovskog ,Tolstoja ,MikelAndjela ,
Oni su ljudi ostavili rad na osnovu koga je ocenjen njihov znacaj u istoriji sveta .
U taj rad su ulozili deo svoje zivotne energije i sve dok postoji ljudska civilizacija i covek i secanje postojace i oni.
Ja mogu samo da doprinesem tom secanju dok sam ziv ali moja smrt nece da promeni njihov znacaj.
Naravno da ima posto ( recimo ) za ljude u Africi ti navedeni likovi nemaju nikakav znacaj.
Ti drugima nameces svoj znacaj i znacaj onih koji za tebe imaju neki znacaj.
Citat
Ovo je moje misljenje ne moras da se slozis sa njim,
Postoji puno zakona i svaka postojeca organizacija ima svoju sopstvenu strukturu i lanac komande ,
nismo amebe ,svi zakoni koji odredjuju znacaj nekog coveka se svode na jedan jedini osnovni princip
a to je zakon vise vrednosti i  on se deli na dve grupe ,
Jedna je visa vrednost prema postignucima a druga je visa vrednost prema emocijama ,
Primera radi;
Vojnik vredi manje od Generala ali General vredi manje od Doktora koji ima formulu vaznog leka koja moze spasiti 100 mladih ljudi . Na drugoj strani u avionu je ostalo samo dva padobrana kome ces dati ?
Na jednoj strani imas Doktora i zivote 100 ljudi koji mogu da obnove ljudsku civilizaciju ali na drugoj imas svoju cerku koja ti znaci sve ,kako napraviti pravi izbor ?

Prosto , Daj padobran prvo tvojoj cerkici a drugi doktoru ,jednostavno i ako su na kompletno suprotnom kraju spektruma ti si ih stavio u ravnotezu i svojim samozrtvovanjem stvorio si ekvilibrijum.
Ne postoji moralno veceg humanitarnog dela od licnog zrtvovanja za nekog koga volis ,za visi cilj ,za prijatelja ili ideju ili covecanstvo.
Iz tog razloga smatram da je zakon koji odredjuje znacaj nekog coveka njegova spremnost da se zrtvuje za visi cilj . Vrednost koja odredjuje znacaj viseg cilja je poput nevidljive konstante .
Dakle ne postoji neki pocetak ili plafon koji ce ti pomoci u odluci .
Ti imas jedan zivot i ti sam odredjujes njegovu vrednost ali ne velicinom vec spremnoscu.
Kao sto rekoh ne postoji zakon koji odredjuje znacaj ljudi i tvoji nelogicni primeri to nece promeniti.
Citat
Pa ne mozes ti da pravis osnovne greske i da kritikujes bez obrazlozenja zasto .
Ja ne mogu a da ne prihvatim neciji solidan stav ne zbog dopadanja vec zbog cvrstog temelja.
Niko ne pravi nikakve "greske". "greska" je subjektivno misljenje. Ne kritikujem nikoga, obrazlozeno objasnjavam nemogucnost koriscenja misljenja kao tvrdnji/dokaza za bilo sta.
Jel' od tebe neko trazi da ti nesto prihvatis ?!? ( znam da ja to od tebe ne trazim )
Citat
Nisi fer ,objasnio sam nekoliko puta novu definiciju onoga sto Ja zovem Bogom koja objedinjuje ne samo celo covecanstvo sa svim religijama i filozofijama na nasoj planeti ,vec ceo univerzum i to sam objasnio sa osnovnom fizikom i sa vec dokazanim dobro poznatim stvarima koje ne moze da ospori niko.Ne samo to, vec sam objasnio teoriju nelokalnosti elemenata ,definiciju desete dimenzije koja je most izmedju fizike i metafizike ,izmedju materjalnog i energetskog i plus svega toga u ovoj definiciji ostavio sam otvorenu mogucnost postojanja
svih teorija ukljucujuci cak i stvari o kojima si ti pricao,Od pocetka sam objasnio da je evolucija ovog Univerzuma konstantan proces promene i usavrsavanja i perfekcije.
Bas kao sto su jevreji izmislili da je mrtvi Mesija - "gospod bog", tako si i ti izmislio "novu definiciju" koja za tvoju imaginaciju predstavlja "boga".
Teorije koje si ti prihvatio su tvoja stvar, a ne stvar covecanstva.
Citat

Naravno ,meni je to sasvim jasno i znam broj ljudi koji zive sasvim srecno bez religije i "nauke",mada sve sto koristimo danas u svakodnevnom zivotu jeste u nekoj formi produkt nauke ali razumem na sta ciljas.
Nije to tebi ni blizu jasnog, posto je tvoje misljenje da je za ljude koji nemaju fakultetsku diplomu bolje bilo da se nisu ni rodili. Oni koji svoja usta ne ispiraju za bozonima, kvarkovima, "bozijim cesticama", "crnim rupama" bi sebi ucinili najvecu mogucu uslugu kada bi izvrsili samoubistvo.
Citat
To Nije tacno ,diploma je samo dokaz tvoje spremnosti da naucis odredjeni obim novih stvari ,
ti pravis neke osnovne sitne greske koje ja ne pominjem uopste a neke stvari uopste ne razumes ,
Ja ne mogu da verujem da bilo ko je prosao skolski sistem bivse Yugoslavije moze praviti takve greske,
To kazem jer mislim da smo slicnih godina,gde se blizi polovina veka ,dakle dobro znam nivo tadasnjeg pred-ratnog standarda.
Ne pravim nikakve greske, i tvoju nemogucnost da "moje greske" argumentovano objasnis ti pokrivas otrcanim frazama "ti nemas fakultet, nisi nista objavio..... "
Ti u jednom pasusu porices da pridajes znacaj diplomi i ukazujes na "znacaj skolskog sistema" bivse YU.
Boli koliko su tvoje izjave pateticne.
Citat
Ne vidim ,ustvari ne gledam to tako ali predpostavljam ima delimicno istine.. otac si razumes ,
Kao i mnogi drugi ljudi ...
Osecao bih se kao slobodan gradjanin planete zemlje samo da su mi minus bankovni racuni .
Inace zivim sasvim obican zivot ,otac sam poput tebe ,radim od 11-19 h ,recikliram staklo ,plastiku i papir ,
Vozim ekonomican auto VW  da bih smanjio karbonski otisak ,usvojio sam madzora sa ulice ,eto jednom nedeljno cela porodica se skupi kod keve za rucak, evo sutra ce biti sveti Nikola ,ali svi smo vrlo nezavisni jedno od drugog i svako ima svoju kucu i svoj mir ,niko nikog ne optrecuje .
Pusim travu ,pijem JD .Uzivam u igri sa Decom ,brinem kakav im svet ostavljamo i tako to ,
a po neki put napravim sranje internacionalnih razmera .
Kao sto rekoh, znam da nemam nikakav znacaj za sebe u odnosu na druge, da li imam znacaj za druge u odnosu na mene nije na meni da o tome ispiram usta.
Nisam u zivotu ( iz bilo kog dela sveta ) upoznao osobu ( koja konzumira marihuanu ) koja ima stav kao ti.
a upoznao sam puuuuuuuuuuuuno njih.
Citat
Ali mi to Neznamo ,To jednostavno Niko Nezna ,
Mozda postoje zakoni koji okrecu tocak uvek napred,
i nemoguce je videti svet iza sebe ,
Naravno da znamo da je znanje proizvod zivog coveka i kako ono funkcionise i da prestanak funkcionisanja coveka ( smrt ) predstavlja kraj tog znanja.
Citat
Samo se jedan navodno vratio sa te putanje pa ti veruj ili ne , 
Ko se "vratio", sa kakve "putanje" ?!?
Citat
Ti kazes da je smrt prestanak postojanja ,
Onaj drugi ocekuje reinkarnaciju
Onaj treci pakao i raj .
Onaj cetvrti veruje da ce ostati na zemlji ali u drugoj formi .
Onaj peti veruje da ce stati ispred Odina
A tamo neko veruje da ce se suociti sa Yahveom
A Ja verujem da me ocekuje avantura
Ne kazem to ja, nije to moje autorsko pravo, to svakom zdravom razumu govori svest ( definisanje onoga sto postoji ). Sve sto se "ocekuje" a nije u skladu sa zdravim razumom o coveku je iluzija, bez obzira na broj ljudi koji u tu iluziju veruju. Tako da i tvoje ocekivanje da ces ti postojati nakon smrti jeste iluzija.
Citat
U svakom slucaju ,definicija desete dimenzije dozvoljava sve ove mogucnosti  bez ikakvih problema ,
Drugim recima ima mesta za sve
bez obzira da li svako ima pojedinacnu filozofiju ,nauku i religiju .
Definicija desete dimenzije brani i objedinjuje sve ,ukljucujuci postojanje svih formi entiteta i bogova
jer svi smo mi deo jedne celine .
Postoji samo jedna dimenzija, ziv covek, cije fantazije o drugim "dimenzijama" nisu deo stvarnosti.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Hteo bih da ti kazem da te ne osecam uopste covece i da ti kazem odjebi eyepheelYu ,
Toliko si dosadan ,o kakvoj tvojoj licnosti picas ,Pa Ti nisi zdravog razuma ,
Ti Mozes da racionalizujes sve komentare drugih ljudi i dajes svoje misljenje ,
ali tvoji komentari su takve zatucane gluposti , ni jedna osoba ne moze da razmislja tako prosto uprosteno,
nesposoban si ti pokajanja.
Ali vise niko ne mari za stvari koje odvaljujes jer je postalo jasno da si shit kao karakter i kao osoba ,
i tesko da ima jedne osobe sa kojom si imao konverzaciju a da je nisi uvredio .
a ovamo stalno kukas kako si ti povredjen .
Ne postujes sagovornika i zbog toga trebas biti popljuvan jer ne zasluzujes nista vise od toga .
Kao Sagovorniku pruzio sam ti ruku prijateljstva nekoliko puta ali je nisi ni prepoznao ni prihvatio ,
Iz tog razloga ne zelim vise ni da pokusavam da budem tvoj prijatelj ,
jer nije vise ostalo nikakvog postovanja prema tebi .
Tvoji dosadni komentari su prazni i depresivni i nemaju poente ,kako samo mozes da trpis sam sebe .
Ti nemas ni maste ni vizije , ljudi kao ti uopste ne ucestvuju u gradnji ovog sveta ,mentalno ili fizicki .

Iz tog razloga Zbogom zauvek

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 8.0
mob
Nokia Luvmya 520
Hteo bih da ti kazem da te ne osecam uopste covece i da ti kazem odjebi eyepheelYu ,
Toliko si dosadan ,o kakvoj tvojoj licnosti picas ,Pa Ti nisi zdravog razuma ,
Ti Mozes da racionalizujes sve komentare drugih ljudi i dajes svoje misljenje ,
ali tvoji komentari su takve zatucane gluposti , ni jedna osoba ne moze da razmislja tako prosto uprosteno,
 nesposoban si ti pokajanja.
Ali vise niko ne mari za stvari koje odvaljujes jer je postalo jasno da si shit kao karakter i kao osoba ,
i tesko da ima jedne osobe sa kojom si imao konverzaciju a da je nisi uvredio .
a ovamo stalno kukas kako si ti povredjen .
Ne postujes sagovornika i zbog toga trebas biti popljuvan jer ne zasluzujes nista vise od toga .
Kao Sagovorniku pruzio sam ti ruku prijateljstva nekoliko puta ali je nisi ni prepoznao ni prihvatio ,
Iz tog razloga ne zelim vise ni da pokusavam da budem tvoj prijatelj ,
jer nije vise ostalo nikakvog postovanja prema tebi .
Tvoji dosadni komentari su prazni i depresivni i nemaju poente ,kako samo mozes da trpis sam sebe .
Ti nemas ni maste ni vizije , ljudi kao ti uopste ne ucestvuju u gradnji ovog sveta ,mentalno ili fizicki .
Opet ponestalo vutre ?
Citat
Iz tog razloga Zbogom zauvek
Ovo je deja vu, al' ajde, ne ponovilo se.
« Poslednja izmena: 26. Dec 2011, 17:14:11 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

live and let live...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Zelim EyepfeelYu-u da pozelim Srecnu Novu godinu! Mene on u polemikama nije uvredio, niti se nedolicno obratio, iako njegov govor tj. pisana rec : ) ume da bude ostar/a, “nemilosrdan/na” pred onim sto smatra zabludama i da pretenduje na neprikosnovenost... I upravo njegov postupak “seciranja” izaziva raznorazne reakcije… On bi rekao nesto u sledecem stilu: da to nema veze sa njim i da je ono sto on govori istina koju zna svako ko je racionalan i nezamagljen emotivno obojenim mislima i da nista od onoga sto on kaze nije njegovo autorstvo… : )) 

Elem, EyepheelYU, Srecna ti Nova godina i zelim da ti kazem da je krajem 2011. godine bilo zabavno komunicirati sa tobom, nekada i zahtevno, a i naporno (uvek novi argumenti i protivargumenti) i da mi je tvoj nacin polemisanja i pored toga postao drag i duhovit. Duhovit u stilu Monti Paython-a, premda sam se pozivanjem na Alexovo vracanje temi, manje-vise elegantno izvukla iz istog i tako nehotice doprinela tvom i Alexovom prepucavanju do tacke kljucanjanja. Doduse vidim da se i na drugim temama zestoko kacite… jbg…

Stoga, zelim vam manje (pre)ostrih reci!

Srecna Nova godina i ostali praznici i dani i drugim ucesnicima diskusija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
Zelim EyepfeelYu-u da pozelim Srecnu Novu godinu! Mene on u polemikama nije uvredio, niti se nedolicno obratio, iako njegov govor tj. pisana rec : ) ume da bude ostar/a, “nemilosrdan/na” pred onim sto smatra zabludama i da pretenduje na neprikosnovenost... I upravo njegov postupak “seciranja” izaziva raznorazne reakcije… On bi rekao nesto u sledecem stilu: da to nema veze sa njim i da je ono sto on govori istina koju zna svako ko je racionalan i nezamagljen emotivno obojenim mislima i da nista od onoga sto on kaze nije njegovo autorstvo… : ))
Hvala Dora, i ja tebi zelim da u Novoj Godini imas sto vise pozitivnih osecaja !
Zdrav razum zna ( a ne "smatra" ) da je zabluda svaka tvrdnja o postojanju necega/nekoga za cega nema dokaza postojanja. Ne postoji dokaz neprikosnovenosti ne pretendujem nista.
Seciranje je dovelo covecanstvo tu gde se nalazi, tako da mi nije jasno sta je lose u pokusaju da se nejasno razjasni. Takodje ne mogu da budem autor reci koje predstavljaju istinu koja je recena pre nego sto sam se ja pojavio.
Citat
Elem, EyepheelYU, Srecna ti Nova godina i zelim da ti kazem da je krajem 2011. godine bilo zabavno komunicirati sa tobom, nekada i zahtevno, a i naporno (uvek novi argumenti i protivargumenti) i da mi je tvoj nacin polemisanja i pored toga postao drag i duhovit. Duhovit u stilu Monti Paython-a, premda sam se pozivanjem na Alexovo vracanje temi, manje-vise elegantno izvukla iz istog i tako nehotice doprinela tvom i Alexovom prepucavanju do tacke kljucanjanja. Doduse vidim da se i na drugim temama zestoko kacite… jbg…

Stoga, zelim vam manje (pre)ostrih reci!

Srecna Nova godina i ostali praznici i dani i drugim ucesnicima diskusija!

Kao sto rekoh najvaznije je da imas pozitivan osecaj, pa makar to bio rezultat shvatanja ili neshvatanja onoga sto sam rekao.
Alex je fundamentalista ( начин мишљења у коме се одређена начела сматрају за суштинске истине које, без обзира на њихову садржину имају непроменљив и неприкосновен ауторитет. ) i fanatik
( емоција коју обележава занесеност, заслепљеност, интензивна посвећеност неким вредностима, уз спремност за њихову безусловну одбрану или на ширењу тих вредности или идеја како на особе, групе или институције. )
A sa takvima nema prepucavanja kada je sa druge strane osoba koja nije fundamentalista i fanatik, nego imamo pokusaj te osobe da se racionalizmom odbrani od tvrdnji fanaticnog fundamentalizma.

Od istine ostrije reci nema, koliko god ona tebi zvucala duhovito. Kao sto nema smrtonosnijeg humora od onog koji je izmislila Angloamericka imperija .......
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

live and let live...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Hvala Aj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 20:21:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.