Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pohvala  (Pročitano 758 puta)
10. Feb 2008, 13:33:29
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Evo vec neko vrijeme sam na burek forumu prekoracio sam hiljaditu poruku poodavno  sve u svemu jako dobra stvar i nesto sto se moze predstaviti kao enciklopedija  koja je sadrzajnija od " Britanike". Sto je za svaku pohvalu iskreno nisam naisao na forume slicne koncepcije i sardzine (  a  ako ih i ima necu da menjam na bureku mi je bas fino).
Reko posto niko nije ili bar ja nisam  primjetio  pohvalio modove za politickog geopolitickog foruma evo da ja to ucinim

Svaka vam cast vi ste brate mili ljudi sa neiscrpnim izvorom strpljenja i razumjevanja. Ja konkretno nekada se toliko raspizdim( izvinite na izrazu)  da jednostavno se iznerviram do besvjesti da me trans hvata ( ali samo opusteno ) imam osjecaj da sam ja na njihov mijestu ( sto nikada ne bi mogao) ja bi kao Jay i sailent Bob ( znate onaj film) kada oni idu od kuce do kuce pa kazu :
jesi ti taj i taj..
jesam..
jesi ti pisao o nama ove stvari na netu ..
jesam
bam, bum ,tras, tref,saka u lice noga u glavu
mislim dame shvatate
Iskreno i sam nekada namjerno provociram iste krsim pravila ( ne vjerujem da cu se u buducnosi promjeniti ) i ne slazem se sa misljenjima nekih od njih
Ali iskreno ljudi stvarno obavljaju fantastican posao kakvih budala tamo ima, to je prava dzungla, ako se tamo ne prekalis poludis i brzo te proguta noc.

Eto to sam htjeo da kazem ne zelim da zvucim kao kakva ulizivacka budala zato nastavicu da radim na tome da modovi imaju sto vise posla

Zato cu reci i ovo i sam sam par puta bio upozoravan da sam na granici banovanja ali sta ces kad je to jace od mene to mi je u krvi moram nekada malo da provociram.. Nema niceg sladjeg od toga ( sem mozda seksa sa djevojkom) i ( odlaska na tekmu) i ( po koje pivce sa drustvom).

Pozdarv od BORGA SASEBORGA ( p.s znam da je zabranjeno ali morao sam )  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Ja sam uvek za to da se za modove nekih foruma (Blablaonica, Politika, Sex, Religija)... kao deo opreme uvede M2 Browning...  Smile

Ja cu se zadovoljiti omamljivacem za stoku...  Smile

^ ^ ^

Ovo je sala...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

vidi već sam godinu dana na bureku :)

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2935
Zastava Banjaluka
OS
Linux
Browser
Mozilla (2007)
...Ali iskreno ljudi stvarno obavljaju fantastican posao kakvih budala tamo ima, to je prava dzungla...

Šta ih briga, imaju 500 E platu, isplati im se!

Dijelim mišljenje da se tamo obavlja jako dobar posao, ja još nisam vidio da je neko od moderatora propustio nešto, uvrede, off... sve se lijepo i na vrijeme briše.

Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG Nexus 5

Šta ih briga, imaju 500 E platu, isplati im se!

Ne znam odakle ti ova informacija ali nisi u pravu. Konkretno, ja sam prosle godine dobio samo regres u toj visini. Plata bez 4 cifre nije plata... Wink
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Ericsson T28
Da da jeste Burek je Britanica! Samo mi je zao sto zbog obaveza na faxu nemam  malo vise vremena za njega! Vec sam poput gerilca, uletim i izletim! Sa nerviranjem sam raskrstio prije godinu dana, a za uvrjedljive komentare koristim dugme prijavi moderatoru pa nek oni to rjesavaju! Gazdin doprinos na SNF i istoriji je ogroman, pogotovo ovo vezano za blisku proslost naseg naroda! Te teme su svjedoci jednog vremena, kojih se ja rado podsjecam!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Ericsson T28
Naravno bilo bi od mene glupo ne spomenuti doprinos Anee,Crowz,Niko,Vlade i nas 10ak redovnih korisnika na SNF! Raduje me to da ce i moje teme i postovi za kojih 5-6 godina biti dio istorije, a ja korisnik koji uvredu nije vracao uvredom! Ako Bog da, ja cu uvjek biti tu da stanem u odbranu ispravne misli! Cak i ono sto ne valja kod nas Srba ja kritikujem! Ovi forumi su specificni i nisu kao drugi, ovde lose napisana rec vraca se ko boomerang!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

i sirom otvorenih ociju ne vidim nista...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 35385
Zastava Tamo negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95 8gb

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
IP sačuvana
social share
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Ericsson T28

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

Hvala CS na obavješetenju, ali očigledno ti nikad nisi surfovao na Bureku preko mobilnog! Čak je i gazda rekao da ovaj vid nema nekoliko opcija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Jel ti to ozbiljno preko mobinog
Eto koliko je burek mocan ne mozes bez njega sve i da hoces
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.367 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.