I tebi pohvala sto poznajes pojam kucnog vaspitanja i privatne svojine... Svi koji se sa tobom ne slazu uvek i oko svega, automatski su izdajnici i placenici... Sto beznacajnija stvar to veci izdajnici...
........................................................... Полудећу, како ме не разумеш?
Никога не називам издајником ни страним плаћеником, напротив,...овај Форум ми је врло драг, па ваљда могу да дискутујем,...да кажем оно што мислим, и никога при томе да не вређам.
То не желим,...само сам замерила, што дозвољавате да неко може да отвори Нову Тему, ако већ постоји таква, слична Тема.
А онда, кад ја отворим Нову Тему усмеравају ме на ту, која, као већ постоји,...а кад ја опоменем да има једна Тема која је пре те отворена, а тиче се ових избора, онда модератор закључа ту тему и напише оно чудно објашњење да се не отварају Теме које већ постоје...
Ја то овде све покажем и лепо се виде датуми (која је тема старија) а Ти ми закључаш ту тему са мојом (добронамерном) критиком и још ми ово напишеш:
.."..Svi koji se sa tobom ne slazu uvek i oko svega, automatski su izdajnici i placenici...
Није бре поштено!!!
« Poslednja izmena: 30. Apr 2008, 19:45:15 od Drenjina »
Ne vidim sta je nelogicno u tome sto sam napisao... samo treba procitati ton i nacin pisanja prethodne poruke i sve je vise nego jasno... A sto se tema tice... na moderatorima je da procene koja tema treba a koja ne treba da ostane, i tu nije jedini faktor datum kada je poslata prva poruka... Isto tako, moderatori zadrzavaju pravo da neku temu ostave jer je smatraju interesantnom ili da je zakljucaju jer je ne smatraju interesantnom... Neslaganje sa tim ne daje nikom, pa ni tebi za pravo da onako pises.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ne vidim sta je nelogicno u tome sto sam napisao... samo treba procitati ton i nacin pisanja prethodne poruke i sve je vise nego jasno... A sto se tema tice... na moderatorima je da procene koja tema treba a koja ne treba da ostane, i tu nije jedini faktor datum kada je poslata prva poruka... Isto tako, moderatori zadrzavaju pravo da neku temu ostave jer je smatraju interesantnom ili da je zakljucaju jer je ne smatraju interesantnom... Neslaganje sa tim ne daje nikom, pa ni tebi za pravo da onako pises.
Савршено ми је јасно! Поздрав
На Форуму где сам и сама модератор, на једном и админ. врло сам толерантна и не бацам се "камењем" (катанац) на свакога ко ме не тапше по рамену!
Ако неко посећује Форум (било који)... ... мислим да то не чини из мржње!
........
За добацивање (Анеа)...знам да се то односи на мене, па, размисли,...зашто сам се после Марша толико дуго удаљила са Бурека....
Пронађи ту тему, па види,..како си ниподаштавала ту хуману идеју..... ако желиш могу да ти овде данима пишем шта сам све на Косову и Метохији доживела..... Можда си требала и ти да пођеш,...знаш,.... такво нешто човека оплемењује.... има више љубави за многе! Поздрављам и тебе и свако добро
На Форуму где сам и сама модератор, на једном и админ. врло сам толерантна и не бацам се "камењем" (катанац) на свакога ко ме не тапше по рамену!
Verovatno iz razloga sto se na tim forumima okupljaju iskljucivo oni koji to rade... Svojim dosadasnjim ponasanjem pokazala si nivo tolerancije, price su dakle, suvisne.
Citat
Ако неко посећује Форум (било који)... ... мислим да то не чини из мржње!
Ima raznih ljudi, tako da takvu izjavu ne bih tako olako davao na tvom mestu.
Citat
За добацивање (Анеа)...знам да се то односи на мене, па, размисли,...зашто сам се после Марша толико дуго удаљила са Бурека....
Пронађи ту тему, па види,..како си ниподаштавала ту хуману идеју..... ако желиш могу да ти овде данима пишем шта сам све на Косову и Метохији доживела..... Можда си требала и ти да пођеш,...знаш,.... такво нешто човека оплемењује.... има више љубави за многе!
Jedan deo poruke pune covekoljublja i razumevanja... Нема шта, изгледа да овде "побеђује" правда, она демоНкратска!!! U ovom demoNkratska se bas oseti hriscanska ljubav... Tolerancija za takve izjave ne postoji sa moje strane.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!