Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pohvala, sta mislite o pohvali? Kako reagujete na pohvalu? Da li se hvalite?  (Pročitano 33859 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Ja bih na lecenje one koji se dosta hvale...

Od čega bi ih lečio? Koju bi dijagnozu postavio?  Smile

To tek treba da se utvrdi... Treba da se razlikuje uzrok i posledica... Posledica je preterana hvala (takvi najcesce i lazno hvale, neprikladno, i time kasnije uzdizu sebe). A uzrok treba da utvrdi profesionalno lice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Citat
Posledica je preterana hvala

...što je zločin i kažnjivo je odsecanjem jezika u 40 država sveta, jel tako beše? Šri Lanka je uvela sad skoro i kastraciju za hvalisavce ako se dobro sećam, čisto da spreče razmnožavanje te gamadi koja je opasna po okolinu...
A sve u cilju stvaranja sveta u kome se ljudska komunikacija suštinski svodi na prenošenje informacija koje su samo od opšte ili uzajamne važnosti, a nikako od lične... I sve će biti super...

A vi? Dobro ste?... Usta otvarate samo da izjednačite pritisak...
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 00:02:56 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Dobar je ovaj kuckuc e.................ne kapiram cemu toliko mrsenje muda, nije svima isti stepen tolerancije i granica koje su samopohvale i pohvale primerene a koje ne. Bezocno hvalisanje niko ne voli, stavljanje sebe na pijadestal u bilo kom zivotnom segmentu niko ne voli, sto zbog sujete ako je samohvala opravdana sto zbog prezira i nipodastavanja ako je samohvala neobjektivna. Nije cak ni svacija pohvala kompliment na mestu, dosta toga zavisi od osobe koja hvalu izrice.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 01:36:39 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Citat
Dobar je ovaj kuckuc e

Eh, sad... ne bih da se hvalim ali imam velik [cenzurisano. razlog-hvaljenje. qcko - goli otok 0:1; i mrgecu prolazi tiket pošto je odigrao na dvojku]

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Ovo za mrgeca nisi morao da napominjes, on samo moz da izgubi ako si juznoamerikanac Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 00:30:07 od vanyo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
...što je zločin i kažnjivo je odsecanjem jezika u 40 država sveta, jel tako beše?..............

Smile Nemoj da hiperbolisanjem kvaris moj argument

Mislim da je razumno tvrditi da preterana hvala moze predstavljati posledicu nekog psihickog poremecaja (tumaci bas tako kako sam rekao. Bez hiperbolisanja).

Osim toga i ja sam napisao da sam za "zdravu hvalu" sto se moze videti u uvodnim postovima...

Citat
ne kapiram cemu toliko mrsenje muda, nije svima isti stepen tolerancije i granica koje su samopohvale i pohvale primerene a koje ne. Bozocno hvalisanje niko ne voli, stavljanje sebe na pijadestal u bilo kom zivotnom segmentu niko ne voli, sto zbog sujete ako je samohvala opravdana sto zbog prezira i nipodastavanja ako je samohvala neobjektivna. Nije cak ni svacija pohvala kompliment na mestu, dosta toga zavisi od osobe koja hvalu izrice.

Slazem se.
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 01:06:08 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 
Citat
Bezocno hvalisanje niko ne voli,

A sto ne voli ?
Ako neko kaze ja sam lep ,zgodan i zaradjujem dosta novca jel ti to cujes kao - Ti si ruzan, mlitav i nesposoban da zaradis ? U cemu je stvar ?  Jel u glavi slusaca ili ....?
Ne mislim ovde na tebe konkretno  Smile

Citat
sto zbog sujete ako je samohvala opravdana sto zbog prezira i nipodastavanja ako je samohvala neobjektivna.

A ko je to u tom ziriju sto ocenjuje da li je hvala opravdana ili neopravdana ? Smile
« Poslednja izmena: 10. Mar 2010, 04:42:22 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ako neko kaze ja sam lep

лепота је субјективна....многима је меган фокс лепотица а мени је ружна као акреп Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
LG Frizider
Dobro Loli majkumu, znaci tebi je skroz OK da u razgovoru sa nekim slusas 95% vremena kako taj isti nabraja svoje uspehe od kada je kao klinac pobedio u klikerima ispred zgrade do novih poslovnih uspeha, savrsenost njegovih gaca i uzornost najboljizma sve u 16. Ne kazem da su svi takvi ljudi losi kao licnosti, al da su ultra smorni kompleksasi to vec ne dovodim u pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 1800
Citat
Mislim da je razumno tvrditi da preterana hvala moze predstavljati posledicu nekog psihickog poremecaja (tumaci bas tako kako sam rekao. Bez hiperbolisanja).

granica preko koje zdrava hvala prelazi u preteranu hvalu je relativno relativna (glupo zvuči ali tako je  Smile ) što znači da se ne može tačno odrediti ali da se može donekle primetiti kad je zdrava a kad preterana. I, da, slažem se sa tobom, preterana hvala je loša osobina (bar u mojim očima... neko drugi će na to gledati kao normalnu stvar... itd)  Smile

Što ne znači da treba lečiti ljude od hvaljenja... Mora neko i to da radi čisto radi sociodiverziteta... I da oni koji se ne hvale preterano imaju na kome da leče svoje komplekse (to jest da uništavaju hvalisavce od prozivanja)  Smile

Ovo za mrgeca nisi morao da napominjes, on samo moz da izgubi ako si juznoamerikanac Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.