Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pohvala, sta mislite o pohvali? Kako reagujete na pohvalu? Da li se hvalite?  (Pročitano 34379 puta)
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6630, valjda
Off obrisan.
Momci i mlada djevo...  Smile .... pravac birtija.  Smile

Омашио си ме  Smile

Edit by Goa:

« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 00:01:59 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Wildfire S
Larry, vraćaj se u birtiju... sledeći put možda neću biti tako neprecizan.      Smile   Smile

Tema Smile
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 00:06:20 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Ukljucujem se kad dodju dobri komentari o hvali, a ne filozofiranje o meni 

ma da, a tebi tako tesko pada kad si u centru paznje ...
jel ti ne vidis kakav utisak ostavljas na druge, jesi stvarno toliko slijep pored oba oka il se prosto foliras misleci da smo svi ovdje pali s marsa?  Smile

u potpisu imas link ka temi koja se bazira na hvali i pohvali, a ovdje pricas o nekoj skrusenosti i skromnosti. mozes ti nazvati te mudrorije ne znam kojim imenom, ali cinjenica je da ti otvaranjem teme te vrste dajes priznanje tj pohvalu nekoj osobi. sve u svemu, fantasticno rezonovanje.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
HTC Wildfire S
Uff.

Prvo.
Off obrisan.

Drugo.
Cesin komentar ostaje i nije nikakav bullshit već njeno mišljenje, i u sklopu je teme.
To što si ti Fil postao personifikacije sopstvene teme (po Cesinom mišljenju, ne mojem) nije razlog da se vadiš na off i upućuješ na PP.
Ukoliko ne možeš da odgovoriš na njega s nekim normalnijim argumentima, ignoriši je.
I kraj priče.
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 01:32:55 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
ma da, a tebi tako tesko pada kad si u centru paznje ...
jel ti ne vidis kakav utisak ostavljas na druge, jesi stvarno toliko slijep pored oba oka il se prosto foliras misleci da smo svi ovdje pali s marsa?  Smile

u potpisu imas link ka temi koja se bazira na hvali i pohvali, a ovdje pricas o nekoj skrusenosti i skromnosti. mozes ti nazvati te mudrorije ne znam kojim imenom, ali cinjenica je da ti otvaranjem teme te vrste dajes priznanje tj pohvalu nekoj osobi. sve u svemu, fantasticno rezonovanje.

Ne govori u ime drugih  Smile Ako ti nemas pameti da shvatis neke stvari, ne govori u ime drugih.  Smile
Temu iz mog potpisa sam stavio u dogovoru sa Light-om. To je bio njegov predlog. Hteli smo stvarno da nesto dobro ispadne a ne ovakva maloumna sranja  Smile

Normalno da cu da je ignorisem. Jer citava njena prica nije bila konstruktivna vec neko nenormalno povezivanje stvari.

Jedino je Dzobi pokusao da razmeni misljenja (iako u pogresnom smeru). I opet, predlazem da se to vrsi u PP ako je zainteresovan. Jer tema nisam ja, vec VASI stavovi ! Nije sta Fil misli, vec sta mislite !!!

Takodje, sve sto napisem i sto sam pisao nekako niko nije protumacio kako sam mislio i hteo da docaram. I tako sam se vrteo sa megapostovima da bih nesto objasnio i uzalud. Sve nova i nova pitanja da bi na kraju ispalo da se ne prica o HVALI i razmeni misljenja vec o glupostima oko teme koju sam otvorio  Smile (na kraju je ispalo da ih ljudi i preskacu. primer je Bambina). A sada je primer i Cesarica. da je stvarno procitala ovo pisanje, ne bi mlatnula ovakve gluposti.

Sto se mene tice tema moze da se lock-ne. Gluposti cu da ignorisem. Drago mi je da tema postoji i ako nista barem ce neko o tome da razmisli. Vecina mozda ne, ali neko definitivno DA

Das Ende
« Poslednja izmena: 10. Feb 2010, 01:46:56 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ja volim pohvale...
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
@ ThePhilosopher

Uvazeni sagovornice, nazalost, procitala sam tvoje piskaranje s osmom o tome sta znaci tvoja tema o mudrorijama clanova bureka, i ne bih komentarisala, kao sto rekoh, mozes ti to nazvati kako hoces, sustinu bas i ne mozes da mjenjas.

Ono sto tebi ne ide u korist je da niko nije lud da pada na tvoje fore. A ako neko pada, evo nek me ispravi, izvinjavam se unaprijed. S tim sto naravno, niko ne pada.

A sto se tice ovog 'maloumna sranja', 'govna' i slicno, iskontrolisi se, ruzno je gledati.
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
ja volim pohvale...

Malo opsirnije  Smile Ako moze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 4970
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Похвала - надам се да не причамо о оним похвалама за 10, 20, 30 и 40 година у државном предузећу.  Smile Smile

шалу на страну - похвала је изузетна ствар која много значи у животу (ако је искрена, пре свега); Ако је неочекивана, хвала богу - онда још више годи - значи да се човеково залагање цени у друштву.
И наравно - колико да сте хваљени у друштву - и ви треба да хвалите - тек тада то употпуњује целу причу и има праву срж.
Био сам хваљен много пута, али чињеница је да сам ја хвалио много више него што сам био хваљен. и не прежем од тога да хвалим кад год то неко заслужи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Похвала - надам се да не причамо о оним похвалама за 10, 20, 30 и 40 година у државном предузећу. 

O tome pricamo  Smile Procitaj uvodni post  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.