Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogrešna pitanja se stalno javljaju  (Pročitano 259344 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Poruka za one koji prihvataju pitanja:
Pitanje "Po grčkom nazivu za koju biljku je jedinica za merenje čistoće i mase zlata, karat, dobila ime?" sam prijavio kao pogresno samo da bih napisao da je ptanje odlicno ali ste vi to protumaili kao sarkasticno.Zaista mislim da je pitanje odlicno.Po meni to je skolski primer dobrog pitanja.Neuobicajeno i saznas nesto novo.
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 10:52:23 od Pan Milan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 394
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Nokia N95
Barbelu moze samo Barbel da prihvati pitanje  Smile Ne stvarno je l slusa ovde neko misljenje igraca pa evo ja ne znam nijednog koji se nije pobunio na njegova pitanja jer se granice sa retardiranim gomila bespotrebnih planincina i reka.Nadjite mi jedno njegovo normalno pitanje.Mislim ako se vec vidi da se 95 posto igraca buni na njegova pitanja valjda se uradi nesto povodom toga a ne samo jednostavno kaze naucite nesto novo.Ja prvi zelim da naucim nesto novo ali mislim stvarno znati visinu neke planine kod njegove Surdulice .Niko od nas nije ni rekao da sve moramo znati u broj ali daj bar kad nesto zelimo da naucimo da to ima neke veze sa mozgom i da bude zanimljivo a ne to sto on salje koji je koji po redu najveci grad u Srbiji i sad idemo cela lista od 25 gradova je l nije bilo dovoljno prvih 10 ?Isti princip kao i kod onih najvecih ostrva,jezera,ordena zar nije bilo dovoljno 10 najvecih i najznacajnijih.O broju zvezdica na zastavama da ne govorim ide redom 193 drzave i za svaku koja ima koliko zvezdica na zastavi umesto da su ostavljene samo neke najbitnije i najspecificnije poput Amerike,Australije i jos nekih.Mislim stvarno Gvineja Bisao ???I ne ne bunim se zbog toga sto mi je stalo koliki mi je Pi,Po itd vec sto svaki dan u igri cujem  misljenja drugih igraca koj gube volju da igraju kad nalete na njegova pitanja.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

volim pice i pljeskavice ...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
Ko se buni   Smile  buni se ista ekipa uvek, dobro meni poznata....a razlog zna se ko je?    Smile
Šalji Radiša i ti...lako je buniti se, a ništa ne slati    Smile

Šta se ovaj Mark Harmon ubacuje, ječe se registrovao...i odmah kao zna moja pitanja   Smile   vidi se da je dupli, treba tu ban    Smile
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
uvek ista ekipa? pa naravno, svi oni igraci koji ovo igraju duze od 2 godine.. zar ocekujes da ti se bune novajlije koje ni ne znaju da postoji ovaj forum?

lako je tebi da saljes kad nista od toga ne moras ni da pamtis, sve ti se lepo ubacuje u skriptu automatski
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 12:50:09 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
Majkl nisi upućen   Smile  ista ekipa ne u tom smislu što igra ovde 2 god, nešto drugo je u pitanju  Smile

hoćeš da ti objasnim kako da i tebi samo se ubacuje u scriptu    Smile   xexexexxxe    Smile     Smile
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Narednik Liroj Džetro Gibs

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Šta se ovaj Mark Harmon ubacuje, ječe se registrovao...i odmah kao zna moja pitanja   Smile   vidi se da je dupli, treba tu ban    Smile
Ko prvo,ti mi ništa ne pričaj,ne znam ni ko si dal R-I-Barbel da li I-R-Barbel dali Flex neki bilder da li bcko dali -bigbck- ili dmsa?ko drugo ja sam sam zatražio na temi prijava igrača da ide sve pod full,a sad

Ko se buni   Smile  buni se ista ekipa uvek, dobro meni poznata....a razlog zna se ko je?    Smile
Šalji Radiša i ti...lako je buniti se, a ništa ne slati    Smile

Ko drugo tvoja pitanja su besmislena retardirana ,nit zanimljiva nit smešna nit može da se zapamti,ja znam da ima neka prevara,al nema veze.Je li ko se nije žalio ? pogledaj celu temu,pogledaj malo javni,lako je reći šalji ti sam,to može i debil da kaže kad zna da je kriv.

A sada Daxe,Tog podatka nema na wikipediji,a ja kada pošaljem sa vikipedijom ja dobijem odg. ili isuviše posebno ili besmisleno,na engleskom srpskom i estonskom wiki ni ne piše obala,taj podatak nije tačan zato što je obala samo onaj deo koji izlazi na more,ostalo je granica.Tako da obojica nemojte da se branite zato što većina sumnja da je tu neka prevara(bez uvrede).Rekao sam svoje, 95% kviza se žali em kvari sve PO PI i sve te gluposti,em ne možeš da pretpostaviš odgovor,em kad neko pošalje pitanje sa dokazom na wiki,bude isuviše posebno ili šta već.Doviđenja! Smile
« Poslednja izmena: 24. Feb 2012, 13:15:37 od Mark Harmon »
IP sačuvana
social share
Seargent Leroy Jethro Gibbs
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Znam da nista neznam, i to me odrzava u zivotu

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 197
Zastava bajina basta
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
Jedna molba, uz izvinjenje, jer ipak sam ja cika starog kova, pa  ne umem da snimim pitanje, a uz to i mozdane vijuge jedna po jedna polako odlaze, pa i nemogu sve da pamtim, tako da mi ne zamerite.Radi se o sledecem pitanju koje sam skoro dobio,a otprilike ide... nastavi niz 1,3,5,8...nazalost zaboravio ali mislim da je bilo13,zatim jos jedan i poslednji 27. Ja sam isao nekom logikom da treba dodati 8 i dobiti 35, medjutim tacan broj je bio 40, pa me interesuje kako se doslo do 40.
Takodje se izvinjavam ako pitanje ne pripada ovoj temi, jer ja ga ne prijavljujem kao pogresnog, vec cisto informacije radi. Hvala.
IP sačuvana
social share
Volim sve ono sto vole obicni ljudi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 559
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
Nokia 
Nema svrhe raspravljati se   Smile   šalji i ti po 50-100 dnevno i stvar rešena, ja neću da se bunim....a ti što se bune na javnom rade namerno...misliš da im je stalo do igre, zezaju se i provociraju, dugo sam ovde i poznajem svako šta radi   Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Я люблю ясно...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Narednik Liroj Džetro Gibs

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 114
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
Ako ti cema kaže koji igra ovo od kad je napravljeno onda treba da shvatiš da nisi upravu.Šteta što djubre'18 ne igra više ,al vratiće se on pa će da te napuši samo tako Wink
IP sačuvana
social share
Seargent Leroy Jethro Gibbs
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.56
mob
LG g5
Barbele zaostaješ uveliko. Pitanja su ti retardirana bez uvrede.

Kao da si neki desetogodišnjak koji je tek došao na kviz. Zatupljuješ kviz svojim glupostima.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 83 84 86 87 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.