Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogrešna pitanja se stalno javljaju  (Pročitano 259038 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
To pitanje ti nisam ja vratio, a i nije vraceno kao netacno! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia c3
Koji italijanski klub je izbacen 2007 godine iz lige zbog namjestanja utakmica? Znamo svi da je Juventus izbacen,ali on nije izbacen 2007 godine,nego u ljeto 2006 godine.Ako moze da se ispravi.Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Ima pitanje vezano za blok koji Bora Corba spominje u svojoj pesmi, tacan odgovor je 45, a navedeno je 26 ili tako nesto.
Jel postojala jos neka tema sa pogresnim pitanjima jer sam tamo prijavila jos jedno, ali sada ne mogu da je nadjem!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Tacno  je 65 a ne 45.

IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Žena
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.84
Ok, izvinjavam se sto sam te dodatno uposlila.
Reci mi jos samo jel bila jos neka tema na kojoj su se prijavljivala pitanja sa greskom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ja sam ovde nov i trenutno nemam vremena da procitam da li postoji tema za ovu moju sugestiju tako da ne zamerite, radi se o tome da su pitanja vezana za rok grupe stare jugoslavije previse zastupljena, mislim da ne dodje do zabune ok je po neko pitanje nesto sto bi svako trebalo da zna al vi ga preteraste, sta ako neko ne slusa tu vrstu muzike a pritom ostale vrste muzike nisu ni upola toliko zastupljene u pitanjima!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Zastupljena je i druga vrsta muzike neka manje a neka vise od roka, mozda ti se desilo da ti tako zapadne ali jednostavno ima dosta i ostalih vrsta muzike, i jednostavno rok je nesto sto je cinilo sastavni deo zivota nekih proslih generacija  pa ga mozda zbog toga ima malo vise nego ostalog.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Roka ima mnogo više nego bilo koje druge vrste muzike, i ta pitanja se itekako ponavljaju. I poprilično sam siguran da death/trash/black/štatijaznamkoji metal nije sastavni deo života velikog dela ni prošlih ni sadašnjih generacija, pa opet non stop iskaču pitanja na tu tematiku. Ili baš niko nije slao pitanja za rep, haus, tehno, bluz, jazz itd?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Lepo imas opciju za slanje pitanja i posaljes ona pitanja koja mislis da su potrebna da bi nadoknadila neke druge vrste muzike.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 35
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
imam pitanja na čekanju već 5 meseci tako da od toga nema ništa. Osim toga, imam već prihvaćenih 15-ak pitanja iz muzike i znaš koliko sam puta naleteo na bar jedno od njih? Jednom, u vrh glave dva puta. Ali zato ne prođe dan da bar 3-4 puta ne naleti neki metal i to sve ista pitanja. Ne slušam tu vrstu muzike ni pod razno, a ovde sam naučio ta pitanja napamet kolko se vrte. Mogli bi nešto admini da urade po tom pitanju, kao što su rešili epidemiju SFRJ ordenja ili američkih predsednika.

p.s. iskoristio bih i ovu priliku da opljunem po tenisu koji guši ovaj kviz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 146
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.