Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogledajte video! Zanimaju vas Sanaderove mućke.  (Pročitano 8721 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mislim da hdz sigurno gubi samo je tužno to što na političkoj sceni ljudi više nemaju za koga glasati, mislim da su se razočarali u sve i svakoga
mislim i da će izostati uspjeh hss-a (neći ni ući u sabor) a i hsp nije daleko samo što oni imaju puno discipliranije biračko tijelo
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k800i i D820
Sta ti St_faca mislis tko je tebi bolje ili za koga bi glasao i ti Umorni takodje isto pitanje,ako vam to ide u privatnost onda nemorate ali cisto radi radoznalosti...ja nebiram i necu nikada da biram jer necu da krojim Hrvatskoj i njenim gradjanima zivot kada nezivim dole...

Umorni tako ti je i u Njemackoj,ljudi neznaju vise za koga da biraju CDU je predugo bila na vlasti i mnogo lose cinila za Njemacku a tako i SPD nista nisu uspijeli sto su govorili,a sada imamo Vladu koalicije CDU i SPDa, to ti je isto kada bi se kod nas dole HDZ i SDP koaliciju napravili!
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 14:45:19 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
još će se isto tako nešto i u hrvatskoj dogoditi. sve stranke kad dođu na vlas su jedinstvene u tome da ne naprave ništa od onog što su obećale, jedino nas kao približe europi samo što europa ionako dolazi nama ma tko bio na vlasti. i tako u krug.

znaš šta, mislim da neću ni izlaziti na izbore, pričekat ću da već jednom umru svi oni koji su prvo bili komunisti pa onda demokrati.
pričekat ću da moja generacija stasa i da nešto napravi.
pun mi je ku... ovih starih seronja koji kao da su bogom dani
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Ma znam Umorni ali ipak je bolje da izadjes kazes svoje misljenje,koliko ti to se cinilo bezveze ali znas makar da si birao one koje tvoje stavove makar imalo postuju(iako je takva stranka uzalud traziti jer svi usustini samo lazu narod)...
I neznam dali znate ali ovdje je bas velika prica oko toga dali treba Turska da udje u EU,i njemacki politicari su vecinom protiv toga,neki cak govore da se pregovori trebaju prekinuti jer nema smisla...

toliko iz Njemacke...o Hrvatskoj se ovdje malo prica i njenom pristu ne malo nego nista nisam cuo jedino o cemu pricaju to je Turska,jer je nitko nezeli...

Meni se Sanader vise svidja od Racana,nisam toliko upucen mozda kao vi sto gledate tu nonstop kako je ali onaj Racan mi je kao neki mis..
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
račan je stara komunistička škola ali se on ne trudi prikazati se da je nešto drugo dok sanader glumi nekog paneuropskog političara a sve same seljačke izjave, ispadi i afere

i za koga ćeš onda, još bi ja za čačića, kontra svih svojih političkih uvjerenja, ali me jeb. to što je zajedno sa pusićkom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Zbog toga je i propao Schröder u Njemackoj,jer je se previse folirao i bio prevelik entertainer na TV-u a premalo cinio za narod,takvi likovi jedino dobro prolaze u SAD-u.

Bice interesatno tko ce pobjediti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Pa šta fali Vesni Pusić? Jebi ga, HNS je klijentelistička stranka osobnih interesa, pa se i ona tu malo gubi, ali žena je masu pametna i da se angažirala u nekoj drugoj stranci mislim da bi bila materijal za ministricu...

Ja inače trandicionalno glasam za SDP (dijelom zbog lijeve političke orijentacije, dijelom zbog obiteljske tradicije...)

A činjenica jest da su u Hrvatskoj svi razočarani u političare jer ih smatraju lažovima i profiterima - i nisu daleko od istine.

Zato i jest izborna apstinencija nenormalno visoka
« Poslednja izmena: 09. Nov 2006, 15:26:12 od st_faca »
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
vesni pusić fali spol, ne znam jel muško ili žensko, fali joj da malo posloži prioritete na hrvatskoj političkoj sceni i da ne bude usmjerena ko konj kad mu staviš ono što mu služi da gleda samo ravno, treba malo gledati u širinu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Ne razumijem...

Kako to Vesna gleda ravno, a ne široko?
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
treba bolje tempirati trenutke u kojima će narod filati svojim idejama, pogotovo zbog oca i brata i njihovog nasljeđa koje nosi
da se zadržava na ekonomskoj situaciji i današnjem položaju hrvata i hrvatske u svijetu i europi a da se manje petlja u domovinski rat odnosno da sudstvu ostavi da napravi svoje bila bi još pametnija
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.