Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogledajte ove sajtove  (Pročitano 13732 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Niko ti ne namece nicije misljenje .....
ALI nisi u pravu ......
Dokazacu ti to .....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Odgovor zasto su cetnici saradjivali sa okupatorom mozes naci ovde http://www.ravnogorskipokret.org.yu/biblioteka/drazino_pismo.html
Napisacu ti ja malo duzi tekst o ovome ali kad se skinem sa neta pa cu ga okaciti ovde ......

I jel ti se svidja ovaj drugi intro .....?????????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
1. Znam za oba intra (sa designerske tace gledista prvi je mnoogo bolji, ali ...)
2. Znam za pismo
3. Znam za sajt, u istom smo ringu
4. Kako ne nameces misljenje kada ubedjujes druge da se i u pravu?
Nema potrebe da me ubedjujes jer ma kakve argumente imao ubediti me necesjer misljenje koje sam ja imao i koje i dalje imam se dugo gradilo. Ne postoji nikakav nacin da me mozes ubeditit da su trebali da makar i na sekund saradjuju sa nemcima, stoga nikakva dokumentacijakoja to pravda nije potrebna. Sada je kasno , to je trebalo ispraviti dok je jos bilo kao ideja u glavi a ne kada se vec desilo. Da to nisu uradili mozda bi i pobedili rat, ovako nemaju nista od toga. Samo su ukaljali obraz monarhista.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Necu ni pokusavati da te ubedjujem ni u sta jer se razlikujemo u nekim stvarima. Sve ono sto ja zastupam cu i dokazati, a i pismo puno toga objasnjava.

Citat
4. Kako ne nameces misljenje kada ubedjujes druge da se i u pravu?

Ne, to nije tacno. Nijednom nisam rekao : "Ja sam u pravu a ti ne". Ja cu samo dokazati neke stvari. Odoh da napisem tekst .....
Citat
Nema potrebe da me ubedjujes jer ma kakve argumente imao ubediti me necesjer misljenje koje sam ja imao i koje i dalje imam se dugo gradilo.

Bez uvrede, malo si tvrdoglav, sto se i za mene moze reci  ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja jesam tvrdoglav , ali ti pricas gluposti ...
Ne u vezi onoga vec u vezi toga sto smatras da ako si srbin, ako si patriota i nacionalista, automatski moras biti cetnik.
To je nesto sto nije diskutabilno vec je samo po sebi glupost. Ostalo moze biti predmet rasprave jer u pitanju postupak ljudi koji su mozda lose procenili ili sta vec.

Uostalom za kog kralja bi se sad borio ??? [Sa verom u Boga, za SEBE i otadzbinu!!!!]
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Citat
sto smatras da ako si srbin, ako si patriota i nacionalista, automatski moras biti cetnik.

Nije tacno. Nacionaliste su velikom vecinom cetnici ali ima i onih koji to nisu (kao ti npr.). I molio bih bez vredjanja jer ovo sto ja pricam nisu gluposti.
Citat
To je nesto sto nije diskutabilno vec je samo po sebi glupost.

Zavisi kako za koga.Ako ti ovo smatras za glupost ima i onih koji ne misle tako.
I ja sam takodje upucen u istoriju svega ovoga (dosta stvari na ovu temu sam procitao) tako da nisam laik sto se ovoga tice.
Citat
Za kog bi se ti kralja sada borio ?

Ni za jednog jer ja ovog ne priznajem jer nema pojma srpski kao ni njegova porodica. Srpski kralj koji ne zna srpski za mene nije kralj. Ako bi moralo da dodje do borbe borio bi se za Boga, narod i otadzbinu ....

Gledaj 'vamo SF,

Kada su kralj, njegova porodica i vlada pobegli iz zemlje (u Englesku) nikoga nije bilo da zastiti narod od okupatorskih izivljavanja. Tada je General Dragoljud Draza Mihailovic okupio nekolicinu cinovnika koji su ostali u svojoj zemlji (Srbiji, ne Jugoslaviji) i stvorio ravnogorski pokret. Za to vreme partizani odn. komunisti su sirili ideologiju bratstva sa ustasama i balijama i zbog toga su imali podrsku obicnog, tada malo obrazovanog naroda koji je mislio da se time nesto dobija i kako su oni bogovi i slicne fore. Taj narod je prilazio partizanima odn. komunistima u velikom broju tako da je partizanska vojska stekla mnogobrojnost u odnosu na cetnicku armiju. Svi ti komunisti su bili "dobri" i "posteni" (sto je naravno mizerija) tako da partizani nisu hteli da primaju seoski i gradski sljam odnosno ljude bez ili sa malo morala, kavgadzije, pijanice i sl. Na drugoj strani cetnici su imali mali broj vojnika sa kojim se tesko sta moglo odraditi tako da su oni bili prinudjeni da uzmu ostatak naroda tj. ove druge koje sam pomenuo. Zato se proteklih 50 godina sirilo pogresno misljenje da su cetnici banda. Kada pogledate to sa druge strane, vodja komunista (tito) bio je najobicniji zanatlija (tako zvanicno pise u knjigama, a ima jos jedno 50 mogucnosti sta je on bio), dok je Draza zavrsio 3 fakulteta u Sorboni u Francuskoj. Komunisti su ostali ateisti i sa ideologijom bratstva i jedinstva (koja je naravno ne moguca, jer gde postoji drzava sa 3 razlicite vere ???) i smatrali su da su svi isti dok su cetnici bili realni i verovali su u Boga i davali su svoje zivote za jedan cilj : otadzbinu. I partizani su ginuli u vecem  broju od cetnika sto je i logicno jer ih je i bilo vise ali za ideale koji nisu moguci (za ideale ginu budale).Prema tome oni nisu bili nacionalisti dok cetnici jesu. Tu nema bas kompromisa tako da ili si na jednoj ili na drugoj strani. Ovo je prica koja vazi samo za SRBIJU jer nas druge zemlje uopste ne zanimaju (mislim na hrvatsku i ostale bjr).Sto se tice prilaska Nemcima kao saveznicima u ratu, to mozda i jeste greska (ali MOZDA) jer da nisu to uradili mozda bi i dobili rat (sto si ti rekao). Ali postoji i druga strana. Draza je smatrao da su komunisti vece zlo od Nemaca, sto se posle 50 godina pokazalo kao tacno. Cetnici su vise saradjivali sa Amerikancima sto se moze videti iz brojnih slika. Takodje, kada se malo bolje procita pismo i porazmisli o njemu odgovori za nasa pitanja polako i sami naviru. Nije sad da ja nesto kenjam ili pisem istoriju ali tako je.

E sad malo i intro-ima : Onaj prvi je stvarno mnogo bolji gledajuci sa dizajnerske strane, ali i ovaj drugi nije za bacanje (sad ces ti reci da to nisi ni rekao, pa eto jos malo razloga za prepirku). Uglavnom, bitno je da se shvati ideja koju propagiraju i jedan i drugi intro ......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Malopre nisi rekao velikom vecinom , bio si iskljuciv i za to sam rekao da je glupost. I iza toga stojim! Za to da li je vecina ili nije i to je diskutabilno.
1. Mnogo je cudno sto je smatrao da su komunisti vece zlo jer su nemci (ma koliko ih ja donekle i cenio) porobili i pobili pola sveta. Pod komunizomom se ipak zivelo koliko toliko pristojno, kako bi ziveo pod nemcima koji su sve sem arijevaca istrebljivali i izrabljivali?
2. Ili si krompir ili si salata, ali sta ako si cvekla? Nije to crno i belo. Ma koliko ti to pokusao da uopstis.
3. Borio bi se i ja za te tri stvari! Ali za SEBE jer ako se borim za drugog povodljiv sam i vrlo je lako samnom manipulisati. Svako treba da se izbori sa sobom , a onda da sa jednim ciljem (sloboda) i voljom da svima nama bude bolje krene dalje. Svako treba za sebe da se bori u glavi , a na polju da budu jedno jer srbin dok ne rascisti u glavi nikada se ujedinit ne moze!
Toliko na tu temu, a istoriju sam ti rekao da nema potrebe da pises znam je mnogo detaljnije od toga sto si naveo i to price obe strane.
Mislim a je zaista glupo praviti podele, jer moras za svacije ubedjenje praviti posebnu grupu jer ni svi cetnici ne misle isto, ni svi nacional socijaliti ne misle isto, ni svi nacionalisti ne misle isto , ni sve patriote ne misle isto , ni svi domaci izdajnici ne misle isto! Sve to uopstiti u 2 grupe je podjednako glupo kao stvaranje bivse juge za koju se mislilo da je moguce ''izravnati'' misljenja ljudi Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 687
Znam ja vrlo dobro (cak i odlicno) istoriju obe strane tako da mi ne treba ucitelj.Vidim da od ovoga leba nema. Prekidam jer mi je ovo dosadno. Ti imas svoje za sta mislis da je ispravno, a ja svoje tako da ......  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jednostavno ne zelim da me neko ubedjuje u to da ne postoji srpski nacionalista koji nije ni cetnik ni komunjara ni demokrata ... Koji je samo srpski nacionalista.
Inace nemam ja nista protiv ljudi koji su cetinici ... slobodno budite, ok je to za one kojima se svidja, ali mene ne ubedjujte da tako treba, jer savrseno dobro znam sta sam i ko sam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.135 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.