Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:14:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 857
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pogled na Istok - Srbija i Rusija danas  (Pročitano 882129 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Citat
Preševo i okolna sela su puna spomenika teroristima. Mrdni malo zadnjicu dole pa ćeš i sam videti...problem je malo dublji nego što se čini. I neće ga rešiti nikakav bager.

Ovo se očigledno dešava zbog pregovora sa Kosovom..svako sebi diže cenu u razgovorima

Vratio se sime i odmah bezobrazluk...  Smile
Ja to znam i sta sad? Sta si hteo da kazes? Da pomenes moje dupe? Ne razumem...

Citat
Nikada to nisam radio, nesto si ti permutovao definitivno.

Ova tema od pocetka je zamena teza izmedju NATO i Rusije koje vas nekoliko jednacite...

Citat
Saradnja sa neprijateljem '41 i saradnja sa neprijateljem sada je za mene ista...

Zamena teza i jednacenje necega sto ne moze da se jednaci... Dovoljno je receno... Svako dobronameran je video argumente i zna sta sa njima... Meni je samo zao sto si ispao toliko tvrdoglav i ponosit da padas sve dublje i dublje...

I nemoj molim te da pominjes Jevreje, dobijam nekontrolisane napade smeha... Mi im nismo ni ono crno ispod nokta po ponasanju kao narod...

Citat
Kolko znam, procitao sam negde bas ovde na forumu u nekoj vesti kako su bas Ameri rekli da je to unutrasnja stvar Srbije

Pomocnik zamenika ili zamenik pomocnika jebem li ga, je rekao da je to balkanska drama i da to ne treba da diramo jer imamo "bitnija pitanja"... Hoces prevod ili mozes sam?

IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija
Citat
A ovo "mudrovanje" i saradjivanje sa djavolom gde ti pomocnik zamenika drzavnog sekretara SAD kaze da ne rusis spomenik teroristima u srpskoj opstini u Srbiji, ostavi za nekog drugog

Kolko znam, procitao sam negde bas ovde na forumu u nekoj vesti kako su bas Ameri rekli da je to unutrasnja stvar Srbije  Smile

Ко онда кочи власт да тај споменик сруши?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
Citat
A inace ova tema je i pocela vasom zamenom teza sa svime sto se tice Rusije i u vasim pokusajima da Ruse predstavite gorima od onih koji nas gaze vec 20 godina... Ja stvarno nemam problem sa time... I previse sam vremena potrosio na ovo samo iz postovanja prema tebi.

Nikada to nisam radio, nesto si ti permutovao definitivno.

Saradnja sa neprijateljem '41 i saradnja sa neprijateljem sada je za mene ista.... Bez nje tesko da mozes bilo sta ozbiljno da postignes. Ucimo od jevreja.

A sto ne bismo jednostavno naucili da talasamo. Onako kako nama odgovara, malo nagnemo na Istok malo na Zapad. Zasto moramo da budemi ili rusofili ili americka govna? Ne postavljam pitanje tebi nego se nadovezujem na post....
Mislim se...ko nas to sprecava da iskoristomo mozak ,jer mi ipak imamo ono sto njima treba, ili cemo nekada imati...Kako smo se pretvorili u ovu bojazljivu naciju?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Samsung Galaxy S2
E jbg, sad već lupaš. U pećini su živeli zato što im je kralj i buržuazija oteo i crno ispod noktiju. Kraljevina je bila zemlja nepravde i velikih imovinskih razlika, sa prisutnim stranim kapitalom. Isto kao i danas, stranci vlasnici svega što valja, buržuazia tlači, otima i šta ostane pećinskom čoveku. Od petorro, šestoro,desetoro dece, sremski seljaci su mogli da školuju jedno , ili nijedno. Normalno da su pošli za Titom, on je bar obećavao da neće biti stoka. Uostalom da ne širim temu, bilo vama pravo, ili krivo, pećinski ljudi su dobili rat, jer su to i zaslzžili, za razliku od gibaničara.

Ovde moram 100% da se slozim sa tobom.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Flock 2.6.2
jš samo da se pećinski ljudi vrate u svoj zavičaj.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
Pa nije talasanje ovo sto se danas radi pobogu! Jeste li vi svi reinstalirani u poslednje vreme?! Bas je talasanje saradnja sa Rusijom, Kinom jer trenutno nam odgovaraju... Kada se oni budu ponasali kao sto se ponasa zapadni deo sveta onda cemo da talasamo dalje...

Ali vi ovde zdrave ljude hocete da ubedite da je talasanje ovo sto se danas radi?! Vi ste svi prsli... Predajm se...

Citat
jš samo da se pećinski ljudi vrate u svoj zavičaj.

Te podele zavicajne su nebitne... Kad sam spominjao pecinare mislio sam na moralno i kulturno, a ne na zavicaj... Svako ko je iz pocepanih gaca usao u beogradske vile je nemoralan i nekulturan zlocinac... A vec sam i rekao da je to totalni off...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Феаноре,
да подржим твоје ставове, пошто их делим. Да не буде да си једини који тако мисли.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 24.0.1312.52
mob
Apple 15
Citat
Admin i par likova ovde nabacili i ubistvo 10 000 Beogradjana Rusima... A ja kazem nisu Rusi vec pecinski Srbi...

Ja nisam rekla da su ih Rusi ubili vec da oni koji su vladali Rusima nametnuli Jugoslaviji jedan sistem koji je 50 godina Srbiju i ostale drzave drzao u drzavi koja se raspala.
Ja licno ne mogu da verujem da je neko toliko zatucan da ne moze da uzme knjigu i pogleda sta se desavalo sa Madjarskom, Ceskom i Slovackom, Poljskom... I kako smo mi bili i ostali samo krvavi tampon koji su stiskali jedni i drugi po potrebi...

Doduse... najbolji primer pecinskih ljudi su upravo ti veliki Rusi koji su taj sistem gajili 80 godina... A i sad je tamo, samo zamaskiran CocaColom i Kadilakom...

Takodje, napisala sam da Rusijom od Petra Velikoga ne vladaju Rusi.

Ja kapiram da nije tesko uzeti neku knjigu iz istorije i procitati geneologiju evropskih vladarskih porodica i ukapirati da tu ima najvise Habsburga... A to je samo deo vezan za carsku Rusiju... Ovi koji su dosli posle Revolucije ne mogu se po poreklu skupiti ni s koca, ni konpca.... Ako je citanje preveliki napor, predlazem gledanje dokumentaraca...

Doduse... ruku na srce... Rusija je jedna od retkih zemalja koja kaze da im vlast drze bezbednjaci...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2013, 13:03:40 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.52
A ja sam tebe obrazovanu i nacitanu zamolio da mi objasnis kako su Rusi krivi za genocid nad Srbima... Kad vec pricamo o zatucanosti nekoga eto izvoli pa nam objasni... (ne, necu uci u tvoju zamku da sad krenem ja tebe da obrazujem o tome da Rusi i Sovjeti nije isto, i ne, necu uci u zamku da ti objasnjavam da nemam nameru da se sjedinjujem sa Rusijom u neku super drzavu vec da gledam samo interes Srbije)

A takodje da objasnis forumasima zasto se kao admin koristis zamenom teza i razvodnjavanjem price jer ne postoji ta logika koja moze da izjednaci odnos zapada i Rusije prema Srbiji, a vi se ubiste da to izvedete... U gazenju osnovne logike se koristite najnizim mogucim sredstvima, kako ko, vredjanjem, omlaovazavanjem, vrdanjem, relativizovanjem...  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ако већ терамо мак на конац, тај систем нису наметнули Руси, већ Совјети. Уосталом, несразмерна већина комунистичких вођа (макар пре Стаљина) су били Јевреји. Такође, ни сам систем није баш наметнут. Пре бих рекао да је прихваћен од народа.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 857
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 09:14:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.