Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 01:47:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginuo Tose Proeski!  (Pročitano 110405 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
  Da li je moguce da si otišao zauvek! Ti i tvoje nežne oci i tvoj predivni glas. . .
osecam prazninu i tugu kao da je nestao neko meni blizak. . .
  Bio si plemenit covek sa cistom dušom nestašnog deteta! Skoro da sam mogla videti, kako jedna bela ptica polece u neslucene visine. . .  a možda se i sretnemo jednom "gore u svemiru". . .
  Uvek cu te cuvati u svom secanju, i tvoje prelepe pesme pune emocija, koje me uvek rasplacu!
ZBOGOM TOŠE. . .
šapnucu jednom malom andelu da te cuva. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E870
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Citat sa jednog od sajtova otvorenih u secanje Toseta

Citat
Na poslednjem tuzlanskom koncertu, Tose je mojoj supruzi Merimi koja je bolesnik od tumora mozga pjevao na moj mobitel "Zajdi, Zajdi" jer nije mogla doci na koncert...
On je pjevao a ja sam plakao..od tuge i srece...Stavio je osmijeh na lice moje supruge, na moje i nas mnogih to vece...
Nadao sam se da cu imati priliku da mu stisnem ruku i kazem:
"Hvala ti".....

Sada kazem:"Hvala ti"
I placem, i svi placemo..ujedinjeni u tuzi....

Neka ti je laka zemlja Makedonska Andjele
Spokoj vjecni dusi tvojoj

Porodici, duboka sucut..

S postovanjem i tugom,

Naid Dzananovic, Tuzla
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
05.11.2007.
Izvor: PRESS
TOŠE IPAK UBIJEN?!
Makedonci optužuju Hrvate da lažiraju dokaze o smrti Tošeta Proeskog, policijski snimak kamiona dokazuje da rekonstrukcija nesreće nije istinita

Makedonski list „Večer" tvrdi da je saobraćajna nesreća u kojoj je 16. oktobra poginuo Toše Proeski „misterija" i da je reč o „montiranju procesa" jer fotografija kamiona, navodno, dokazuje da rekonstrukcija nesreće nije istinita.

Taj list je ekskluzivno objavio policijski snimak kamiona u koji se, navodno, zabio terenac u kome se u trenutku kobne nesreće nalazio Toše. Prema izveštaju iz Hrvatske, koji je potom preuzet i u Makedoniji, „tuareg" je prvo udario u branik kamiona, a potom se podvukao pod njega i udario u levu gumu, dok je krov auta udario u sanduk ispod kamiona.

„Večer" tvrdi da to nije istina i da se u Hrvatskoj lažiraju dokazi:

- Fotografija pokazuje da takvog sudara nije bilo! S nje je jasno vidi da terenac nije udario u kamion, nego je najverovatnije bilo suprotno - kamion je udario u terenac. Makedonski vozač terenca je osumnjičen, a hrvatski pušten i slobodan. Ko je prevremeno presudio? - pita „Večer", i navodi da je kamion u potpunosti neoštećen.

- Prema toj priči, terenac, koji teži više od dve tone, na Tošetovoj strani ostao je smrskan kao da je od folije, a na kamionu se ni točak nije udubio od udarca. Netaknuti su svi njegovi zadnji delovi (registarska tablica, branik, sanduk...)

„Večer" se poziva i na reči stručnjaka jednog osiguravajućeg društva koji je, navodno, izjavio da postoji osnovana sumnja da je došlo do zanošenja zadnjeg dela kamiona, koji je udario u desni deo terenca i odgurao ga na stranu.

« Poslednja izmena: 06. Nov 2007, 02:18:37 od Belgrade_Chetnik »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy Nexus
au... to cje biti veliki haos..

kako da nekome ne bude zhao, stvarno je i bio dobar chovek, mlad imao glaschinu... ali samo me jedna stvar iznervirala : u nekim novinama sam prochtao [ne secjam se kojim] da razmatraju mogcjnost da ga proglase za svetca... po meni totalna glupost... ali dobro..

a za post iznad mene .. nije moglo da prodje bez toga.. moralo je tako neshto da "procuri".. e sada, ne verujem da su ga hrvati ubili...
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Apple 15
Večer: Hrvatska lažira dokaze o smrti Tošeta Proeskog
Autor: Blic online | 05.11.2007 - 18:07

Makedonski list "Večer" tvrdi da je nesreća u kojoj je poginuo pevač Toše Proeski trenutno "misterija" i da se u čitav proces lažira u Hrvatskoj, jer fotografija kamiona sa mesta udesa dokazuje da rekonstrukcija događaja poznata javnosti nije istinita, prenosi hrvatski sajt Index.hr.

Snimak kamiona posle nesreće
"Večer" je objavio policijsku fotografiju kamiona koja bi trebalo da potvrdi njihove navode da se u Hrvatskoj lažiraju dokazi o ovom slučaju. Prema izveštajima iz Hrvatske, koji su preuzeti u Makedoniji, Tuareg u kom je bio makedonski pevač udario je u branik kamiona, zatim se podvukao se pod vozilo i udario u levu gumu, da bi potom krov Tuarega udario u pod prikolice. Međutim, Večer tvrdi da takva rekonstrukcija nije istina i da se ceo proces "montira".
"Fotografija pokazuje da takvog sudara nije bilo! Vidljivo je da terenac nije udario u kamion, već je najverovatnije bilo suprotno, da je kamion udario u terenac. Makednoski vozač terenca je osumnjičen, a hrvatski pušten na slobodnu. Ko je presudio pre vremena?", navodi "Večer", a prenosi Index.hr.

Makedonski list naglašava da je kamion neoštećen, da su zadnji delovi netaknuti, dok je terenac potpuno uništen: "Prema toj priči terenac teži od dve tone je na Tošetovoj strani smrskan kao da je od folije, a na kamionu se ni točak nije ulubio od udarca. I ta se priča vrti poslednje tri nedelje", piše Večer.
Večer se poziva i na reči stručnjaka jednog osiguravajućeg društva, koji je navodno izjavio da postoji osnovana sumnja da je došlo do zanošenja zadnjeg dela kamiona, koji je udario u desni dio terenca, i odgurao ga na stranu.
Večer tvrdi i da postoji još «montaža» u ovom slučaju, a jedna od njih su i ukradena dokumenta menadžerke Ljiljane Petrović, koja je povređena u nesreći. Stvari menadžerke makedonskog pevača je prema izveštajima policija donela u sobu odmah posle nesreće, a onda je Fokus objavio dokument koji pokazuje da je za novogodišnji nastup u Crnoj Gori Proeskom uplaćen predujam od 8.000 evra.
"Pristup njenim stvarima imalu su bolničko osoblje, najmanje dvojica policajaca i prijatelji teško povređenog vozača Georgija Georgijevskog, koji su bili u poseti. Objavljeni dokument je Ljiljani Petrović ukraden», navodi večer uz opasku da je "hičkokovski morbidno da neko poseti povređenu osobu u šoku i da "kopaš i kradeš iz torbice", kao i to da je neko dobro naplatio prodaju dokumenta Fokusu.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Mas que nada

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1285
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung X660
I to mi je proslo korz glavu kada sam cuo da je poginuo! Smile
Mada stvarno ne znam ko je mogao da ubije coveka koji ni mrava nije zgazio....
Uzas!!! Smile
IP sačuvana
social share
Ja sam ceo zivot s' tobom
Kao mali pevao
Po skola ma se tuk'o
Tvoje ime branio
Ja jos sam JUGA deo
I ludo volim te
Sa drugovima svojim
Za tebe borim se...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 124
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

Mada stvarno ne znam ko je mogao da ubije coveka koji ni mrava nije zgazio....
Uzas!!! Smile
upravo tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

It`s no place like home...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1297
Zastava Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Ma dajte.. optužbe o lažiranju su smiješne pa čovjek je u Hrvatskoj bio među najomiljenijim izvođačima. Po meni su ovo pokušaji micanja očiju s njegovih para koje lešinari pokušavaju pobrat. žalosno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Verovatno je kamion isao 170 na sat i udario u Taureg koji je isao oko 90 km/h  Smile i sve to na osnovu fotografija. Jbg. moraju novine nekako da se prodaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 48 49 51 52 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 01:47:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.