Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:48:25
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginuo Tose Proeski!  (Pročitano 110457 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson Xperia X1
neka mu je laka zemlja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Off topic obrisan

Prepucavanje i vasu licnu i medjusobnu netrpeljivost prenesite na drugo mesto.
Isto tako vase auto expertize i dugogodisnja iskustva na putu iznesite na auto forumu.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 20:39:23 od canelane »
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
Da budem iskren nije to tip muzike koju ja slusam. Medjutim ono sto sam prvo primetio kod njega su oci. Tople i iskrene. Jednostavno to sto vidis na sceni to je on pravi. Muzika je odlicno odradjena za tu vrstu i par spotova sto sam video isto dobri. Po nacinu kako peva videlo se da ima neceg vise i kasnije sam i saznao da je skolovao glas.

Imao je potencijal i buducnost je mnogo izgubila njegovim preranim nestankom. Kada je do sada toliko dao svetu mogu misliti sta bi tek kasnije postao. Velika ali zaista velika steta za tragicnu smrt koja ga je zadesila.

U sustini kada se sve podvuce Makedonija nije samo mesto mirnih i dobronamernih ljudi vec i izuzetne muzicke scene. Nisam do sada nista cuo da je doslo iz Makedonije a da je lose. na bilo kom polju, da l rok muzika, etno... sve je odlicno.

Tose je bio nesumljivi vladar svoje muzicke vrste. Neka mu je laka zemlja...

"Ako umrem il zaginam
nemoj da me zalite
napijte se s rujno vino
pesmu zapejte..."

Neka pesma ostane zauvek...
P.S. ne otvaranje zastitnog jastuka je bas cudna jer on kolko znam treba da radi kada dodje do negativnog ubrzanja... ne treba mu spoljni okidac. Ali ocito da su konstriuktori zatajili...
« Poslednja izmena: 26. Okt 2007, 20:59:07 od pilot »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Thunder MS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 709
Zastava MK
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 6630
Steta,  pre svega bio je covek, ne obican vec human covek, bio je za sve, vera i nacionalnost ga nisu interesovali, pomagao je, pravio velika dela...

Sta jos reci osim RIP Tose

Bio si i ostaces ....

Smile
IP sačuvana
social share
2 f@ast 4 u
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
Najveća makedonska zvezda bila nadomak svetske karijere
Tošetov neobjavljeni singl na italijanskom
Autor: Blic online | 26.10.2007 - 19:15

Producenti Tošeta Proeskog tvrde da je uspeh najveće makedonske zvezde na prostoru bivše Jugoslavije bio samo uvod u njegov proboj na inostrano tržište. Toše je početkom ove godine započeo snimanje albuma na engleskom jeziku, za koji je neposredno pre tragične smrti uradio osam pesama, navodi sajt Index.hr.

Tokom 2007. Toše je, zahvaljujući svojoj menadžerki Ljiljani Petrović, posetio nekoliko studija u Londonu. U jednom od njih je i upoznao producenta Ričarda Englera, koji je trebalo da bude zadužen za njegovu inostranu karijeru.
Prvi Tošetov album na engleskom jeziku trebalo je da bude objavljen početkom 2008. godine, a kao najavni singl, kako saznaje hrvatski sajt, odabran je duet sa italijanskom zvezdom Đanom Nanini. Iako njegovi saradnici iz Engleske smatraju da je Toše snimio odlične pesme, za koje bi bila prava šteta da ne ugledaju svetlost dana, Engler je odlučio da iz poštovanja prema Tošetu na neko vreme odloži objavljivanje albuma.
"Šokirala me je vest o njegovoj smrti. On je bio predivna osoba i poznavati ga bila je istinska privilegija. Bio sam na njegovom humanitarnom koncertu u Skoplju, na kome je 30 hiljada ljudi tri sata uživalo u njegovom predivnom glasu. Beskrajno sam uživao iako nisam razumeo o čemu je pevao", izjavio je Ričard Engler za Utrinski vesnik.

Nove pesme na Tošetovom iPod-u

U medijima se, nakon tragičnog događaja, pojavila vest da je Toše na svom iPod-u, pored pesama Olivera i Džibonija, snimio i svojih osam pesama na engleskom jeziku.
Ukoliko ih neko objavi pre britanske izdavačke kuće, mogao bi, i pored eventualne sudske tužbe, da zaradi pravo bogatstvo. Objavljivanje pesama na Internetu ne mogu da spreče ni najmoćnije producentske kuće. Primera radi, trenutno aktuelni hit Spajs grls "Hedlajn", koji će zvanično biti objavljen za dve nedelje, odavno se može skinuti na Internetu.
Ipak, o pesmama makedonske zvezde odlučiće njegova menadžerka Ljiljana i britanski producenti, a svi koji su imali prilike da čuju prve snimke tvrde da se Tošetu osmehivala svetska karijera.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Zadnja Toseva pesma "Makedonija naviva za vas"

Kod:
http://www.speedyshare.com/674177158.html

Pesma je besplatna i slobodna za skidanje
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Apple 15
VADI SE NA TOŠETA
Menadžerka pokojnog pevača Ljiljana Petrović traži da joj se oprosti dug za porez zbog smrti svog saradnika

Dok cela Juga još plače za makedonskom ikonom Tošetom Proeskim, njegovo ime već je počelo da se koristi kao opravdanje za razne malverzacije, kao što je izbegavanje plaćanja poreza njegove menadžerke Ljiljane Petrović, o čemu je Kurir već pisao.

Firma menadžerke nedavno poginulog makedonskog pevača zatražila je od Poreske uprave Makedonije otpis neplaćenog poreza, čiji je iznos 280.000 evra! Kako je Kurir već pisao, Ljiljana Petrović i način njenog poslovanja preispitivani su i ranije. O poreskom dugu i pokušaju da se on utaji bilo je govora i uoči koncerta u Skoplju, o čemu smo iscrpno izveštavali tokom septembra.

Skopski list Vesti objavio je pismo stečajnog upravnika njene firme „Fajnal kat produkcija“, u kome se traži otpis poreza zbog smrti Proeskog, a kao glavni razlog navodi se činjenica da je nastradali pevač proglašen počasnim građaninom Makedonije?! Stečajni upravnik George Kostov naveo je u pismu da „zbog tragične smrti estradnog umetnika Tošeta Proeskog, koji je bio i ekskluzivni zastupnik ‘Fajnal kat produkcije’, koja je sada u stečaju, i zbog odluke Vlade da se on proglasi za počasnog građanina Makedonije, traži da se prijava za zahtev isplate od stečajne mase povuče“.

Poreska uprava je na taj zahtev odgovorila takođe pismom, u kojem navodi da uprava „nije povela postupak protiv Tošeta Proeskog, nego je u razmatranje uzela ‘Fajnal kat’, kao rizičnu firmu koja nije platila poreze“. Naime, Petrovićeva je 2006. godine proglasila stečaj u toj firmi, da bi posle toga osnovala drugo preduzeće „Avord produkciju“.

„Firmu je osnovala i zastupa je Ljiljana Petrović. Do danas nismo pronašli imovinu firme, radila je sa gubicima i proveravamo da li se radi o lažnom stečaju“, izjavio je direktor makedonske poreske uprave Goran Trajkovski za Vesti. U svakom slučaju, još će mnogo vode proteći dok se eventualnim krivotvorinama ne uđe u trag, ali najtragičnije u celoj halabuci je to što (će) se ime pokojnog pevača skrnavi(ti) samo radi malverzacija.
Autor:
Nataša Petković

Izvor: Kurir
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Nije to nista,sigurno ste culi da je snimio album na engleskom,ali nesrecnik nije stigao da ga izda,tako da sad vladaju prepucavanja unutar porodice i izmedju porodice oko toga ko ce pokupiti kajmak od izdavanja doticnog albuma,isto tako za mnoge svetica Ceca planira da odrzi koncert u njegovu cast i naravno da pokupi parice od koncerta i sto je najcrnje podrzava predlog nepriznate Makedonske pravoslavne crkve(oznacena kao sekta)da Tose bude svetac objasnjenjem da je on bio veliki pravoslavac!?BRUKA Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Srbija do Tokija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 84
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
Evo i kompletnog teksta

20.10.2007.
Izvor: BETA
INTERVJU... Ceca Ražnatović, pevačica
ŠTO TOŠETU NA SVADBU NE ODOH...
Svi su jecali u isti glas. Mislim da bi i kamen zaplakao da je mogao. I da nisam poznavala Tošeta, sigurno bih otišla u Kruševo

Srpska folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović i dalje je u šoku zbog smrti svog velikog prijatelja, makedonske pop zvezde Tošeta Proeskog, koji je tragično stradao u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj. Ražnatovićeva, koja je Tošeta dugo poznavala, u intervju za Press kaže da je jako tužna zbog prerane smrti dragog prijatelja, a da je evropska muzička scena ostala bez sjajnog umetnika, kakvog ona nije upoznala u svojoj 20 godina dugoj karijeri.

- Jako sam potresena i utučena. Više nema tog odličnog pevača, prijatelja, brata. Ali, naš bol ne može da se meri s bolom njegove porodice, kojoj je u ovom trenutku najteže i ja im ovim putem još jednom upućujem najiskrenije saučešće. Srbija, Balkan i cela Evropa ostali su bez velikog umetnika, koji se neće roditi u narednih 50 godina. Toše je bio pevač bez grama sujete i pokazao je da ga velika popularnost nije nimalo promenila.

Koncert u Tošetovu čast

n Da li razmišljate da organizujete koncert u znak sećanja na Tošeta?

- To će se sigurno dogoditi. Sa nekolicinom kolega ću organizovati veliki koncert za sve njegove poštovaoce. Toše je zaslužio da mu se ljudi iz Srbije oduže bar na takav način. On je jedini pevač koji je svojom muzikom i dobrotom sjedinio narode bivše SFRJ.

n Kada ste i od koga saznali da se dogodila tragedija?

- Tog jutra oko pola devet nazvao me je moj PR, koji me je obavestio da je Toše poginuo u saobraćajnoj nesreći. Nisam poverovala jer su ljudi u poslednje vreme skloni izmišljanju najbizarnijih stvari kada su javne ličnosti u pitanju, pa čak i o njihovoj smrti. Istog trenutka sam pozvala svoje prijatelje iz Makedonije, koji su mi, nažalost, potvrdili da je vest istinita. Odmah sam se spakovala i kolima krenula za Skoplje, gde sam prenoćila. Rano ujutru sam otputovala za Kruševo kako bih prisustvovala sahrani.

n Na sahrani ste stajali u počasnoj straži, a svi koji su Vas videli prokomentarisali su da Vas posle smrti vašeg supruga Željka nisu videli tužniju?

- Zaista je bilo strašno. Svi su jecali u isti glas. Mislim da bi i kamen zaplakao da je mogao. I da nisam poznavala Tošeta, sigurno bih otišla na sahranu. Za organizaciju se pobrinula država. Oni su odredili da mi kolege stojimo u počasnoj straži. Bila mi je velika čast, ali kamo sreće da sam mu došla na svadbu, a ne na sahranu.

n Kada ste prvi put upoznali Tošeta?

- Toše i ja se znamo godinama i jako smo često, pored privatnog druženja, gostovali zajedno u TV emisijama. Ne sećam se tačno kada smo se prvi put sreli, ali sam uvek govorila da za svojih 20 godina karijere nisam srela talentovanijeg pevača i kulturnijeg mladića. Nikada neću zaboraviti svoj koncert u Skoplju. Dočekao me je na aerodromu i tokom boravka u Makedoniji bila sam njegov gost. Kada sam kretala za Beograd, priredio mi je ispraćaj koji ću pamtiti celog života. Sišla sam u foaje hotela, a on je seo za klavir i pred svima počeo da peva „Zajdi, zajdi".

n Kako objašnjavate to da ste od pevača iz Srbije sahrani prisustvovali samo Vlado Georgiev, Željko Joksimović i Vi?

- Malo je nezahvalno komentarisati takve stvari, jer je sahrana organizovana jako brzo, pa pretpostavljam da veliki broj ljudi nije uspeo da dođe. Zato ću govoriti samo u svoje ime.

n Da li podržavate inicijativu da Tošeta proglase svecom?

- Apsolutno zaslužuje da ga Makedonska pravoslavna crkva proglasi za sveca. Bez obzira na njegovu mladost. Bio je veliki humanista i pravoslavac. Gradio je manastir, pomagao bolesnima i siromašnima, održao brojne humanitarne koncerte. Jednom rečju, bio je čovek anđeo.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung E568
kada sam saznala pocela sam da placm ko kisa,kad sam ja tako plakala mogu da zamislim njegovu devojku,roditelje... Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile :cry Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
moto: Zivi svaki dan kao da ti je poslednji
         sto mozes danas, ne ostavi za sutra(uradi to prekosutra!)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 01:48:25
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.