Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 14:03:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Poginuo Tose Proeski!  (Pročitano 110737 puta)
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 6234
Mega zvezda odlazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 644
Zastava Sid
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Nokia E61i
Bio sam veliki postovalac njegovog rada,lika i dela i zaista mi je jako zao i tesko...Jer to je neverovatno tragicna sudbina...On je bio isuvise dobar za ovakvo podneblje,za Balkan...Uradio je puno tako mlad,a mogao je jos mnogo....Na najtuzniji nacin je skoncao zivot...A da li je kriv njegov vozac,kamiondzija ili neko treci to je sada potpuno nevazno jer Toseta vise nema.. Smile Ali ja mislim da on sada pocinje jedan novi drugi zivot,ZIVOT POSLE SMRTI jer ce on zveti kroz svoje pesme...Neka mu je vecna slava....
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 15:42:34 od mischko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Posljedno sto je snimio u studiu Tose je bio pre 4 dana Snimio Navijacku Himnu za Makedonske Reprezentacije ,,,,Sinoc je Ceo stadion Navijao i Skandirao Tose,Tose Nemogu vam Opisati mislim da je Tose Na Nebu Cuo to i video,,,

Veliko Hvala Tose sto si Ni Ostao Ovu Himnu pa si nas Napustio

Vlada Republika Makedonia  donela je odluku za jednu salu stoi je u planu da nosi njegovo ime
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Memento Mori

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7891
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Balkan pevaca kakav je bio Tose nece vise u zivotu imati,neka mu je laka zemlja!
« Poslednja izmena: 19. Okt 2007, 07:03:57 od -Samurai- »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 30714
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Голем човеку почивај во мир.

Нека ти е лесна црната земја  Smile
IP sačuvana
social share
Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар помеѓу народите - Гоце Делчев, Македонски револуционер

Свеста и чувството дека сум Македонец треба да стојат повисоко од се друго на светов - Крсте Петков Мисирков, Македонски просветител

Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Budi uvek ti!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 14178
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung E870
 Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Zivot je put kojim treba trcati sa prijateljem koji ce nam osmehom, cutanjem, daljinom, postojanoscu, strpljenjem i secanjem dokazati da vredimo onoliko koliko znamo da volimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko ume da voli, ne bi trebalo ništa drugo da radi.

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 4472
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Zna Bog sta je dobro...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Umro sam, a ti mi oprosti što sam tako žureći zaboravio ruku da ti stisnem... i poljubim te onako kako sam to uvijek činio odlazeći... Oprosti mi što sam proljeće jedno zauvijek u sebi odnio. Ali sjeti se ostale su pjesme u desnoj fioci neuredno složene... Snaći ćeš se... Iz njih naprosto ljubav izbija. Te pjesme... to sam ti sad ja. Oprosti mi nije bilo vremena za opraštanje suviše smo se voljeli da bi mogli nešto drugo. Tako žureći nisam ni pomislio da ćeš biti tužna zbog svega i sad mi je žao zbog te praznine koja nas dijeli zbog toga što će nas jednu vječnost zvijezde razdvajati i što više neću moći usne da ti dodirnem... Oprosti mi ni sam nisam znao da odlazim, bio sam duboko u svojim snovima, mislio na tebe... tako je i bolje, nista nisam osetio umro sam sa tobom u mislima.

I veceras je Tose okupio 20.000 ljudi na gradskom stadionu u Skoplju. Igrao se fudbalski mec za kvalifikacija Makedonija - Andora. Makedonija je pobedila 3-0. Svi su drzali slike Toseta i izvikivali njegovo ime. Ovaj se mec igrao u njegovo ime. Svaki fudbaler koji je dao gol trcao je do velikog portreta Toseta i ljubio je njegovu sliku.... Ova pobeda Makedonije je poslednji dar za Toseta ovog tuznog dana zalosti u nasoj zemlji.... A, kad je zavrsio natprevar pustam Pink i opet gledam kako Tose peva Zajdi, zajdi... I opet suze same teku i sve odlazi niz reku...

Da li sada trebamo da placemo sto ga vise nema ili da se radujemo sto je u opste postojao takav neko medju nama? Nema mesta za smeh. Pokusavam ,ali lice mi se grci i krece suza, zatim jecaj. Krece njegova pesma na radiu, srce je zadrhtalo. Vise nema sta da obuzda ovaj plac. Boze njega stvarno vise nema. Jednom andjelu je bilo previse da bude na zemlji, mora je da ode na nebo. A zasto je to tako? Takvi andjeli su nam potrebni da bi ova zemlja funkcionisala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK510i R4CJ
I dalje ne verujem da je poginuo ovo je preveliki bol i tuga za sve.Bio je andjeo medju nama a sada je pravi andjeo na nebu pored Gospoda.Nikada ga necemo zaboraviti jer ce ostati vecno da zivi u nasim srcima!Neka mu je vecni mir i spokoj duse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Odustao

Zodijak
Pol
Poruke 5342
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Ja i dalje nemam reci... Kako se oprostiti od coveka uz cije pesme sam proveo neke sjajne trenutke i iskreno mu se divio... Neka ti je laka crna zemlja Tose
« Poslednja izmena: 18. Okt 2007, 20:25:08 od radulac »
IP sačuvana
social share
Odustao
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 59
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 14:03:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.