Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:39:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podsticanje nataliteta...  (Pročitano 17405 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Murinjo otkud to zanimanje za natalitet. Da ne planiraš nešto?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
evo vam projekcije za pojedine zemlje EU do 2050 godine uz trenutačne trendove, koji se istina bog mogu promijeniti, ali zasigurno ne sami od sebe.

http://epp.eurostat.cec.eu.int/pls/portal/docs/PAGE/PGP_PRD_CAT_PREREL/PGE_CAT_PREREL_YEAR_2005/PGE_CAT_PREREL_YEAR_2005_MONTH_04/3-08042005-EN-AP.PDF

zapadna europa stagnira više-manje, ponajviše zbog imigracije, osim njemačke koja će imati čak 8 milijuna manje stanovnika nego danas.

irska će imati veliki rast, pa će 2050. imati gotovo milijun i pol više nego danas, znači oko 5.5 milijuna. francuska će narasti na 65 milijuna, UK na 64...

a istočna europa raspad sistema...u bugarskoj najgore...danas bugarska ima 7.8 milijuna stanovnika, a 2050. svega 5. rumunjska pad za 2 milijuna, poljska za 1.5, litva za 300 tisuća. najgore će proći rusija i ukrajina, ali one nisu predmet razmatranja u ovom istraživanju.

u isto vrijeme jedan pakistan sa 160 milijuna stanovnika će probiti granicu od 350 milijuna ljudi već 2050., slično vrijedi za nigeriju, bangladeš, etiopiju i da ne nabrajam dalje.
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
pa rekoh sam ja fino nedabvno da kosovo nece biti uskoro ni siptarsko nit srpsko ukljucujuci sve drugo na balkanu kako stvari stoje s ovima van evrope....
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
mob
Nokia 
U pravu si Boki, kako su krenuli Kinezi Kosovo će biti njihovo, blok 70 već jeste.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2342
Zastava Croatia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Samsung SGH-I560
Murinjo otkud to zanimanje za natalitet. Da ne planiraš nešto?  Smile

pišem diplomski iz te teme, pa sam pun informacija  Smile

Nema boki više porodica sa dvoje dece. Ako ima jedno dobro je. Od mojih prijatelja koji su ostali tek svaki drugi par ima jedno dete.
Citat

pa koliko sam razumio citajuci novine u Srbiji je 1.7 prosjek
s obzirom da ni u inostranstvu nema puno nasih s vise od 2 sto je prosjek bio jos u zlatno doba Juge ispada da je otprilike isto...

murinjo sve zavisi
ako je to samo privremeni rast ne pomaze puno al ako ostane kontantano do kraja onda je dobro
nova godina je tek pocela vidjecemo kako ce se razvijati...

prosjek u srbiji s kosovom je 1.7, i on je vrlo vjerojatno ipak nešto veći jer se podcjenjuje broj stanovnika na kosovu. na teritoriji srbije bez kosova iznosi 1.5.

statistički zavod srbije....

http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/en/drugastrana.php?Sifra=0013&izbor=odel&tab=20

srbija je u 2006. imala zaparavo veliki pad broja rođenih u odnosu na 2005., a kolko sam čuo za 2007. taj će broj prvi puta biti ispod 70.000.

od 1998-2005

http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/en/drugastrana.php?Sifra=0013&izbor=odel&tab=1

2006

http://webrzs.statserb.sr.gov.yu/axd/en/drugastrana.php?Sifra=0013&izbor=odel&tab=18
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 01:20:48 od murinhoo »
IP sačuvana
social share
You better watch out, You better not cry, You better not pout, I'm telling you why...

Bad Blue Boys are coming to town...

"Ja sam veliki prijatelj Hrvatske, to se nikada neće promijeniti." - Jorg Haider RIP
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson k800i i D820
Samo i Kinezi nece da prave djecu kako su to cinili prije...kod njih je sada zakon jedna obitelj jedno djete...a na drugo placas dobar porez...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
jos ce se na kraju Balkanske nacije udruzivati zajedno kad ovi dosljaci dodju i pocnu praviti sranja ko po zapadu Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows 2000
Browser
mob
Nokia 
Samo i Kinezi nece da prave djecu kako su to cinili prije...kod njih je sada zakon jedna obitelj jedno djete...a na drugo placas dobar porez...
Ako si u inostranstvu ne plaćaš nikakav porez. Inače na desetoro dece porez je milion doalra godišnje, pa ti vidi isplati li se da ih držiš u Kini ili u SAD.
jos ce se na kraju Balkanske nacije udruzivati zajedno kad ovi dosljaci dodju i pocnu praviti sranja ko po zapadu Smile
Evo već imamo forumsko bratstvo i jedinstvo. Još da nam tigar predstavi tigricu, a murinjo njegovu golgeterku (kakva bi njena titula trebala da bude?).  Smile
« Poslednja izmena: 11. Jan 2008, 01:26:45 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

крв југа - душа истока

Zodijak
Pol
Poruke 1224
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Жена да би рађала треба да буде растерећена брига и да има ко да је издржава.

Mislim da nije samo u tome problem, pogledaj oko sebe ima mnogo situiranih porodica, pa se ne odlučuju na neki bejbi bum. Ja mislim da je to stvar vaspitanja u najširem smislu riječi. Spomenuo sam ranije Jevreje kao primjer. Dok je trajao rat, paradoksalno zvuči, ali djeca su se rađala ( bar u RS i RSK ) ljudi su bili nekako motivisani da stvore što više Srba. Malo ružno zvuči za uši zapadnog čovjeka, ali bilo je tako. Kad je magija prestala pojavila su se pitanja a kako ćemo, a šta ćemo ... Dajte ljudima motiv da rađaju djecu, a on ne mora biti materijalni, bitno je da oni budu uvjereni da je to prava stvar!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
2003 je bilo skoro 80 000
sta se desavalo?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 18:39:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.