Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
hehe zashto bi neke strane sluzbe slale ljude da idu po forumima i tako shire neku ideju?Da li ti mislish da strane sluzbe tako funkcionishu,zamajavaju se po forumima? I zashto bi bilo kojoj stranoj sluzbi bilo u interesu da se Srbija digne na noge,i da se u ogromgnom broju izadje na protest,u okviru koga ce biti odrzan i koncert sa dobrovoljnim prilogom za Kosovo?
И сада неко треба да да прилог непознатој организацији или особи?! Овако како си ти ово презентовао личи на велику превару!
Не знам ти ја појма ерцо мој о чему он буљазни. Мора да је прсо кад је чуо да је папа против независности па га ударио пмс.
hehe zashto bi neke strane sluzbe slale ljude da idu po forumima i tako shire neku ideju?Da li ti mislish da strane sluzbe tako funkcionishu,zamajavaju se po forumima? I zashto bi bilo kojoj stranoj sluzbi bilo u interesu da se Srbija digne na noge,i da se u ogromgnom broju izadje na protest,u okviru koga ce biti odrzan i koncert sa dobrovoljnim prilogom za Kosovo?
elike su sumnje u sve i svasta, evo ja sam i nakon 13000 postova jos proustasosadomazofrenican
izvini, a kome je isla u prilog paljevina, lomljava, i pljacka u cetvrtak? da nije Srbiji mozda?
Naravno da nije bilo u interesu Srbije.Da bi se ovako neshto ostvarilo potrebna je dooobra priprema,kako medijska,tako i psiholoshka,da se konstranto apeluje na to da se bilo kakvo paljenje,lomljenje,rushnjenje i slichno koristi protiv Srbije,i to se napominje vishe puta u textu.Iz istog razloga,predlaze se protest izvan grada,a do tada treba da se stvoriti takva atmosfera da u narodu zavlada osecaj sloge i solidarnosti,i da nas te emocije vode!Takodje da se miting odrzavai radi skupljanja dobrovoljnog priloga,i radi pokazivanja nashe sloznoznosti. Da li kapirate o chemu pricham? A adersa sajta je bila napisana pa mi je super moderator zakljuchao temu i rekao da se zbog pisanja adresa dobija ip ban,tj. trajno udaljavanje sa foruma.
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 01:27:25 od Kosovo_u_Srbiji »
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Укључите се у акцију,нека се ова идеја рашири по целој Србији!
Чуо сам да се снима филм "Тигар на бранику велепосланства", и да ће он играти самог себе. Због хрватске публике његова жена у филму није Српкиња, неко шиптарка са Косова. Радња филма почиње када он иде у велепосланство да жени извади папире, како би могао да је упозна са својим родитељима у хрватској. У тренутку када су они ушли у зграду гомила демонстраната напада велепосланство, и Тигар је принуђен да одбрани зграду, жену и достојанство хрватске територије у центру Београда.
Da bi se ovako neshto ostvarilo potrebna je dooobra priprema,kako medijska,tako i psiholoshka
Ti si zaduzen za ovu boldovanu
Citat
Takodje da se miting odrzavai radi skupljanja dobrovoljnog priloga
Normalno, nego kako drugacije.
Citat
Da li kapirate o chemu pricham?
Ne
Citat
A adersa sajta je bila napisana pa mi je super moderator zakljuchao temu i rekao da se zbog pisanja adresa dobija ip ban,tj. trajno udaljavanje sa foruma.
Samo ti daj link, malecka ce ti skinut ip ban, ne beri brigu .......
Чуо сам да се снима филм "Тигар на бранику велепосланства", и да ће он играти самог себе. Због хрватске публике његова жена у филму није Српкиња, неко шиптарка са Косова. Радња филма почиње када он иде у велепосланство да жени извади папире, како би могао да је упозна са својим родитељима у хрватској. У тренутку када су они ушли у зграду гомила демонстраната напада велепосланство, и Тигар је принуђен да одбрани зграду, жену и достојанство хрватске територије у центру Београда.
Jbte skoro sam se ugusio
« Poslednja izmena: 25. Feb 2008, 01:32:31 od nikola34 »
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
btw,ako mi super moderator dozvoli,ostavicu adresu.Sajt je u izradi,sav text odatle je ovde prekopiran.Takodje,ja nisam tip vec zensko I sajt je mojih ruku delo
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Укључите се у акцију,нека се ова идеја рашири по целој Србији!
btw,ako mi super moderator dozvoli,ostavicu adresu.Sajt je u izradi,sav text odatle je ovde prekopiran.Takodje,ja nisam tip vec zensko I sajt je mojih ruku delo
Јел му маљецкО глуми жену?
Да, у другом делу филма он проваљује да му жена није жена него муж.