hehe zashto bi neke strane sluzbe slale ljude da idu po forumima i tako shire neku ideju?Da li ti mislish da strane sluzbe tako funkcionishu,zamajavaju se po forumima? I zashto bi bilo kojoj stranoj sluzbi bilo u interesu da se Srbija digne na noge,i da se u ogromgnom broju izadje na protest,u okviru koga ce biti odrzan i koncert sa dobrovoljnim prilogom za Kosovo?
Velike su sumnje u sve i svasta, evo ja sam i nakon 13000 postova jos proustasosadomazofrenican
Уколико дођеш на овај митинг, излечићеш се од тог обољења!
hehe zashto bi neke strane sluzbe slale ljude da idu po forumima i tako shire neku ideju?Da li ti mislish da strane sluzbe tako funkcionishu,zamajavaju se po forumima? I zashto bi bilo kojoj stranoj sluzbi bilo u interesu da se Srbija digne na noge,i da se u ogromgnom broju izadje na protest,u okviru koga ce biti odrzan i koncert sa dobrovoljnim prilogom za Kosovo?
Velike su sumnje u sve i svasta, evo ja sam i nakon 13000 postova jos proustasosadomazofrenican
izvini, a kome je isla u prilog paljevina, lomljava, i pljacka u cetvrtak? da nije Srbiji mozda?
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!
shta ti treba da dash?I kakva bi prevara mogla biti u pitanju?Na koji te nachin neko moze prevariti,i zashto bi te bilo ko prevario? U pitanju je ideja pomocu koje bi se mogli izboriti protiv ove velike nepravde,jedino shto je potrebno da ona zazivi,a zazivece samo tako shto cesh ti ili bilo ko drugi razmisliti o toj ideji i reci "Nije loshe,dobra ideja" ili "Skroz glupo i neizvidljivo" i u skaldu sa tim rashiriti je dalje,ili zaboraviti sve to.Ne podrzavash ti nikoga konkterno,ni organicaziju ni nekog tamo choveka nego podrzavash ili ne podrzavash tu ideju. Ne znam shta se time moze izgubiti?Moze se samo dobiti ako se uspe ono shto se planira.Niko na svetu nece ostati ravnodushan na sliku miliona ljudi na jednom skupu,na kome se uspust i skuplja nocac za Kosovo,time shto ce svako dati onoliko koliko zeli za ulaznicu za koncert na kome ce uchestvovati veliki broj nashih poznatih lichnosti.Pa da svako da po 50 dinara,opet cemo pomoci tim ljudima!A u svet ce se poslati jedna slika koja nikoga nece ostaviti ravnodushim
Edit by Anea: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika! Укључите се у акцију,нека се ова идеја рашири по целој Србији!
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link Reply by nikola34: @x#%§!!