Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 12:30:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podrška Srbljanovićevoj pred sudom  (Pročitano 11956 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Jesam li ja rek'o da je treba uhapsiti? Rek'o sam samo da to meni smeta jer se chin priznanja o kom ona toliko blebece kachi sa ustavom. Zato sam i reko da pescanik ne mozemo zabraniti, ali ga mozemo opljuvati i ismejati. Drugo, povraca mi se od onih sarkasticnih sala na racun borbe za ocuvanje Kosova. Biljana Srbljanovic je djubre

Biljana Srbljanovic se recimo meni ne dopada, ali nemam prostora od vas da kazem zbog cega, jer se rasprava uvek vodi u nekom nenormalnom pravcu. Pa nije Biljana Srbljanovic neka drzava pa da sada moze da prizna Kosovo

@dominick
Citat
nece biti Smile
skorasnji primer pressa to demantuje, podsecam na slucaj sa cedomanom, znaci zakonom je kaznjivo da se objavljuje nelagalno stecena imovina politicara, o kom onda ustavu i zakonu ti pricas

nije ti bas dobar primer, ja bih recimo voleo da procitam tu presudu ali je nazalost nema na internetu, jer je press dokazano lazovski list. ali i da nije, pa ako nisu relevantni ustav i zakoni sta je onda relevantno?

@joca_jox
Citat
Da se podigne spomenik svima koji su nastradali za vreme svih ovih ratova.

znam joco ali ne mozes spomenik da posmatras samo kao neki kamen. mora da ima neku poruku. ako odes kod spomenika moras da znas zbog cega je podignut

Citat
drugarica biljana je smesna osoba...pogotovu njene "drame" Smile

zasto? dobre su joj drame
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
to sakupljanje traje oko dve godine i zanima me zasto taj film jos nije realiziovan?mislim,kontam da verovatno ima sabana koji bi dali kintu za tako nesto pa mi je zato neverovatno da ove jos nisu sakupile sredstva za dokumentarac koji bi snimili sa obicnom digitalnom kamerom(ako nemaju ja cu im pozajmiti kameru Smile) i bez upotrebe specijalnih efekata Smile
pa jbt...ne snimaju terminator salvation Smile Smile Smile

pa ti mislis da je tako lako snimiti neki dokumentarac a da to ispadne kako treba? do sada su sakupile oko 15 000 evra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1182
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Клиторис би први признао Косово и Метохију као незавиисну државу јер су тамо српска гробља порушена и минирана , сезона лова на Србе траје већ десет година , а ко запали православну цркву постаје национални херој ...

Право поштовање људских права за које се такви европејци залажу !

IP sačuvana
social share
Нека од данас зна,ко није знао
да Србија није ћилим из Ушака,
да Косово није свилени јастук из Бруса,
да Срби знају за нешто скупље од главе
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
Клиторис би први признао Косово и Метохију као незавиисну државу јер су тамо српска гробља порушена и минирана , сезона лова на Србе траје већ десет година , а ко запали православну цркву постаје национални херој ...

Право поштовање људских права за које се такви европејци залажу !

ja sam samo za to da se srbima postuju prava onako kako se albancima postuju prava u severnoj mitrovici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Ako nisi znao, Albanci imaju jedno naselje u severnoj Mitrovici u koje Srbi ne smeju ni da zadju. Toliko o obespravljenim shipcima u severnoj Mitrovici. Pogledaj procentualno koliko ima Albanaca, a koliko Srba na Kosovu pa iz toga vidi ko je u prilici da krshi ljutska prava. Pogledaj cija su groblja skrnavljena, ciji srednjevekovni manastiri paljeni, ciji civili su interno raseljeni, a s' druge strane pogledaj ko je zauzeo srpske stanove po Pristini i ostalim danas cisto albanskim gradovima i odakle su doseljeni ti hajdzekeri. Danasnja prava Srba na Kosovu nisu prava, jer imaju manja prava nego zivotinje, nemaju struje, tesko dolaze do vode za pice, a negde ne smeju da napustaju svoje kuce jer ce da ih pobiju kao macke. Sta dobro se moze reci o ljudima koji skrnave groblja? Ima li nesto gore od toga? To sto su palili crkve, to donekle (donekle!) mogu da razumem, ali groblja... Od toga nema niceg goreg.
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
pa ti mislis da je tako lako snimiti neki dokumentarac a da to ispadne kako treba? do sada su sakupile oko 15 000 evra

jbg...jedna od ove dve kalasture fura novi automobil....taman oko 15000 evra Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
ja sam samo za to da se srbima postuju prava onako kako se albancima postuju prava u severnoj mitrovici 
I ja sam za to isto.Pa znas li ti da tamo ima Siptara i da ih niko ne dira.Nemoj Klico da verujes vestima.Delujes mi kao pametna osoba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
jbg...jedna od ove dve kalasture fura novi automobil....taman oko 15000 evra Smile

otkud ti znas sta vozi?

Citat
I ja sam za to isto.Pa znas li ti da tamo ima Siptara i da ih niko ne dira.Nemoj Klico da verujes vestima.Delujes mi kao pametna osoba  Smile

kazu da ima onih koji nisu presli most na severnu stranu vec godinama a da tamo imaju imovinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Велики дан за српско правосуђе: Биљана Србљановић на суду

Иако су се сви НАТО медијски пешчаници у Србији узнемирили и ангажовали, као и све учинили да од агресивне и хистеричне Биљане Србљановић направе умиљато и недужно створење, готово жртву злих десничара, она ће ипак данас морати да се нађе пред Судом и одговара за вређање присутних на промоцији Пешчаника у Панчеву у марту прошле године.

То је велика победа српског правосуђа које је по први пут на суд извело некога ко у континеитету вређа, понижава и напада говором мржње на све што је српско и што представља светињу српскога народа. Да ли ће Суд подлећи притисцима и повући тужбу против НАТО списатељице остаје да видимо, али и само узнемирење које влада у медијском пешчанику доказ је да се ближи тренутак када олако вређање свега што је српско у држави Србији неће више бити некажњено. Добро знамо да ће све НАТО невладине организације ових дана да устану у одбрану Биљане Србљановић, и представити је као жртву, иако је у Панчеву била вођа покушаја линча петорице представника Двери од стране преко 200 острашћених ЛДП-оваца.

Нико се и никада из Двери неће залагати за гушење било чије слободе мишљења и деловања, па тако ни Пешчаника и Биљане Србљановић, али ћемо увек стати на страну истине о народу коме припадамо и нећемо дозволити да буде оклеветан, вређан и понижаван, јер нам је тога доста. Постоје ли наша људска, хришћанска и национална права и достојанство?

У Београду,
22. маја 2009.

Информативна служба Српског сабора Двери
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i

Citat
kazu da ima onih koji nisu presli most na severnu stranu vec godinama a da tamo imaju imovinu
Ko kaze?A gde su Srbi u Juznom delu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Avg 2025, 12:30:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.085 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.