Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Maj 2025, 18:31:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podrska Baskiji  (Pročitano 4298 puta)
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
ма бре каква Војводина...ја колико сам схватио попис није прави он већ неки странци, тако да немој нападати човека већ те странце који су то и написали...и да јесу, да ли ти мислиш да би неко нормалан подржао сепаратисте у сопственој земљи,нормално је да их изостави..иначе би био луд, па ипак је ово форум са великом српском већином

живела Баскија...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ikurrina.jpg
(11.18 KB, 330x244)
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Rusija vec dovoljno izgubila teritorija, ova mala Srbija takodje, da ne ponavljam sta smo sve izbubili, tako da mi nismo na tapetu, sada je red na zapadnu Evropu i zapadni Balkan.
Znaci mi da damo sve "nestabilne" teritorije, a oni nista. Smile
Takodje nemoj da mislis da smo zaboravili na zlocine tvojih komsija balija nad cazinskim muslimanima.
Ta prica ce se tek zavrteti, a mislis da je tesko naci Babove pristalice koji su hteli da zive sa Srbima, pa eto secesionista i u samom bosnjackom kantonu, inace buducoj Bosnja dzamahiriji.

eh i ti znas brate nekada lupati u prazno kada vidis da su ti argumenti slabi. ti samo pricas o onome sta volis da cujes. pa normalno da nije evropa davala svoje teritorije zato sto,kakva god ona bila, gradjani su zasticeni i svako ima pravo da zivi u respektivnim zemljama. nije bilo milosevica da im ukida prava i autonomije..kontas? ali ovo nevrjedi sa tobom da se raspravlja. dok mi kazes da je rusija izgubila dovoljno teritorija pa da ih zato nisi spominjo odma mi mrak padne na oci..pogledaj koliko je osmanovo carstvo bilo? aleksandar veliki? hocemoli i njima da vracamo teritorije ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
ма бре каква Војводина...ја колико сам схватио попис није прави он већ неки странци, тако да немој нападати човека већ те странце који су то и написали...и да јесу, да ли ти мислиш да би неко нормалан подржао сепаратисте у сопственој земљи,нормално је да их изостави..иначе би био луд, па ипак је ово форум са великом српском већином

Da, ali on je taj popis pronašao, objavio kao popis onih koji se bore za "nezavisnost" a osim toga je on osobno popisu dodao neke stavke koje izvorno nisu bile na tom na popisu...

Pa ako već želi pokrenut diskusiju o regijama/pokrajinama/dijelovima država koje se "bore za nezavisnost" onda neka ima muda pa napiše sve takve regije/pokrajine/dijelove država koje se bore ili bi se mogle borit za "nezavisnost"

A ne ovako - napiše ono što njemu odgovara, zatim doda neke stvari koje mu se sviđaju a ne napiše ono što mu se ne sviđa

A pokrenuo je temu sa intencijom na sudionicima foruma "otvori oči o tome tko sve ima pravo na nezavisnost"

Jebeš ti takvu diskusiju i takvu objektivnost kad ne primjenjuje isti kriterij na sve države
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Alo bre, pricamo o zapadno-evropskim secesionistima i zapadnom Balkanu, ako vam je stalo do ruskih secesionista otvorite temu o tome, mene to ne zanima, kao sto me ne zanima ni azijski region.

Zasto pricamo bas iskljucivo o zapadnim zemljama t.j. njihovim freedom-fightersima?
Pa zato sto oni odlucuju o sudbini Srbije, podvaljuju nam evropejsku utopiju, a verno cuvaju svoj suverenitet i spremni su da svim sredstvima se bore protiv svojih secesionista.

p.s. st_faca ,da dodao sam Hrvatskoj srpske "secesioniste", zato sto su tvoji izbrisali Srbe, kao sto ste ih u stvarnosti izbrisali i resili srpsko pitanje, ali da ne idemo u offtopic.
Dadao sam i Nemackoj muslimanske secesioniste, jer su oni potencijalni faktor nestabilnosti, a ne Nemci protestanti i Nemci katolici, t.j. Bavarija.
Sve ostalo je izbor po volji najvece net enciklopedije zvane Wikipedia.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma nezavisna Baskija!
A hrvatima sto govoree da Vojvodina treba da se odvoji onda takodje kod njih treba da se odvoji Istra, Dalmacija RSK itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9557
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung S500
Alo bre, pricamo o zapadno-evropskim secesionistima i zapadnom Balkanu, ako vam je stalo do ruskih secesionista otvorite temu o tome, mene to ne zanima, kao sto me ne zanima ni azijski region.

Zasto pricamo bas iskljucivo o zapadnim zemljama t.j. njihovim freedom-fightersima?
Pa zato sto oni odlucuju o sudbini Srbije, podvaljuju nam evropejsku utopiju, a verno cuvaju svoj suverenitet i spremni su da svim sredstvima se bore protiv svojih secesionista.

p.s. st_faca ,da dodao sam Hrvatskoj srpske "secesioniste", zato sto su tvoji izbrisali Srbe, kao sto ste ih u stvarnosti izbrisali i resili srpsko pitanje, ali da ne idemo u offtopic.
Dadao sam i Nemackoj muslimanske secesioniste, jer su oni potencijalni faktor nestabilnosti, a ne Nemci protestanti i Nemci katolici, t.j. Bavarija.
Sve ostalo je izbor po volji najvece net enciklopedije zvane Wikipedia.

Stari, ja sam samo napisao da si u isti koš "boraca za nezavisnost" strpao stvari koje ne idu skupa, i da pri tome nisi dosljedan.

A Vojvodina se može odvojit, ne mora, baš me zaboli kurac za to. Nigdje nisam napisao da se Vojvodina treba odvojit od Srbije, niti da ja to želim.

Ali malo mi je smiješno da propagiraš "borce za nezavisnost", npr. Sjeverne Irske ili Bavarske, a istovremeno se protiviš nezavisnosti Kosova ili (teoretskoj) nezavisnosti Vojvodine.

Budi malo realniji i objektivniji, neće ti škodit. Barem pokušaj, vjeruj mi, ne boli
IP sačuvana
social share

I am not a complete idiot.
Some parts of me are still missing.

America is the only nation in history which miraculously has gone directly from barbarism to degeneration without the usual interval of civilization (Georges Clémenceau)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Mi nemamo sta vise da izgubimo, za prvo deljenje je i previse, sada je na redu BiH t.j. RS, a jednog dana i RSK, pa makar otisao i Sandzak.
A Vojvodina ima mnogo Srba, jedino je sever sa vecinski madjarskim stanovnistvom, ali oni nisu muslimani da se mnoze ko zecevi.
Tako ne brini i onako ce na vlast u Evropi doci desnica, pa nek se bar kolju sa secesionistima i muslimanskom manjinom/vecinom.
To su i zasluzili, destabilizaciju.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mi nemamo sta vise da izgubimo, za prvo deljenje je i previse, sada je na redu BiH t.j. RS, a jednog dana i RSK, pa makar otisao i Sandzak.
A Vojvodina ima mnogo Srba, jedino je sever sa vecinski madjarskim stanovnistvom, ali oni nisu muslimani da se mnoze ko zecevi.
Tako ne brini i onako ce na vlast u Evropi doci desnica, pa nek se bar kolju sa secesionistima i muslimanskom manjinom/vecinom.
To su i zasluzili, destabilizaciju.

hurraa za radikale  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa samo na severu Backe su madjari vecinsko stanovnistvo i to u odnosu 55:45%. Samo sto su madjari drugaciji od muslimana jer iako nisu Srbi oni hoce da zive u Srbiji dok ovi janjicari su totalno bez glave. Inace mnogo madjara je ucestvovalo u skorasnjim ratovima na prostorima SFRJ a inace pitao bih hrvate da li znaju koje je narodnosti bio srpski oficir koji je skinuo F-117-a '99. Takodje i svi sportisti madjarske narodnosti koji zive u Srbiji se takmice za Srbiju. Toliko o odvajanju Vojvodine koja se nigde ne spominje sem na forumima gde hrvati lupaju gluposti.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa samo na severu Backe su madjari vecinsko stanovnistvo i to u odnosu 55:45%. Samo sto su madjari drugaciji od muslimana jer iako nisu Srbi oni hoce da zive u Srbiji dok ovi janjicari su totalno bez glave. Inace mnogo madjara je ucestvovalo u skorasnjim ratovima na prostorima SFRJ a inace pitao bih hrvate da li znaju koje je narodnosti bio srpski oficir koji je skinuo F-117-a '99. Takodje i svi sportisti madjarske narodnosti koji zive u Srbiji se takmice za Srbiju. Toliko o odvajanju Vojvodine koja se nigde ne spominje sem na forumima gde hrvati lupaju gluposti. Smile

PA koliko "srba" igra za bosansku fudblasku reprezentaciju?? jeli i od toga mozes da konkludiras da RS i njeno stanovnistvo nezeli da se odcijepi od BIH? koliko fudbalera koji su igrali za baskiju igraju/igrali za spansku reprezentaciju..hajde ne lupetaj vise.
« Poslednja izmena: 16. Sep 2006, 18:22:01 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Maj 2025, 18:31:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.