Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podnosenje tuzbe Strazburu za povracaj zemlje  (Pročitano 3654 puta)
01. Maj 2015, 22:40:56
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia N70
Pozdrav svima, primoran sam da otvorim temu zbog nervoze koju su mi naneli iz Valjeva

Situacija je sledeca: Njiva od 8 hektara, sa sve bunarom, podneo deka jos 96'te zahtev za povracaj

oni naravno, odugovlacili do neke 2006-2007, i onda naveli prvo

zemlja 6te kategorije (ma majke ti)
nece moci povracaj neiskoriscenosti zemlje nego samo za zemlju
odbijeno, podneta zalba
izmisljanje kako nije vise grad duzan da nadoknadi jer je zemlja eventualno prodata firmi, koja je sad u stecaju, zalba jos jedna
odbijen povracaj zemlje (danas)

e pa sad cu krvi da im se napijem. Sad ce da ide u Strazbur.

Zamolio bih nekoga ko ima iskustva, da me uputi kako se ostvaruje predavanje slucaja Strazburu. Da li je neko vec prosao kroz proceduru .. ? Ja sam cuo iz druge-trece ruke da je jedan od ljudi iz Shumadije isto tako skoro 20 godina molio i kumio da mu vrate zemlju, oni mu ponudili nesto tipa 5700 dinara mesecno, narednih 10 godina, smesne pare cak i odjednom da su mu dali. Covek predao u strazbur, za manje od 4 meseca su doneli odluku da mu se ili vrati sva zemlja, ili da mu se daju ogromne pare (nesto tipa preko 2 miliona evra) jer su mu uracunali i 50+ godina neiskoriscenosti zemlje, i da se uprava kog vec grada opasno pokajala sto mu nisu dali bilo sta dok ih je potrazivao normalno. i prica mi je cak i potvrdjena, covek je uzeo novac, jedino sto ga ne poznajem licno pa nisam u stanju da ga pitam kako je pokrenuo tuzbu sa strazburom.

Hvala u napred svima.
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Bolje da popricas sa nekim ozbiljnim advokatom pa on da te uputi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
I-mate 30 Pro
To ti je besmisleno...to je moje misljenje...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.3
Browser
Safari 600.5.17
mob
Apple 15
Ne bih da rusim snove... but... veliki broj tuzbi je odbijen...

Inace, podnosenje tuzbe je besplatno i vrsi se putem poste. Najbolje je angazujes advokata, ali ako ti kaze da ce samo podnosenje tuzbe kostati, tj. ne kaze da su to njegovi troskovi pisanja iste.. trazi drugog...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
prvo moraš preko svih domaćih nadležnih sudova da prođeš, pa onda strazbur.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia N70
Upravo sam zavrsio citanje komplet svih zakona, i sto se Strazbura tice, ja sam manje vise naglasio da mi se javi neko sa iskustvom, a javilo se, bez ljutnje, vas gomila koji nemate pojma

Evropska unija insistira na KOMPLETNOJ restituciji, dakle povratku svega svakome. Samo na osnovu toga, 100% slucajeva koji su dosli do strazbura, presudjeni su u korist ostecenih, i to je javna informacija, i takav sam dobio odgovor direktno od medjunarodnog suda u prvoj razmeni kontakta za savete, odgovoreno istog dana:

http://www.echr.coe.int/Pages/home.aspx?p=contact&c=

lepo mi rekli ljudi da im sto pre podnesem sve dokumente, po mogucstvu prevedene, i da im dostavim elektronski zahtev bez odlaska u beogradsku kancelariju, uz kopije licnih dokumenata, i da ce slucaj biti pokrenut, a da oni, u slucaju da mi je zaista oduseta imovina, insistiraju na tome da komplet sva imovina bude vracena u naturi ili novcano, u protivvrednosti, uz obavezne penale za neiskoriscenost imovine

Na sve to ide, da Medjunarodni sud u strazburu garantuje resenje slucaja u roku od 365 dana od podnosenja, a do sada su se najvise i opekle korumpirane zemlje koje su pokusavale da zavlace i motaju svoje gradjane, prva rumunija koja je u startu odbijala da bukvalno ikome da dinar, i onda kad je jednoj porodici za dva stana stigla presuda od 140.000 evra i 18.000 evra za pretrljeni dusevni bol zbog odbijanja direktno iz Strazbura, napunile se gace i krenuli u restituciju sto pre, da ne bi komplet sve islo u strazbur.

Ukoliko iko naleti na slican problem, kontaktirajte direktno sud za ljudska prava, neko tamo ocigledno sedi i momentalno odgovara ljudima.
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 42.0.2311.90
Баш ме интересује колико је имао земље тај лик коме је пресуђено да добије 2 милиона евра....око 3.000 хектара су му одузели? Smile

IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Alcatel 
Mom navrdedi oduzeli Karađorđevići, jer je bio za Aleksandra Obrenovića. I to se restutiše? Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2015, 11:53:56 od Perudji »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia N70
Баш ме интересује колико је имао земље тај лик коме је пресуђено да добије 2 милиона евра....око 3.000 хектара су му одузели? Smile

Koliku vrednost bi ti odredio za posed koji je na zemlji prve kategorije, neiskoriscen godinama .. ? koliku vrednost bi recimo, dao za kucu nekog oficira pre 1945 koji je imao 500+ kvadrata na dobroj lokaciji, gradjenu stilski, sobzirom da trenutno prosecne trospratne kuce na senjaku vrede oko milion evra u oglasima .. ?

Postoji gomila porodica kojima su oduzete zgrade, a ako je stan u beogradu u proseku 60-80 hiljada evra, stavi sam na papir, i dodaj recimo neiskoriscenost, dusevni bol, i slicno koje Strazbur obracunava a domaci sudovi ne.
« Poslednja izmena: 03. Maj 2015, 12:57:51 od freerunner »
IP sačuvana
social share
DBZ on Burek forumz

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Chrome 42.0.2311.90
ajde postavljaj ovde šta i kako radiš. i mene zanima ta tema.
usput jel imaš neke troškove prema strazburu i koliko šta košta ?
da li si prošao sve domaće nadležne institucije i da li imaš neku konačnu presudu ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.