Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Podgorica: Smijenit ćemo ih, ako tako hoće Zagreb  (Pročitano 13786 puta)
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
ma pusti ga kolasin glasao za ne, kao i primorje, na primorju su samo dobili u budvi! ali su smesni bili i jedni i drugi
bas sam ih posmatrao, ovi unionisti kao se dosaptavali sta cemo, a ovi separatisti kao jos ne mogu da slave al znaju kako ce biti...
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

prim.med.dr.sci. protivpožarni. aparat pekom

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
hahaha sine moj ja sam bio za referendum u cg video sam sta je i kako je! a do juce ste vi bili svi veliki srbi a sad odjednom veliki crnogorci...
Evo podataka za Kolasin, moj grad u kom referendum nije prosao:
Ethnic groups (1991 census):

Montenegrins (93.16%)
Serbs (4.34%)
Ethnic groups (2003 census):

Montenegrins (50.65%)
Serbs (44.77%)
Preuzeto sa wikipedije...

Ovo poruka vec moze malo i da se analizira... Ako si iz Kolasina, onda i sam znas (ako si do kraja iskren) da ovi podaci, bar poraspolozenju i opredeljenju gradjana Kolasina i nisu sasvim tacni... Ispravi me ako gresim
Vidi, ovo je ono sto ja uvijek pricam- Milo je napravio ovoliko ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi.Inace, u Kolasinu su ljudi batalili prepirke oko toga, skontali su da nema ni jedna strana neku valjanu vecinu, tako da su se SNP i DPS udruzili i napravili koaliciju, baz obzira na to sto su jedni bili za zajednicu a drugi za odvajanje. Zasto mislis da podaci nijesu tacni?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
pa udruzili se jer je tako lakse krasti! oko cega se ti prepires? politika je kurva, jel se ti osecas uvredjen kao nacionalni pripadnik novokomponovane nacije?
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
jel se ti osecas uvredjen kao nacionalni pripadnik novokomponovane nacije?
Uvrijedis li se ti kad ti neko, sa pravom, kaze da si nepismen i zaostao?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
ne... jer ja znam kako jeste! a znam i sta ces ti sad reci tako da se moze reci i da sam vidovit!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Pa zasto bih se ja vrijedjao sto sam Crnogorac, kad znam da je tako? To sto vi, neuki, smatrate da su Crnogorci i Srbi isti narod, odnosno da su Crnogorci novonastala nacija, me ne tangira. Ne volim da pricam o ovim stvarima sa nekim ko nije spreman za normalan,argumentima potkovan, razgovor. I vec smo skrenuli sa teme.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Samsung S7220
Prešjedniče, pogazi nam dostojanstvo
Subota, 10. mart 2007. 20:43

Liberalna partija Crne Gore ocenila je da je crnogorski predsednik Filip Vujanović "na najbrutalniji način pogazio dostojanstvo sopstvene države" stavom da je Podgorica na zahtev Zagreba spremna da iz vlade povuče službenike koji su bili učesnici dubrovačkog ratišta.

Vujanovića su zbog stava saopštenog u Zagrebu oštro kritikovale sve opozicione stranke koje smatraju da je reč o "snishodljivom i uvredljivom" potezu i "trgovini državnom suverenošću i nacionalnim interesima".

Liberali navode da Vujanović "namerno zaboravlja da tu vrstu problema Crna Gora mora da reši sama sa sobom i da za tako nešto ne sme i ne treba da traži pomoć sa strane".

Vujanović je tokom posete Zagrebu saopštio da je Crna Gora "spremna da, ukoliko to Hrvatska bude zatražila, pozove na ostavke sve funkcionere svoje vlade koji su za vreme rata učestvovali u agresiji na Dubrovnik".

Za liberale je "neverovatno" da u isto vreme zvanični predstavnici Vujanovićeve Demokratske partije socijalista odbacuju inicijativu o donošenju zakonu o lustraciji, a da "Vujanović u Hrvatskoj van svoje nadležnosti daje obećanja o rešavanju tih pitanja po zahtevu druge države".

Ta partija ističe da vladajućoj partiji nije u interesu da sprovede pravičnu i zakonitu lustraciju, već da su joj cilj "selektivne čistke zarad čuvanja po svaku cenu nekolicine najviših partijskih i državnih funkcionera".

Liberalna partija se zapitala šta će Vujanović uraditi ukoliko Hrvatska od njega zatraži da sa funkcije odu Milo Djukanović i Svetozar Marović, uz Momira Bulatovića - "objektivno najodgovorniji za učešće crnogorskih rezervista na dubrovačkom ratištu".

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple Iphone 8+
Pa zasto bih se ja vrijedjao sto sam Crnogorac, kad znam da je tako? To sto vi, neuki, smatrate da su Crnogorci i Srbi isti narod, odnosno da su Crnogorci novonastala nacija, me ne tangira. Ne volim da pricam o ovim stvarima sa nekim ko nije spreman za normalan,argumentima potkovan, razgovor. I vec smo skrenuli sa teme.
Jasno!
jer je svaki crnogorac i sa 5god pametniji od svih ostalih koji su stariji i 20god... zar ne? jel njegos crnogorac? ako jeste zasto se izjasnjavao kao srbin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Опростите, колега, Његош јесте Црногорац (то је географска одредница), Србин из српске државе по имену Црна Гора.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 4245
Zastava Kolasin- Kruscic
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K530i
Опростите, колега, Његош јесте Црногорац (то је географска одредница), Србин из српске државе по имену Црна Гора.
Rece on i ostade ziv... E, blago vama, sto mi nije vas mozak (koji mozak?!) jedno nedjelju- dvije, pa da odmorim malo...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.